reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Boli mnie krzyż i wymyśliłam! Mam niedługo urodziny więc kupię sobie poduszkę ciążową na wypasie! Poprzednio kupiłam takiego długaśnego węża po taniości na allegro i jest do kitu. Teraz zaszaleję z ceną ale potrzebuję porady co kupić żeby się znów nie naciąć. Cebuszka? Supermami?(tą mam w sklepie pod domem) Zależy mi na tym zeby móc spać na boku "w pozycji bezpiecznej" i położyć kolano na GRUBEJ poduszce. Ta moja to flak. Cebuszka podobno jeden koniec ma z kuleczek styropianowych. Ktoś miał, poleca, odradza? Pomocy!

Dziewczyny! Jestem po usg prenatalnym. Ile sie dzisiaj wyczekalam na te wszystkie badania to moje. Na 12.00 w 1 szpitalu,a na 14 w drugim szpitalu te prenatalne. Lekarz zrobil usg i wszystko wygladalo na ok,nie mam niestety jeszcze wyniku z krwi,bo dopiero dzis pobrali na test Pappa. Ogolnie super lekarz, wszystko tlumaczyl pomimo,ze bylo to na nfz,ale wszystko mowil i tak nawet nie mam ani jednego zdjecia ani nie znam dokladnie pomiarow, bo wszystko mi sie pomieszalo. Ogolnie tlumaczyl, ze dzieci z ZD maja kosc nosowa tylko malo zwapniona miedzy 11 a 13 tc i wtedy na usg to dosc dobrze widac. Teraz moge spac spokojnie [emoji8][emoji8][emoji8]stwierdzilam, ze nawet jak za 2 tyg przyjda wyniki badan i te wszystkie ryzyka to juz nie bede sie tak stresowac,bo te testy pappa to jednak jest troche naciaganie ciezarnych i sam stres...

Dziewczyny! Jestem po usg prenatalnym. Ile sie dzisiaj wyczekalam na te wszystkie badania to moje. Na 12.00 w 1 szpitalu,a na 14 w drugim szpitalu te prenatalne. Lekarz zrobil usg i wszystko wygladalo na ok,nie mam niestety jeszcze wyniku z krwi,bo dopiero dzis pobrali na test Pappa. Ogolnie super lekarz, wszystko tlumaczyl pomimo,ze bylo to na nfz,ale wszystko mowil i tak nawet nie mam ani jednego zdjecia ani nie znam dokladnie pomiarow, bo wszystko mi sie pomieszalo. Ogolnie tlumaczyl, ze dzieci z ZD maja kosc nosowa tylko malo zwapniona miedzy 11 a 13 tc i wtedy na usg to dosc dobrze widac. Teraz moge spac spokojnie [emoji8][emoji8][emoji8]stwierdzilam, ze nawet jak za 2 tyg przyjda wyniki badan i te wszystkie ryzyka to juz nie bede sie tak stresowac,bo te testy pappa to jednak jest troche naciaganie ciezarnych i sam stres...
no wlasnie szukam kiedy im sie ewentualnie uwapnia zeby byla normalna, bo ja dzis bylam, ale dzidzi juz ciut wieksze bo 89mm i mialo spora i widoczna kosc nosowa

Kolejna dobra wiadomość [emoji173]

reklama
Do góry