reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Chciałam jeszcze zapytać o Wasze brzuszki :) czy rosna i sa już widoczne ?
U mnie identycznie raz myśle, ze wzdęty a raz ze rośnie:D marzyłam zawsze o takim wzroście a ja ledwo 160 cm:(

Ja mam 158 i brzuszek już widac ale też nie wiem czy to wzdecia czy urósł.

U mnie zle. Pecherzyk urosl przez ostatnie dwa tygodnie tylko odrobinę. Brak zarodka. Mam 7+3 więc wiem, co powinnam dziś zobaczyc. Mam zrobić betę i powtórzyć. I jeśli będzie spadać, a wiem, że będzie, to czeka mnie zabieg. Co najlepsze czuje się nadal bardzo ciążowo...

Czasem dopiero zarodek i serduszko w 9 tygodniu widać słyszałam o wielu takich przypadkach.

reklama
@Luxuorius Takie wieści to zawsze dużo smutku i rozczarowania... ale natura zna różne przypadki, nie można się poddawać. Ściskam!

Ja tez dziś wizytuję, na 15:00. Chyba pojadę do Ikea zabić trochę czasu bo nie śpię już od 6:00 i chyba dziś bez drzemki z tych emocji i niepewności. Oby wszystko było na swoim miejscu!

U mnie zle. Pecherzyk urosl przez ostatnie dwa tygodnie tylko odrobinę. Brak zarodka. Mam 7+3 więc wiem, co powinnam dziś zobaczyc. Mam zrobić betę i powtórzyć. I jeśli będzie spadać, a wiem, że będzie, to czeka mnie zabieg. Co najlepsze czuje się nadal bardzo ciążowo...

Jestem z Tobą i trzymam kciuki [emoji173]️

Ja wczoraj wieczorem miałam drugą wizyte. Wszystko jest w porządku, serduszko bije, a mały bobek ma 15 mm [emoji173]️ (jest to 7 t 5 d)Teraz czekają mnie badania prenatalne, o ile będa w ogole na nie miejsca... w moim miescie nfz wstrzymał przyjmowanie i muszę probowac zapisywac się gdzie indziej...
Dostałam teraz L4 na tydzień czasu, żeby chociaż troszkę się zregenerowac i z mdlosciami pomeczyc sie w domu. Mimo tego, ze mogę sobie odpoczac to o godzinie 6 mialam oczy jak pięć złotych [emoji854]

Miłego dnia i udanych wizyt dziś [emoji8]

Cześć mamuśki [emoji6]
Wstałam rano zadowolona ze nie jest mi nie dobrze, wzięłam moje tablety na tarczyce i tak mi jeździ że jakaś masakra [emoji57] Pół godziny minęło to idę banana chociaż zarzucić bo inaczej chyba będę tulic sedes.

reklama
Do góry