reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Mam jeszcze jedno pytanie, dzisiaj przyjaciółka organizuje urodziny zrezygnowala z posiadowy. Wybrala ogromny klub.

Co byscie zrobily na moim miejscu? Czuje sie na silach, tylko czy piwinnam isc?

Imprezy typu weselne ok, posiadowki tak.
Ale to jednak moloch... mysle ze wszedzie bedzie dym papierosow i mega glosno. Ale 2-3h chyba noe zaszkodza, co nie?

To wszystko pytanie jak się czujesz.
Ja w poprzedniej ciąży to na spokojnie w 17 tc pojechałam na wieczór panieński przyjaciółki do Sopotu na weekend i tez chodziliśmy na imprezy. W 20 tc byłam na koncercie Metallici, w 25 tc ślub siostry gdzie tańczyłam niemal do 3 w nocy i 32 tc Woodstock 3 dni pod namiotem i duże koncerty.
A znam tez osoby które już nawet zakupy w markecie w ciąży odpuszczają także wszystko zależy od Ciebie :)

reklama
I dzień dobry. Odpowiadam trochę z zapłonem, ale u mnie oczywiście spanie na całego w dzień jak mi dzieci pozwalają. :)
Witam wszystkie nowe brzuchatki.
A innym dziewczynom współczuję strat, bardzo mi przykro, trzymajcie się dziewczyny. [emoji8]
I mnie dziś pogoda piękna, to nadrabiam pranie z całego tygodnia. Raz, dwa wywieje na balkonie. [emoji2960]
Później idę na urodziny babci mojego męża, to trochę dzień minie. Miłego dnia dziewczyny [emoji847][emoji847]

Tego potrzebowałam! :)
Tymczasowo mieszkamy z Tesciami - jakbyście widziały minę Teściówki jak powiedziałam że jadę na imprezę :D bezcenne ...

Odliczam dni do przeprowadzki, choc powiem Wam że budowa domu to niezły maraton :)
Ale z maluszkiem już planuję być u siebie.

życzę udanego weekendu :)

A ja zadzwoniłam do szpitala z pytaniem czy mogę wykonać usg nawet prywatnie. Powiedziałam o co chodzi i że czuję się dokładnie tak, jak wtedy gdy mi ciąża obumarłe. Pani kazała przyjechać założyć kartę na Sor i zrobił mi usg. A ja od rana już płaczę i niebqierze w powodzenie

reklama
Do góry