reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Kujawsko-pomorskie
Bydgoszcz okolice.

Dziewczyny miałam przed chwilą dziwny śluz może to normalne ale chxe Was spytać- na wkładce miałam pierwszy raz w życiu "galaretkę" bezwonna lekko żółta ale bardziej bezbarwna. Czy to normalne?

Jestem sama z synem w domu, biorę duphaston 2*1.
Tylko osłabiona poza tym jestem bardziej niż ostatnio.
Ja mam taki ciągle, myślę że to spowodowane jest duphastonem.

Żadnych innych objawów infekcji (świądu, pieczenia itp.) ale zapytam Panią doktor przy następnej wizycie.

reklama
Jasne, że chętnie się spotkam :)
Czy jest ktoś jeszcze z kujawsko - Pomorskiego?

Ja też z kuj-pom :)
A do jakich lekarzy chodzicie? Mój pracuje w Bydgoszczy w wojskowym szpitalu ale raz w tygodniu jest też w moim mieście. Dr. Stachura, przemiły człowiek :)

Dzisiaj mam gorszy dzień, a zapowiadał się dobrze. Mdli mnie, kłuje, nawet żołądek mnie boli... ale mama zrobiła dzisiaj kwasu na golonce o matuluuuu jaki pyszny kwaśniutki!!! Od razu bóle przeszły na trochę :D

Myślę już tylko o środowej wizycie, żeby tylko wszystko było ok.

To chyba zależy od kliniki. Ja w jednej płaciłam 50 zł a druga życzy sobie np. 120.
emoji15.png
od kliniki i od miasta pewnie. Ja w stolicy placilam 110 zł
Gratulacje, super! [emoji3531] Myślę, że najważniejsza kwestia w tej chwili jest najważniejszy argument - zdrowie jej a zwłaszcza malucha. Byłam w podobnej sytuacji 5 lat temu. Szłam na pewniaka, że będzie SN. Niestety skończyło się cc ale jak miało to pomoc mojemu synowi to to był dla mnie najmocniejszy powód by odpuścić SN.
Ja po cesarce po tych kilku godzinach przymusowego leżenia od razu wstałam i w miarę szybko się rozruszalam. Więc nie ma reguły. Po naturalnym wiem od koleżanek że też bywa bardzo ciężko

Ja też z kuj-pom :)
A do jakich lekarzy chodzicie? Mój pracuje w Bydgoszczy w wojskowym szpitalu ale raz w tygodniu jest też w moim mieście. Dr. Stachura, przemiły człowiek :)

Dzisiaj mam gorszy dzień, a zapowiadał się dobrze. Mdli mnie, kłuje, nawet żołądek mnie boli... ale mama zrobiła dzisiaj kwasu na golonce o matuluuuu jaki pyszny kwaśniutki!!! Od razu bóle przeszły na trochę :D

Myślę już tylko o środowej wizycie, żeby tylko wszystko było ok.

Ja do Kordaszewska-Folkmar

Mnie czasem 2 dni nie bolą. W poprzedniej ciąży bolały strasznie, non stop i miałam pełno żyłek, a teraz nie

Jakie wybraliscie imiona? :)

A u nas przymusowy celibat. Już nie mogę wytrzymać, tak mi się chce ;p

Też tak myślę. Ja krwawiłam w 7 tygodniu i odrazu dostałam 4 razy duphaston

A ja Toruń :) też co jakiś czas mam taką galaretkę. Jest to normalne
Gabriel, Jasmina. Nie wiem jakie na drugie.

Mam taki zapiernicz, że czasu brak. Rano w rozjazdach a teraz w domu dużo roboty. Tomek swojej mamie pokój maluje więc jestem sama z młodym. Przynajmniej nie zadreczam się jutrzejszym usg.

reklama
Do góry