No ja w poniedziałek kończę 12 i też tak czuję.. Dobrze, że Was mam. Od razu mi lepiej hahaJak byłam przeziębiona miesiąc temu to przed każdym kichnięciem łapałam się za pachwiny bo inaczej bolało to chyba normalne, kończę już 12 tydzień i brzuch cały czas mnie ciągnie
reklama
Hana89
Fanka BB :)
Ja również tak mam ze jak kichne to nie zawsze ale czasami mnie zakłuje coś na chwile w podbrzuszu, zazwyczaj jak kichne tak z całej petyJa mam prenatalne za tydzień w czwartek ale jestem dobrej myśli. Nie stresuje się jakoś szczególnie o dziwo.. Może mnie stres przed wizytą dopadnie.. Za to jak kicham lub mocno kaszle to czuję chwilowy ból po prawej stronie podbrzusza. To normalne czy mam się bać? To tylko chwilowy ból zaraz po ostrym kichnięciu (trochę jak kolka tylko w okolicy jajnika ;p).
Jaska.JDM
W UK za termin porodu przyjmuja date z USG prenatalnego, wiec ja bym sie sugerowala tym dzisiejszym pomiarem. Oczywiscie co USG moze wychodzic inaczej, ale pozniejsze juz nie maja znaczenia.
Moja gin mówiła że termin zweryfikujemy po prenatalnych
Ja mam prenatalne za tydzień w czwartek ale jestem dobrej myśli. Nie stresuje się jakoś szczególnie o dziwo.. Może mnie stres przed wizytą dopadnie.. Za to jak kicham lub mocno kaszle to czuję chwilowy ból po prawej stronie podbrzusza. To normalne czy mam się bać? To tylko chwilowy ból zaraz po ostrym kichnięciu (trochę jak kolka tylko w okolicy jajnika ;p).
Ja przy kichaniu też tak miałam
Witam się i ja piątkowo.
Trzymam kciuki za wizyty!
Koszmarny dzień za mną.. Czułam się jak dętka.. Zawroty głowy.. Słabo..
Niestety dopóki nic nie zjem rano to jest ok. A jak tylko coś mam w żołądku to zaczyna mnie mdlić... Całkiem odwrotnie niż na początku.. Normalnie odechciewa mi się mi się jeść..
Dziś robię test. Do tej pory jadłam codziennie owsiankę na mleku.. Od dziś kanapki.. Zobaczymy czy to będzie miało znaczenie na występowanie mdlosci..
13 t 2 d u nas dziś. Wow jak ten czas szybko leci [emoji4][emoji106]
Ja mlecznych wgl nie mogę jeść teraz
wielkopolanka
Wszystkim, które wizytują życzę powodzenia. Ja właśnie czekam w gabinecie na 9.30 mam termin.
Dorotka1989
Trzymamy kciuki :*Wszystkim, które wizytują życzę powodzenia. Ja właśnie czekam w gabinecie na 9.30 mam termin.
Dorotka1989
Powiedzcie mi laski czy tez macie ból mięśni brzucha? Czyje sie jakbym zamiast spać w nocy to robiła brzuszki
Witam się i ja
Za wizytujace trzymam kciuki i czekam na same dobre wieści Ja wizytuje w czwartek więc jeszcze trochę stresu przede mną .
Mnie mdłości też niestety męczą , jedyny plus taki że w ciągu dnia są znośne a wcześniej było różnie , za to wieczorem jakieś apogeum ... czekam z niecierpliwością aż się w końcu skończą .
Dziewczyny czy którejś wyszło bardzo niskie TSH ? U mnie 0.09 a żadnych leków nie biorę i nie wiem czy mam się martwić ...?
Za wizytujace trzymam kciuki i czekam na same dobre wieści Ja wizytuje w czwartek więc jeszcze trochę stresu przede mną .
Mnie mdłości też niestety męczą , jedyny plus taki że w ciągu dnia są znośne a wcześniej było różnie , za to wieczorem jakieś apogeum ... czekam z niecierpliwością aż się w końcu skończą .
Dziewczyny czy którejś wyszło bardzo niskie TSH ? U mnie 0.09 a żadnych leków nie biorę i nie wiem czy mam się martwić ...?
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Spójrz na zdjęcie. Zaznaczasz sobie paluszkiem poszczególne posty i ta strzałkę w prawym górnym roguWeźcie mi wytłumaczcie jak się kopiuje kilka wypowiedzi w apce, plisss[emoji85]
Podziel się: