reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Dzien dobry! Ale żeście naskrobaly ;)

Ja wczoraj na imprezie byłam, połowa znajomych chyba się domyśla mimo, ze kłamałam o chorobie ;p

Byłam tez na pilatesie, nudnawe te zajęcia ale z mega intensywnymi nie mam odwagi. Nie dość, ze szybko łapie mnie zadyszka to jednak aż takiego podniesienia tempa jak przy hiit się jednak boje.

Nie czuje jakbym na czymś siedziała :)

Czy tylko ja tak mam że po wstawieniu pralki, zmywarki ogarnięciu kuchni padam na kanapie....?

Na zakupy się wybieram ale chyba nie dam rady..

Poza tym bardzo szybko zaczyna boleć mnie brzuch.. Wystarczy pół godziny krecenia się po domu..

Też tak mam

W sumie to Wam trochę zazdroszczę że macie tu osoby ze swojego miasta z którymi możecie się spotkać, pogadać. :) ode mnie dużo osób odwróciło się już dawno, jedna najlepsza koleżanka, która została ma mnie teraz gdzies, bo ani piwa z nią nie wypije ani nic. Dobrze ze mam chomika do towarzystwa [emoji23][emoji23]

A skąd jesteś?

Rozumiem. Ja miałam podobnie bo moje stare koleżanki nie mają raczej dzieci. Dlatego polecam ci się otwierać i szukać :). Przełamałam się jak moja córka była mała i zapoznałam się z moimi sąsiadami - innymi mamami. Wiadomo, że nie z każdą zaiskrzy ale warto próbować ;)

Ja też. I niektóre są w wiek że mogłabym być ich córka. I mam dobry kontakt

Ja Ursynów więc niedaleko. :)

@Kffiatek A planujesz l4 w 3 trymestrze czy chcesz pracować do końca? :)
Ja w sumie nie planuję niczego. Jakoś po poronieniu w 17 tygodniu trudno mi przejść na tryb cieszenia się ciążą i planowania przyszłości w 8 TC :( We wtorek może porozmawiam z lekarzem i coś ustalimy, szczególnie że moja praca to nie okienko na poczcie (bez obrazy dla tych pracujących na poczcie), musimy kogoś zrekrutować i przeszkolić na moje miejsce... Więc pewnie będę musiała powiedzieć wcześniej niż ostatnio w pracy. A z drugiej strony jestem w ciąży dużo wyższego ryzyka niż ostatnio i liczę się z tym że ona może skończyć się różnie. Chociaż jestem z zasady optymistką ;) reasumując myślę że od drugiego trymestru będę na L4 a jak będzie to czas pokaże ;)

Nerki mnie bolały zaraz po zrobieniu testu. A na bol brzucha jak na miesiaczke to można wziąć n.o.s.p.e, mi w ciazy z synkiem pomagala. W tej ciąży nie boli mnie tak brzuch
A to będziemy się jeszcze dzielić ze względu na miejscowość…?
Nieeee to chyba jakbyśmy chciały umówić się na spotkanie a wam nie będzie się chciało czytać gdzie i kiedy ;)

reklama
Do góry