reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Mi rowniez pomaga imbir. Rano koniecznie hebata z cytryna i imbirem a w ciagu dnia ciepla woda z imbirem cytryna i miodem. Oczywiscie nie przesadzac z iloscia bo slszalam ze za duzo imbiru tez moze zaszkodzic
Taka mieszanka pomaga również pozbyć się nadmiaru wody z organizmu. Rano na czczo i pił h przed posiłkiem:)

reklama
Mi bardzo pomogla woda z imbirem. Mój tyle mi nakupil tego imbiru, że jeszcze to mam a już nie potrzebuje. I w wyjątkowych sytuacjach piłam colę.. Tak ten syf[emoji2955]

Coli próbowałam, u mnie wzmaga nudności. Imbiru jeszcze nie. Dzięki Kupię jutro. Kroiłaś kawałek imbiru do wody? Czy ścierałaś? Dodawałaś coś jeszcze?

U mnie najgorzej od południa, wieczorem i w nocy. Mam problem z jedzeniem a wieczorem nie potrafię zasnąć przez te nudności Potem w nocy wybudza mnie raz dziecko (na pierś) a raz mdłości

Dziewczyny był temat brzuchow PO porodzie. Akurat przerzucalam fotki ze starego telefonu i znalazlam taki kolaż.
2dni przed i 2dni po porodzie :D
20170509_152725.jpeg

Coli próbowałam, u mnie wzmaga nudności. Imbiru jeszcze nie. Dzięki Kupię jutro. Kroiłaś kawałek imbiru do wody? Czy ścierałaś? Dodawałaś coś jeszcze?

U mnie najgorzej od południa, wieczorem i w nocy. Mam problem z jedzeniem a wieczorem nie potrafię zasnąć przez te nudności Potem w nocy wybudza mnie raz dziecko (na pierś) a raz mdłości
Ja raz ścieralam, raz dawałam w kawalkach[emoji4] Nie wierzyłam, że mi pomoże a jednak.
A i nie dodawałam nic jeszcze
Po obiedzie robiłam jeszcze herbatkę z dodatkiem imbiru i miodu bez cytryny bo nie lubię.

Spróbuj jeść regularnie, u mnie imbir nasilal mdłości. Można też w aptece kupić gumy do żucia na mdłości, pieruńsko słodkie ale może Tobie pomogą. Jeśli jesteś z okolic Piaseczna chętnie oddam za darmo te gumy bo ja ich nie mogę żuć bo mnie mdli od słodyczy tego

reklama
Do góry