Taka mieszanka pomaga również pozbyć się nadmiaru wody z organizmu. Rano na czczo i pił h przed posiłkiemMi rowniez pomaga imbir. Rano koniecznie hebata z cytryna i imbirem a w ciagu dnia ciepla woda z imbirem cytryna i miodem. Oczywiscie nie przesadzac z iloscia bo slszalam ze za duzo imbiru tez moze zaszkodzic
reklama
Mi bardzo pomogla woda z imbirem. Mój tyle mi nakupil tego imbiru, że jeszcze to mam a już nie potrzebuje. I w wyjątkowych sytuacjach piłam colę.. Tak ten syf[emoji2955]
Coli próbowałam, u mnie wzmaga nudności. Imbiru jeszcze nie. Dzięki Kupię jutro. Kroiłaś kawałek imbiru do wody? Czy ścierałaś? Dodawałaś coś jeszcze?
U mnie najgorzej od południa, wieczorem i w nocy. Mam problem z jedzeniem a wieczorem nie potrafię zasnąć przez te nudności Potem w nocy wybudza mnie raz dziecko (na pierś) a raz mdłości
Taka mieszanka pomaga również pozbyć się nadmiaru wody z organizmu. Rano na czczo i pił h przed posiłkiem
Ok, przed każdym posiłkiem, tak?
Z
zmianak
Gość
no sluchajcie jak macica sie przez tyle czasu powieksza, to dajmy jej te 2 miesiace niech sie spokojnie obkurczy i tyle bez paniki
To było chyba moje najdłuższe badanie w życiu
Dziękuję za kciuki!
W skrócie.. ZDROWY groszek (nie wiadomo jeszcze kto) [emoji7][emoji7]
Supeeer!!!!!!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Na początku szok ale bardzo szybko oswoilam się z tym i jest super. Wszyscy się cieszymy. Oczywiście wiemy jak ciężko będzie ale mamy już 2 dzieci i wiemy z czym to się je.
Oczywiście, że będzie dobrze! Moja mama miała 2 razy bliźniaki i było wesoło. (w ciąży bliźniaczej była 3 razy)
Moni_89
Fanka BB :)
Ja raz ścieralam, raz dawałam w kawalkach[emoji4] Nie wierzyłam, że mi pomoże a jednak.Coli próbowałam, u mnie wzmaga nudności. Imbiru jeszcze nie. Dzięki Kupię jutro. Kroiłaś kawałek imbiru do wody? Czy ścierałaś? Dodawałaś coś jeszcze?
U mnie najgorzej od południa, wieczorem i w nocy. Mam problem z jedzeniem a wieczorem nie potrafię zasnąć przez te nudności Potem w nocy wybudza mnie raz dziecko (na pierś) a raz mdłości
A i nie dodawałam nic jeszcze
Po obiedzie robiłam jeszcze herbatkę z dodatkiem imbiru i miodu bez cytryny bo nie lubię.
Spróbuj jeść regularnie, u mnie imbir nasilal mdłości. Można też w aptece kupić gumy do żucia na mdłości, pieruńsko słodkie ale może Tobie pomogą. Jeśli jesteś z okolic Piaseczna chętnie oddam za darmo te gumy bo ja ich nie mogę żuć bo mnie mdli od słodyczy tegoColi próbowałam, u mnie wzmaga nudności. Imbiru jeszcze nie. Dzięki Kupię jutro. Kroiłaś kawałek imbiru do wody? Czy ścierałaś? Dodawałaś coś jeszcze?
reklama
Kiniawk
Fanka BB :)
Ale nas trzymałaś [emoji85] Cieszę się razem z Tobą [emoji123] Nie ważne kto, ważne że zdrowe [emoji3590]
Weszlam 5min po czasie, lekarz mierzył nas 40 min, i cały pomiar bez słowa. Pokerowa twarz, nawet nie słyszałam jak oddychal hihi..
Podziel się: