Moją też. To była zdecydowanie najgorsza rzecz w ciąży. Nawet spanie na siedząco nie pomagało [emoji19]Mnie mleko zawsze ratowało w czasie zgagi. A w poprzedniej ciąży zgaga była moją zmorą wrry!
reklama
SweetHope
Fanka BB :)
Link do: Alles - alles.pl o ta firmę chodzi??
Pszczoła2020
Boli mnie krzyż i wymyśliłam! Mam niedługo urodziny więc kupię sobie poduszkę ciążową na wypasie! Poprzednio kupiłam takiego długaśnego węża po taniości na allegro i jest do kitu. Teraz zaszaleję z ceną ale potrzebuję porady co kupić żeby się znów nie naciąć. Cebuszka? Supermami?(tą mam w sklepie pod domem) Zależy mi na tym zeby móc spać na boku "w pozycji bezpiecznej" i położyć kolano na GRUBEJ poduszce. Ta moja to flak. Cebuszka podobno jeden koniec ma z kuleczek styropianowych. Ktoś miał, poleca, odradza? Pomocy!
Pszczoła2020
Tak, na prawdę są super. Caffe latte kupiłam 2 bo są piękne Dla mam o większym biuście mogę polecić inną firmę, bez grubych materiałów, poszukam nazwy i później napiszęLink do: Alles - alles.pl o ta firmę chodzi??
milenka30
Mi się mdłości kończą a zaczęła zgaga łapać co wieczór, jeszcze gorsze wrrMnie mleko zawsze ratowało w czasie zgagi. A w poprzedniej ciąży zgaga była moją zmorą wrry!
gochagosiaczek
Dziewczyny! Jestem po usg prenatalnym. Ile sie dzisiaj wyczekalam na te wszystkie badania to moje. Na 12.00 w 1 szpitalu,a na 14 w drugim szpitalu te prenatalne. Lekarz zrobil usg i wszystko wygladalo na ok,nie mam niestety jeszcze wyniku z krwi,bo dopiero dzis pobrali na test Pappa. Ogolnie super lekarz, wszystko tlumaczyl pomimo,ze bylo to na nfz,ale wszystko mowil i tak nawet nie mam ani jednego zdjecia ani nie znam dokladnie pomiarow, bo wszystko mi sie pomieszalo. Ogolnie tlumaczyl, ze dzieci z ZD maja kosc nosowa tylko malo zwapniona miedzy 11 a 13 tc i wtedy na usg to dosc dobrze widac. Teraz moge spac spokojnie [emoji8][emoji8][emoji8]stwierdzilam, ze nawet jak za 2 tyg przyjda wyniki badan i te wszystkie ryzyka to juz nie bede sie tak stresowac,bo te testy pappa to jednak jest troche naciaganie ciezarnych i sam stres...
madziolina_p
no wlasnie szukam kiedy im sie ewentualnie uwapnia zeby byla normalna, bo ja dzis bylam, ale dzidzi juz ciut wieksze bo 89mm i mialo spora i widoczna kosc nosowaDziewczyny! Jestem po usg prenatalnym. Ile sie dzisiaj wyczekalam na te wszystkie badania to moje. Na 12.00 w 1 szpitalu,a na 14 w drugim szpitalu te prenatalne. Lekarz zrobil usg i wszystko wygladalo na ok,nie mam niestety jeszcze wyniku z krwi,bo dopiero dzis pobrali na test Pappa. Ogolnie super lekarz, wszystko tlumaczyl pomimo,ze bylo to na nfz,ale wszystko mowil i tak nawet nie mam ani jednego zdjecia ani nie znam dokladnie pomiarow, bo wszystko mi sie pomieszalo. Ogolnie tlumaczyl, ze dzieci z ZD maja kosc nosowa tylko malo zwapniona miedzy 11 a 13 tc i wtedy na usg to dosc dobrze widac. Teraz moge spac spokojnie [emoji8][emoji8][emoji8]stwierdzilam, ze nawet jak za 2 tyg przyjda wyniki badan i te wszystkie ryzyka to juz nie bede sie tak stresowac,bo te testy pappa to jednak jest troche naciaganie ciezarnych i sam stres...
reklama
Moni_89
Kolejna dobra wiadomość [emoji173]
Dziewczyny! Jestem po usg prenatalnym. Ile sie dzisiaj wyczekalam na te wszystkie badania to moje. Na 12.00 w 1 szpitalu,a na 14 w drugim szpitalu te prenatalne. Lekarz zrobil usg i wszystko wygladalo na ok,nie mam niestety jeszcze wyniku z krwi,bo dopiero dzis pobrali na test Pappa. Ogolnie super lekarz, wszystko tlumaczyl pomimo,ze bylo to na nfz,ale wszystko mowil i tak nawet nie mam ani jednego zdjecia ani nie znam dokladnie pomiarow, bo wszystko mi sie pomieszalo. Ogolnie tlumaczyl, ze dzieci z ZD maja kosc nosowa tylko malo zwapniona miedzy 11 a 13 tc i wtedy na usg to dosc dobrze widac. Teraz moge spac spokojnie [emoji8][emoji8][emoji8]stwierdzilam, ze nawet jak za 2 tyg przyjda wyniki badan i te wszystkie ryzyka to juz nie bede sie tak stresowac,bo te testy pappa to jednak jest troche naciaganie ciezarnych i sam stres...
Podziel się: