Dziewczyny, a sporo jest tu Was po trzydziestce?
Ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a sporo jest tu Was po trzydziestce?
Dziewczęta. Mówi się, że ciąża powinna być „czysta”, znaczy się bez krwawienia i dziwnych upławów. Mi niestety na przestrzeni ostatnich kilku dni zdażyło się po podtarciu zauważyć brązowawe coś typu hmm.. glut? Wybaczcie obrazowość ale to coś w stylu „gluby” z nosa nie towarzyszy temu żadna krew ani skurcze. Macie jakieś doświadczenie z czymś takim?
Nie stresujesz się niczym? Ja w pierwszej ciąży takie rzeczy miałam po sprzeczce z mezemDziewczęta. Mówi się, że ciąża powinna być „czysta”, znaczy się bez krwawienia i dziwnych upławów. Mi niestety na przestrzeni ostatnich kilku dni zdażyło się po podtarciu zauważyć brązowawe coś typu hmm.. glut? Wybaczcie obrazowość ale to coś w stylu „gluby” z nosa [emoji14] nie towarzyszy temu żadna krew ani skurcze. Macie jakieś doświadczenie z czymś takim?
Dziewczęta. Mówi się, że ciąża powinna być „czysta”, znaczy się bez krwawienia i dziwnych upławów. Mi niestety na przestrzeni ostatnich kilku dni zdażyło się po podtarciu zauważyć brązowawe coś typu hmm.. glut? Wybaczcie obrazowość ale to coś w stylu „gluby” z nosa nie towarzyszy temu żadna krew ani skurcze. Macie jakieś doświadczenie z czymś takim?
Ja dobijam do 30 - mam 28 lat.
Nie stresujesz się niczym? Ja w pierwszej ciąży takie rzeczy miałam po sprzeczce z mezem
Ja jeśli donoszę do maja to 39Jak urodzę będę miała 40
Ja 36 skończoneDziewczyny, a sporo jest tu Was po trzydziestce?
Donosisz, nie ma innej opcji nie myśl tak! [emoji255]Ja jeśli donoszę do maja to 39