Mi trochę pomagają cukierki eukaliptusoweDziewczyny, mam prośbę. Jeśli macie jakieś sprawdzone sposoby na mdłości to piszcie. Wypróbowałam już migdały, mleko, jogurt, owoce (po nich było jeszcze gorzej), sucharki i nic nie pomaga. W poprzedniej ciąży był ten sam problem. Mdłości do samego porodu prawie. (W pierwszej ciąży tylko do 12 tc) Byłam na lekach, które teraz też dostałam, ale nie chcę ich brać, bo mi nie pomagały poprzednio. Umęczyłam się strasznie, przytyłam bardzo mało, ale wolałabym normalnie przybrać na wadze i normalnie funkcjonować. Tym bardziej, że mam teraz pod opieką dziecko, które nie ma jeszcze 1,5 roku. Pomóżcie.
reklama
Mi trochę pomagają cukierki eukaliptusowe
Dzięki Wypróbuję.
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Powodzenia na badaniach!
Dzięki ale ja dopiero 22.11
Tak napisałam trochę niejasno
Śliczności Zazdroszczę Wam tych USG! Super, że wszystko dobrze.
Dzięki ale ja dopiero 22.11
Tak napisałam trochę niejasno
To w takim razie powodzenia 22 listopada
Moni_89
Mi bardzo pomogla woda z imbirem. Mój tyle mi nakupil tego imbiru, że jeszcze to mam a już nie potrzebuje. I w wyjątkowych sytuacjach piłam colę.. Tak ten syf[emoji2955]
Dziewczyny, mam prośbę. Jeśli macie jakieś sprawdzone sposoby na mdłości to piszcie. Wypróbowałam już migdały, mleko, jogurt, owoce (po nich było jeszcze gorzej), sucharki i nic nie pomaga. W poprzedniej ciąży był ten sam problem. Mdłości do samego porodu prawie. (W pierwszej ciąży tylko do 12 tc) Byłam na lekach, które teraz też dostałam, ale nie chcę ich brać, bo mi nie pomagały poprzednio. Umęczyłam się strasznie, przytyłam bardzo mało, ale wolałabym normalnie przybrać na wadze i normalnie funkcjonować. Tym bardziej, że mam teraz pod opieką dziecko, które nie ma jeszcze 1,5 roku. Pomóżcie.
Moni_89
Wow[emoji173]
Ile cm ?
Gratulacje kochana teraz możesz odetchnąć
Ile cm ?
Gratulacje kochana teraz możesz odetchnąć
reklama
Crazy Girl
A jak twoja reakcja na bliźnięta? U nas w rodzinie jest kilka par bliźniąt (nawet są kobiety, które bliźnięta miały więcej niż raz) oraz trojaczków. Wszystkie bliźnięta i trojaczki to dziewczynki, tak się śmiesznie złożyło.
Na początku szok ale bardzo szybko oswoilam się z tym i jest super. Wszyscy się cieszymy. Oczywiście wiemy jak ciężko będzie ale mamy już 2 dzieci i wiemy z czym to się je.
Podziel się: