reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Musze tu czesciej zagladac, bo mam znowu zaleglosci [emoji85]
Dziewczyny, a co do seksu to jakie pozycje teraz stosujecie?
Ja za kazdym razem przy stosunku sie stresuje, ze cos moze sie stac co oczywiscie niekorzystnie wplywa na moje doznania... Najczesciej stosujemy pozycje na boczku ktora wydaje mi sie najbardziej bezpieczna. A Wy?

Boczek i ja na górze

Ja śpię tylko na brzuchu, ale teraz właściwie to już trochę podginam nogi, że tak nie do końca na nim całkowicie leżę bo mnie uwiera :) I w sumie z tego się cieszę, bo to znaczy, że chyba wszystko ok skoro mi brzusio trochę uwypukliło. Pytanie tylko ile w tym jest wpływu zaparć i wzdęć. :) W 1 ciąży było widać w 12 tygodniu dopiero bo mam zdjęcie :)

Mam ochotę na pierogi, ale zapodziałam gdzieś sprawdzony przepis - poratujcie? Jutro zrobię dla siebie i małej bo tatuś jedzie do syna z 1go małżeństwa. Ja zostaje w domu bo to 3 godziny jazdy a Zuzia jeszcze pewna nie jest, bo dalej robi wodniste kupki.

W poniedziałek wizyta - i już się stresuje ale jednocześnie odliczam dni, dlatego muszę się czymś zająć przez weekend.
Masakra - wiem, że powiecie że przeżywam - ale stresuje się na maxa.

Ja bym ruskie zjadła

Co do DKMS to ja niestety nie mogę być dawcą. Ale bym chętnie pomogła.

Dziewczyny ja juz panikuje,znowu pojawila sie krew taka brazowa-ciemno czerwona niby ze sluzem a jednak osobno i nie wiem co mam myslec, tutaj w Belgii nie ma czegos takiego jak u nas w Polsce SOR (jedynie nagle przypadki takie jak krwawienia bardzo mocne itd to przyjmuja) ,a nie ma na dzisiaj juz zadnego lekarza u mnie w miescie. Strasznie sie teraz martwie.. :(
I jak teraz sytuacja? Uspokoilo się?

My tej zimy :-D

FB_IMG_1570202311924.jpg

No to w sumie dobrze :) Musimy czekać do poniedziałku - innego wyjścia nie mamy.
Ja jeśli mam przesunięcie faktycznie to wypadnę z majówek i będę mieć termin ok 5/6 czerwca.

Muszę się pilnować bo wchodzą mi tylko fast food !!!! Właśnie wcinam zapiekankę taką jak w budce nad morzem się dostanie hihi :D W 1 ciąży dużo przytyłam - 22 kg z czego Zuza miała 3222 , ale na szczęście szybko zrzuciłam bo 4 miesiące po już nie było widać, że byłam w ciąży :p A Wy mamusie, które juz macie ciąże za sobą jak to wspominacie? Dużo na plus wjechało?
JA miałam +9 na plusie ale jakieś 3-4 miesiące po porodzie miałam już mniej na wadze niż przed ciąża :p spadło mi aż z 46 na 43 kg:p ale jak przestałam karmić to waga wróciła i teraz znów wazę około 46 kg:p

A mnie naszło na jajka w majonezie z groszkiem wiec właśnie gotuje jajka:) dziś ogromne zmęczenie odczuwam. Do tego wszystko mnie drażni. Wysłałam synka do dziadka żeby nie byl świadkiem popadania ze skrajności w skrajność. Mąż w pracy do wieczora. Odpale jakiś serial może i polezakuje:)

reklama
Do góry