To mamy tego samego dniaTez mam za tydzien w czwartek! [emoji16][emoji16]
reklama
Anulka.
Fanka BB :)
Próbuję. Chyba się udało. Dzięki [emoji106]Spójrz na zdjęcie. Zaznaczasz sobie paluszkiem poszczególne posty i ta strzałkę w prawym górnym roguZobacz załącznik 1037786
Śliczności [emoji179] A co to za ubranko? Czyżby małe zakupki ?Nie dodałam wczoraj zdjęcia, bo padałam z nóg, ale dzisiaj się pochwalę moją małą żabką, bo nie mogę się napatrzeć [emoji3590]Zobacz załącznik 1037792
gochagosiaczek
To normalne tez tak mam,ale to taki bol,ze az strach [emoji33][emoji33]Ja mam prenatalne za tydzień w czwartek ale jestem dobrej myśli. Nie stresuje się jakoś szczególnie o dziwo.. Może mnie stres przed wizytą dopadnie.. Za to jak kicham lub mocno kaszle to czuję chwilowy ból po prawej stronie podbrzusza. To normalne czy mam się bać? To tylko chwilowy ból zaraz po ostrym kichnięciu (trochę jak kolka tylko w okolicy jajnika ;p).
Nooo, dlatego się zastanawiałam czy tak powinno być. Aż boję się kichać czasamiTo normalne tez tak mam,ale to taki bol,ze az strach [emoji33][emoji33]
Ja na szczęście nic takiego nie mam. Śpię spokojnie.Mamusie Wy też macie koszmary w nocy ?
Ja aż do teraz nie mogę się uspokoić. Oczywiście sen związany z ciąża..
gochagosiaczek
Daj spokoj z tymi koszmarami. Mi sie dzisiaj snilo, ze corka sie zadlawila jakas zabawka w stylu kucyka pony..od rana męża budzilam zeby zadnych zabawek jej nie dawal pchac do buzi. [emoji33][emoji33]te koszmary w ciazy sa straszne. A kilka nocy temu snil mi sie moj byly pracodawca, którego sie do tej pory boje. Ale w poprzedniej ciazy mialam to samo. Ciagle koszmary,wiec tak juz chyba musi byc. A co ciekawe nic nie ogladam zadnych horrorow ani nic w tym stylu i nawet nie mysle o tym na co dzien co mi sie sni. Paranoja [emoji23][emoji23]Mamusie Wy też macie koszmary w nocy ?
Ja aż do teraz nie mogę się uspokoić. Oczywiście sen związany z ciąża..
reklama
Ja tez tak mam. Przy energicznych ruchach to samo, szczegolnie przy wstawaniuTo normalne tez tak mam,ale to taki bol,ze az strach [emoji33][emoji33]
Podziel się: