reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Próbuję. Chyba się udało. Dzięki [emoji106]Śliczności [emoji179] A co to za ubranko? Czyżby małe zakupki ?
Już po malutku jakąś czapeczkę czy skarpetki kupuję jak mi wpadnie w oko, ale z większymi zakupami jeszcze czekam. A zakup nawet takiej drobnostki poprawia mi humor, więc stwierdziłam, że na razie chociaż takie drobne rzeczy będę kupować [emoji1] sporo też mam już rzeczy po synku siostry, więc zbyt wiele kupować nie będę musiała, bo to głównie rzeczy unisex [emoji4]

Już po malutku jakąś czapeczkę czy skarpetki kupuję jak mi wpadnie w oko, ale z większymi zakupami jeszcze czekam. A zakup nawet takiej drobnostki poprawia mi humor, więc stwierdziłam, że na razie chociaż takie drobne rzeczy będę kupować [emoji1] sporo też mam już rzeczy po synku siostry, więc zbyt wiele kupować nie będę musiała, bo to głównie rzeczy unisex [emoji4]
Mnie też tak korci czasem żeby coś kupić.. Ale jeszcze się wstrzymuje jednak. Kiedy jest na to dobry czas według Was?

Śliczności [emoji813][emoji813]

Wcześniej miałam koszmary z reguły tematyka wojenna..spoko oglądam dużo takich filmów A ostatnio zaczęłam oglądać Wikingów.
Teraz snila mi się krew na podpasce..To nie jest normalne[emoji21]
Daj spokoj z tymi koszmarami. Mi sie dzisiaj snilo, ze corka sie zadlawila jakas zabawka w stylu kucyka pony..od rana męża budzilam zeby zadnych zabawek jej nie dawal pchac do buzi. [emoji33][emoji33]te koszmary w ciazy sa straszne. A kilka nocy temu snil mi sie moj byly pracodawca, którego sie do tej pory boje. Ale w poprzedniej ciazy mialam to samo. Ciagle koszmary,wiec tak juz chyba musi byc. A co ciekawe nic nie ogladam zadnych horrorow ani nic w tym stylu i nawet nie mysle o tym na co dzien co mi sie sni. Paranoja [emoji23][emoji23]

To normalne tez tak mam,ale to taki bol,ze az strach [emoji33][emoji33]
Wlasnie mnie od wczoraj kłuje w pachwinach. Nie jestto bardzo intensywne kłucie ale jednak odczuwalne. Raz z jednej raz z drugiej strony. Ostatnio po przytulankach czułam skurcze i teraz się stresuje czy wszystko ok. Wizytę mam dopiero na 5 listopada. Jest to początek 10 tygodnia. Myślicie se jest się czym martwić czy to raczej normalne i dramatyzuje?

Wcześniej miałam koszmary z reguły tematyka wojenna..spoko oglądam dużo takich filmów A ostatnio zaczęłam oglądać Wikingów.
Teraz snila mi się krew na podpasce..To nie jest normalne[emoji21]
O! mi też się śniło ostatnio, że zaczęłam krwawić, obudziłam się i pobiegłam jak poparzona do toalety sprawdzić [emoji23]
Ja mam teraz bardzo realistyczne sny, do tego stopnia, że czasami rano trudno mi ocenić czy działo się to naprawdę czy to był tylko sen, ale na szczęście nie są to koszmary tylko jakieś takie głupoty, ostatnio całą noc śniłam, że koloruję kaczkę w książce z kolorowankami dla dzieci i w tle słyszałam jakąś piosenkę o kaczkach [emoji23]

Wlasnie mnie od wczoraj kłuje w pachwinach. Nie jestto bardzo intensywne kłucie ale jednak odczuwalne. Raz z jednej raz z drugiej strony. Ostatnio po przytulankach czułam skurcze i teraz się stresuje czy wszystko ok. Wizytę mam dopiero na 5 listopada. Jest to początek 10 tygodnia. Myślicie se jest się czym martwić czy to raczej normalne i dramatyzuje?
Po współżyciu mogą występować takie skurcze. Myślę, że jeśli nie ma żadnego plamienia to nie masz się czym martwić.

Ja się przyznam po cichutku, że też już kupiłam body i skarpetki [emoji85]

reklama
Do góry