Odezwę się na dniach. Dam znać jak beta. Dzięki dziewczyny za otucheIdź jutro na betę i spróbuj choć na moment odsunąć złe myśli. Chociaż wiem, że będzie to ciężkie. Mocno tulę
reklama
Lenalila
Fanka BB :)
Odezwę się na dniach. Dam znać jak beta. Dzięki dziewczyny za otuche
Trzymaj się kochana! Mocno trzymam kciuki za Ciebie i groszka! Będzie dobrze, musi być! [emoji173]️[emoji26]
Mamcia_86
Strasznie mi przykro. A jak długie masz cykle? Są regularne? Może faktycznie owulacja była dużo późniejU mnie zle. Pecherzyk urosl przez ostatnie dwa tygodnie tylko odrobinę. Brak zarodka. Mam 7+3 więc wiem, co powinnam dziś zobaczyc. Mam zrobić betę i powtórzyć. I jeśli będzie spadać, a wiem, że będzie, to czeka mnie zabieg. Co najlepsze czuje się nadal bardzo ciążowo...
KINDERBUENOO88
U mnie zle. Pecherzyk urosl przez ostatnie dwa tygodnie tylko odrobinę. Brak zarodka. Mam 7+3 więc wiem, co powinnam dziś zobaczyc. Mam zrobić betę i powtórzyć. I jeśli będzie spadać, a wiem, że będzie, to czeka mnie zabieg. Co najlepsze czuje się nadal bardzo ciążowo...
Przykro mi bardzo
Mam cykle 28. Wiem kiedy była owulacjaStrasznie mi przykro. A jak długie masz cykle? Są regularne? Może faktycznie owulacja była dużo później
Moni_89
Ja mialam tak samo.., ale jesli czujesz sie okey to wszystko sie ulozy i plamienia ustana, zobaczysz.
Mimo wszystko daj koniecznie znac jutro [emoji846]
Mimo wszystko daj koniecznie znac jutro [emoji846]
Pierwsze plamienie było w czwartek. Na brązowo. Potem znowu w niedziele i od niedzieli codziennie, ale nie jest to stałe tylko jest jakiś czas ok a potem trochę coś tam brązowego wyleci i później tylko jak się podcieram. W piątek byłam na EPU i tam pielęgniarka robiła usg i powiedziała ze mogę jeszcze plamić bo jest tam trochę krwi ale i tak się barszo stresuje dlatego jutro chce iść na usg do polskiego ginekologa i porozmawiać z ginekologiem a nie pielęgniarka
OdNowa
To nie otucha, my naprawdę mamy nadzieje ze wszystko będzie okey i tego masz się trzymać póki badania niczego nie potwierdza!Odezwę się na dniach. Dam znać jak beta. Dzięki dziewczyny za otuche
Crazy Girl
Kto się jeszcze jutro wizytuje?
Ja mam na 12.40
Ja. 18:00 [emoji4]
reklama
Panikara 82
Zaciekawiona BB
Ja o 20 30Ja. 18:00 [emoji4]
Podziel się: