KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Trzymamy, trzymamy
A dlaczego już myślisz o zwolnieniu? Bardzo złe znosisz ciąże?
Wydaje mi się, ze sam fakt ciąży mnogiej to już jest lekko podwyższone ryzyko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy, trzymamy
Trzymam kciuki . Ja mam na 21 wizytę. Ale mam dużo zajęć i zleci do wieczoraA ja mam dziś pierwsza wizytę u mam nadzieję mojego lekarza prowadzącego. Liczę na skierowania na wszystkie badania i szczerą rozmowę na temat tego od kiedy powinnam być na zwolnieniu. Denerwuję się okrutnie, szczególnie że nie najlepiej się czuję, jestem przeziębiona, wczoraj wieczorem bardzo bolał mnie brzuch po prawej stronie. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok. Wizyta dopiero o 15:45....
Bo to ciąża bliźniacza. Poprzednią, pojedynczą poroniłam w 17 tygodniu. Mam nadciśnienie, Hashimoto, biorę takie ilości leków ze mogłyby zastąpić mi jedzenie brzuch mnie boli , pracę mam stresującą i odpowiedzialną i muszę znaleźć kogoś na moje miejsce zanim zniknę. Ciężki temat.Trzymamy, trzymamy
Ja na Kopernika. Miałam do wyboru ujastek lub Kopernika, lekarz prowadzący polecil Kopernika ze względu na zaplecze lekarzy. Warunki nie są mega ale faktycznie masa gachowcowJa rodziłam na ujastku w krk i drugi raz też planuje tam
Ja karmilam synka ponad dwa lata i końcówka karmienia przypadla na ciaze. Nie wiem jak to jest gdy karmisz piersią np do końca ciąży, bo ja poronilam. Po stracie całkowicie odstawilam młodegoA czy sa na forum jakies mamy karmiace piersia? Zastanawiam sie jak to jest u Was czy lekarz kazal wam odstawic dziecko od piersi w ciazy? U mnie zdania i lekarzy i poloznych sa podzielone i nikt tak na prawde nie umie mi odpowiedziec na pytanie co robic dalej?
Bo to ciąża bliźniacza. Poprzednią, pojedynczą poroniłam w 17 tygodniu. Mam nadciśnienie, Hashimoto, biorę takie ilości leków ze mogłyby zastąpić mi jedzenie brzuch mnie boli , pracę mam stresującą i odpowiedzialną i muszę znaleźć kogoś na moje miejsce zanim zniknę. Ciężki temat.
u mnie około 9 już się robi troche lepiej.Dziewczyny a mnie ciekawi jak u Was wyglądał, np. 9 tydzień ciąży? Czy objawy się nasilały czy już odpuszczały? Wiem, że każda ciąża jest inna ale chciałabym chociaż mieć jakieś porównanie. Ja od samego początku dosyć spokojnie przechodzę ciążę - to moja pierwsza. Do tej pory nie zdarzyło mi się jeszcze wymiotować, chociaż czasami męczą mnie mdłości, totalnie brak szczególnego apetytu i czegoś co mogłabym zjeść, jestem bardzo osłabiona, że nawet wyjście samej na spacer mnie nie przekonuje a bardzo bym chciała, ale po prostu się obawiam, senność okropna i czasami bóle brzucha plus kręgosłup
W ciazy z Natanielem 9 tydzień był taki sam jak poprzednie, tylko bardziej śpiąca byłam, brzuch więcej pobolewal jeść zaczekam normalnie.Dziewczyny a mnie ciekawi jak u Was wyglądał, np. 9 tydzień ciąży? Czy objawy się nasilały czy już odpuszczały? Wiem, że każda ciąża jest inna ale chciałabym chociaż mieć jakieś porównanie. Ja od samego początku dosyć spokojnie przechodzę ciążę - to moja pierwsza. Do tej pory nie zdarzyło mi się jeszcze wymiotować, chociaż czasami męczą mnie mdłości, totalnie brak szczególnego apetytu i czegoś co mogłabym zjeść, jestem bardzo osłabiona, że nawet wyjście samej na spacer mnie nie przekonuje a bardzo bym chciała, ale po prostu się obawiam, senność okropna i czasami bóle brzucha plus kręgosłup