Hej mi do tej pory nic nie pomagało dostałam nawet czopki ( torecan) ale bez większych efektów. Ostatnio koleżanka poradziła mi krople homeopatyczne i powiem Ci ze jest o niebo lepiej. Wiem że niektórzy nie wierzą w tą homeopatię ale tak mnie męczyło w dzień i w nocy że myślałam że umrę. Nic nie jadłam, nic nie robiłam a teraz jest w miarę dobrze. Vomitusheel te krople się nazywają.Dziewczyny, mam prośbę. Jeśli macie jakieś sprawdzone sposoby na mdłości to piszcie. Wypróbowałam już migdały, mleko, jogurt, owoce (po nich było jeszcze gorzej), sucharki i nic nie pomaga. W poprzedniej ciąży był ten sam problem. Mdłości do samego porodu prawie. (W pierwszej ciąży tylko do 12 tc) Byłam na lekach, które teraz też dostałam, ale nie chcę ich brać, bo mi nie pomagały poprzednio. Umęczyłam się strasznie, przytyłam bardzo mało, ale wolałabym normalnie przybrać na wadze i normalnie funkcjonować. Tym bardziej, że mam teraz pod opieką dziecko, które nie ma jeszcze 1,5 roku. Pomóżcie.
reklama
Hej mi do tej pory nic nie pomagało dostałam nawet czopki ( torecan) ale bez większych efektów. Ostatnio koleżanka poradziła mi krople homeopatyczne i powiem Ci ze jest o niebo lepiej. Wiem że niektórzy nie wierzą w tą homeopatię ale tak mnie męczyło w dzień i w nocy że myślałam że umrę. Nic nie jadłam, nic nie robiłam a teraz jest w miarę dobrze. Vomitusheel te krople się nazywają.
Dzięki, jak nie zadziała imbir i cukierki eukaliptusowe to będę prosić kogoś z rodziny żeby mi przesłał z Polski te krople
eM-eS-Zet
Fanka BB :)
Ja tez już po prenatalnym.
Wg OM 12+6
Wg usg 13+4
Moje cudo 7,11cm i jak to lekarz kilka razy.podkreślał cyt." DZIDZIUSIA PARAMETRY BARDZO MI SIĘ PODOBAJĄ" no i 85% córeczkaaaa jeeee jeee jeee
Niby lekarz z tych co mają tzw. "dobre oko " do tego...
A w domku czeka 4,5 letni synio
Wyniki z krwi ok.7.11.
Dziewczyny jak myślicie z określeniem płci na tym etapie??
Wg OM 12+6
Wg usg 13+4
Moje cudo 7,11cm i jak to lekarz kilka razy.podkreślał cyt." DZIDZIUSIA PARAMETRY BARDZO MI SIĘ PODOBAJĄ" no i 85% córeczkaaaa jeeee jeee jeee
Wyniki z krwi ok.7.11.
Dziewczyny jak myślicie z określeniem płci na tym etapie??
Na mnie nic nie działało do tej pory ani imbir ani cola o jedzeniu czegokolwiek mogłam zapomnieć aż do teraz. Nie jest jeszcze jak przed ciąża ale chociaż w nocy mnie mdłości nie budzą mogę jeść i gotować no i nie ma tego dziwnego posmak w buzi.Dzięki, jak nie zadziała imbir i cukierki eukaliptusowe to będę prosić kogoś z rodziny żeby mi przesłał z Polski te krople
Jaki słodziakJa tez już po prenatalnym.
Wg OM 12+6
Wg usg 13+4
Wyniki z krwi ok.7.11.
Dziewczyny jak myślicie z określeniem płci na tym etapie?? Zobacz załącznik 1039235
Ja miałam w pierwszej ciąży i się potwierdziłoJa tez już po prenatalnym.
Wg OM 12+6
Wg usg 13+4
Wyniki z krwi ok.7.11.
Dziewczyny jak myślicie z określeniem płci na tym etapie?? Zobacz załącznik 1039235
Dziewczyny HELP. Czy Wasi faceci też są tak rozkojarzeni że np zostawiają nóż w kuchni blisko krawędzi blatu mimo że było już milion rozmów na ten temat że dziecko może dosięgnąć? Mi już brak sił...
Ja tez już po prenatalnym.
Wg OM 12+6
Wg usg 13+4
Wyniki z krwi ok.7.11.
O jezu jakie piękne usg !!!!!!!!!!
Pszczoła2020
Czekam już w butach aż przyjdzie moja mama i jadę do lekarza na prenatalne, trzymajcie kciuki żeby nie było wcześnie na prenatalne bo to tylko 11+6
Pszczoła2020
Siostro skorpionie!4.11 masz urodzinki? ja tez ;-)
reklama
Anulka.
Fajnie że masz rano. Trzymam kciuki[emoji110] Ja dopiero o 14.10[emoji53]Ja jutro o 8:30 USG genetyczne już z wynikiem PAPP-A, trzymajcie kciuki, bo tak się stresuję, że przez ten stres wróciły mi mdłości [emoji849]
Piękności [emoji7]Ja tez już po prenatalnym.
Wg OM 12+6
Wg usg 13+4
Wyniki z krwi ok.7.11.
Co do płci na tym etapie to traktuję te informacje trochę z przymrużeniem oka [emoji12] Chociaż z drugiej strony ja uwierzyłam jak dowiedziałam się że Synek[emoji85] Mój mąż dalej nie wierzy [emoji23]
Podziel się: