reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

U mnie wychodzi dziewczyna. Fajnie by było, moje marzenie.
No ale jak będzie chłopak też się nie rozpłaczę. Najważniejsze żeby zdrowe było a resztę się dostosuje ;)
U mnie sie sprawdzilo z 1 ciaza. Chlopiec i jest chlopiec. Teraz niby dziewczynka. Tak jak mowisz fajnie byloby miec core. Ale jak bd inaczej tez bd super. Oby zdrowe :-)

reklama
My powiedzielismy tylko rodzicom.
Chcialabym powiedziec moim przyjaciolkom, ale poczekam do 12 tygodnia.
U mnie wychodzi dziewczyna. Fajnie by było, moje marzenie.
No ale jak będzie chłopak też się nie rozpłaczę. Najważniejsze żeby zdrowe było a resztę się dostosuje ;)

A w ogóle temat na pewno poruszany ale nie przekopię się przez ponad 200 stron... Chwaliłyście się już rodzinom/znajomym? Ja czuję, że to jeszcze za wcześnie a z drugiej strony mam wrażenie, że wybuchnę i się w końcu wygadam.

W pierwszej ciąży wyszła mi z kalendarzyka córka i tak też urodziłam. W drugiej wyszła też córka, urodziłam Jasia :)
Teraz wychodzi mi córka, i nie wiem czemu ale tak intuacyjnie czuje ze siedzi tam córka :)

W którym tygodniu w poprzednich ciazach poznałyscie płeć dziecka??
Ja W pierwszej późno, ok 28tc. Początek ciąży prowadziłam w Chicago, miałam tam tylko jedno usg w 13tc, gdzie dowiedzialam się tylko że jest ok, nawet "fotki" mi nie dali. Dopiero po powrocie do domu, na 1usg lekarka pokazała mi wszystko co i jak :) dobre 30minut leżałam i gapilam się w ekran hihi
Z synem na prenatalnych w 12tc lekarz powiedział, że 70% syn.. I się sprawdziło :D
Teraz usg przypadnie mi na 11+5 ciekawe czy już będzie się dało podejrzeć..
Ja poznałam w 16 tygodniu :)

Mi córka[emoji4]
Mnie tez
12B8C59D-237C-4884-BAF2-3478576128C8.jpeg

A ja mam inne pytanie, czy któraś mama zmaga się z hemoroidami w ciąży? Potworne zaparcia? Ja już nie mam sił :/ lekarza mam dopiero 24 października wiec póki co muszę leczyć się sama..

A ja mam inne pytanie, czy któraś mama zmaga się z hemoroidami w ciąży? Potworne zaparcia? Ja już nie mam sił :/ lekarza mam dopiero 24 października wiec póki co muszę leczyć się sama..
Mam zaparcia naprzemian z biegunka. A hemoroidy miałam w jednej z ciaz. Zniknęły gdy poronilam. Nie zdążyłam nawet iść z tym do lekarza

reklama
Ja dzisiaj ewidentnie na słodko.
Co prawda obiad rosół. Tona makaronu tego z biedry z jaj przepiorczych. Tylko czy to prawda , kura od Mamy na ziarnkach chowana i Mama mówi zjedz obgryz kurze stopki bo tam dużo kolagenu
Yyyyyy.
:p
Chyba wolę żelki :p
Dzisiaj MUSIALY być gofry z jeżynami ze słoika zagotowanymi w cukrze :p
I hmmm
Krówki !!! Te z Milanówka :p

Do góry