Podziwiam że dajesz radę, mnie każdy dotyk piersi boli dlatego odstawiłam syna przed zajściem w ciąży. No ale karmilam ponad 2 lata więc i tak dużo@Dmalw jestem z Toba myslami odnosnie tej biopsji. To musi byc strasznie stresujace dla Ciebie, ale na pewno dasz rade [emoji8][emoji8]mysl o dzidziusiu i glowa do gory [emoji123][emoji123][emoji813]
@AtomicTOY ja mialam wlasnie plan do 2 urodzin corki,ale teraz juz mi to nie w smak. Lekarze i polozne sa podzieleni, jedni zeby odstawic, drudzy ze jeszcze nie,ale boje sie strasznie, bo mam krwiaka i juz w tej ciazy bylam tydzien w szpitalu. Tam mloda przyjezdzala na karmienia z tata. Straszny widok jak po calej nocy marudzenia rzuca sie na cyce..[emoji24]probuje ja powoli oduczac, ale marnie mi to wychodzi niestety. Tymbardziej, ze nam jeszcze ten zespol niepowsciagliwych wymiotów i mase lekarstw na to,wiec boje sie pomimo zapewnien kilku lekarzy, ze robie krzywde dzidziusiowi i jej. Jakies takie wkretki. Ale musze zazywac, bo schudlam juz ponad 10kg i jak tak dalej pojdzie to znowu trafie na oddzial, a tego bym najbardziej nie chciala [emoji24]
U nas podziałalo dopiero jak spałam w drugim pokoju. Jak syn mnie widzial to sie darl w nieboglosy. Tydzień spał z tatą i zapomnial o kp