Ja jestem na zwolnieniu lekarskim. Nie mogę pracowac a ze tak ujmę pracodawca nie dopuściłby mnie do obowiązków wiec odpoczywam. Strasznie się nudzę i mam wrażenie ze to siedzenie mnie meczy jeszcze bardziej niz jakbym pracowała. I nie wiem czy sobie wmawiam czy podbrzusze pobolewa a i w środku mam wrażenie jakby ciągnęło i takie uczucie hmmmm podniecenia? Macie tak?
reklama
Kffiatek
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro ale jeśli nie było konieczności zabiegu to możecie się szybciej starać. Dużo zdrowia i powodzenia!Witam dostałam krwotok żywa krwi i strasznego bólu brzucha az chodzić nie moglam i pojechaliśmy do szpitala. Dziękuję za cud że oczyscilam się naturalnie lekarz stwierdziła że mam dużo szczęścia ze to poszło po tem kontrola czy wszystko poszło i dziękuję że nie czeka mnie zabieg czuje się teraz spokojniejszy choć strasznie zmęczona. Miłego wieczoru
MB91
Boże Kobietki ile ja dzisiaj zjadłam !!!! .. aż jestem przerażona - od groma brzoskwiń i nektarynek, zapiekankę, gofry, kanapki z serem białym (tego typu włoskiego - jak nabiał w ciąży to tylko to mi wchodzi).. no i wcinałam z Zuzanną kinderki, kabanosy i paluszki. Aż jestem przerażona i zawstydzona bo taka gastro faza, że szok. Poszłyśmy też kupić nowy smoczek i na zakupy od razu do dino i już czuje jak mnie brzuch boli i kłuje. Ja serio nie wiem co jest już :/ Bo dzisiaj spróbowaliśmy też znowu czułości i w trakcie ok, a po boli. Nawet D się nie przyznałam by jechał spokojnie i by mu przykro nie było, albo by nie czuł się zażenowany, że przez niego czy coś w ten deseń.
@karola20101 Lepiej, że samo poszło bez ingerencji lekarzy. Powodzenia na przyszłość w staraniach
@karola20101 Lepiej, że samo poszło bez ingerencji lekarzy. Powodzenia na przyszłość w staraniach
Crazy Girl
A mnie naszło na jajka w majonezie z groszkiem wiec właśnie gotuje jajka dziś ogromne zmęczenie odczuwam. Do tego wszystko mnie drażni. Wysłałam synka do dziadka żeby nie byl świadkiem popadania ze skrajności w skrajność. Mąż w pracy do wieczora. Odpale jakiś serial może i polezakuje
I jaaaaaaaa... Idę gotować jajka! [emoji23]
Ja zobaczę jak się będę czuła bo to jednak bliźniaki, na razie daje radę ale jest coraz trudniej, brzuch boli, ciśnie , ciągnie , najlepiej mi jak leżę. Myślę że do grudnia pociągnę. Chyba że lekarz wcześniej uzna że zwolnienie jest zasadne, zobaczymy
Ja z moimi bąblami nie daje rady pracować przez mdlosci i wymioty.. Do tego anemia. Czuję się okropnie jak na razie. [emoji20] ale szczęśliwa mimo wszystko [emoji123]
Też planowałam do grudnia pracować a na razie wychodzi odwrotnie..
Kiepsko u mnie z ochota na sprzątanie.. W domu armagedon.. Pasowałoby sprzątnąć ale nie mam siły... Muszę znaleźć kogoś do umycia okien po całym lecie... Mam dużo dużych okien.. Nie dam rady..
carlas
Witaj w klubie. Ja dzis też dużo jadłam, od rana ;Sałatka z bułka. Później dwie bułki słodkie i jedna pizzerka. Później leczo. A teraz chipsy. Wstyd mi przed samą sobą [emoji23] apetyt mam gigantyczny, jedynie mięso mi nie wchodzi a tak - zarlabym wszystko [emoji23][emoji1786][emoji1786]Boże Kobietki ile ja dzisiaj zjadłam !!!! .. aż jestem przerażona - od groma brzoskwiń i nektarynek, zapiekankę, gofry, kanapki z serem białym (tego typu włoskiego - jak nabiał w ciąży to tylko to mi wchodzi).. no i wcinałam z Zuzanną kinderki, kabanosy i paluszki. Aż jestem przerażona i zawstydzona bo taka gastro faza, że szok. Poszłyśmy też kupić nowy smoczek i na zakupy od razu do dino i już czuje jak mnie brzuch boli i kłuje. Ja serio nie wiem co jest już :/ Bo dzisiaj spróbowaliśmy też znowu czułości i w trakcie ok, a po boli. Nawet D się nie przyznałam by jechał spokojnie i by mu przykro nie było, albo by nie czuł się zażenowany, że przez niego czy coś w ten deseń.
koni
Zaangażowana w BB
Ja w pierwszej ciazy do 7 miesiaca przytylam 7kg potem dostalam sterydy na rozprezenie plucek malego i nagle dobilam do +25kg [emoji57] Po porodzie zeszlo mi max 3kg a wage stracilam po ciezkiej walce po 1.5roku a potem przyplatala sie tarczyca i startuje teraz z waga +20kg od poprzedniej wagi poczatkowej z pierwszej ciazy. Obecnie na plusie zero, wczoraj bylo pol kilo ale przez moja niechęć do jedzenia spada [emoji53] Zjednej strony sie ciesze bo lepiej zebym nie tyla ale przyjemności zadnej w braku checi do jedzenia.No to w sumie dobrze Musimy czekać do poniedziałku - innego wyjścia nie mamy.
Ja jeśli mam przesunięcie faktycznie to wypadnę z majówek i będę mieć termin ok 5/6 czerwca.
Muszę się pilnować bo wchodzą mi tylko fast food !!!! Właśnie wcinam zapiekankę taką jak w budce nad morzem się dostanie hihi W 1 ciąży dużo przytyłam - 22 kg z czego Zuza miała 3222 , ale na szczęście szybko zrzuciłam bo 4 miesiące po już nie było widać, że byłam w ciąży [emoji14] A Wy mamusie, które juz macie ciąże za sobą jak to wspominacie? Dużo na plus wjechało?
U mnie sie jedzie na erly pregnancy unit jak cos sie dzieje choc skan robia dopiero w 12tc to tam bez problemu zrobia USG i sprawdza czy z dzidzia wszystko ok.Dziewczyny ja juz panikuje,znowu pojawila sie krew taka brazowa-ciemno czerwona niby ze sluzem a jednak osobno i nie wiem co mam myslec, tutaj w Belgii nie ma czegos takiego jak u nas w Polsce SOR (jedynie nagle przypadki takie jak krwawienia bardzo mocne itd to przyjmuja) ,a nie ma na dzisiaj juz zadnego lekarza u mnie w miescie. Strasznie sie teraz martwie..
Daj znac po wizycie co Ci powiedzieli.
Ja posprzatalam salon, ale popoludniu tak mnie zmoglo ze zasnelam na 2h.
U
użytkownik 180176
Gość
Ja przybralam ok 21 kg. Z czego.po porodzie , po jakiś dwóch tygodniach miałam 4 kg na plusie, więc ok 17 zleciało w mik. Boje się przybrac . Drugi tydzień jak nie jeżdżę rowerem bo normalnie nie mam czasu a wcześniej sił. Bierzemy się z mężem za pokój córki , malowanie , składanie mebli. Ogrom roboty. Poki co mam ok 2 kg na minusie.
nnatalie04
Ja nawet nie wiem ile z dziewczynkami przybralam. Jakieś 20kg chyba ogolnie jeszcze 3 lata temu ważyłam jakieś 67 i miałam lekka nadwagę, wzielam się za siebie i spadłam do 55kg i z tak tez startowałam na początku tej ciazy
Na razie co patrzę na jedzenie to mam odruch wymiotny, po jedzeniu mdłości a apetyty mam przeróżne, ale co z tego jak zjem to na co mam ochotę a potem mi niedobrze
Z bliźniakami nie miałam takich objawów a ta ciąża zupełnie inna
Na razie co patrzę na jedzenie to mam odruch wymiotny, po jedzeniu mdłości a apetyty mam przeróżne, ale co z tego jak zjem to na co mam ochotę a potem mi niedobrze
Z bliźniakami nie miałam takich objawów a ta ciąża zupełnie inna
KINDERBUENOO88
Dziewczyny a któraś z was może mieszka w Warszawie ? Jeśli tak to chętnie bym się kiedyś umówiła na kawkę (herbatkę, soczek, ciasto ... na co tam nam przyjdzie ochota ;>)
Ja jestem i oczywiście chętna
reklama
KINDERBUENOO88
JA miałam +9 na plusie ale jakieś 3-4 miesiące po porodzie miałam już mniej na wadze niż przed ciąża spadło mi aż z 46 na 43 kg ale jak przestałam karmić to waga wróciła i teraz znów wazę około 46 kg
Tyle to ja w podstawówce chyba ważyłam
Podziel się: