reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Mnie tylko od miesa odrzuca w kazdeej postaci i kazdego rodzaju :-)
No ja się strasznie boję, że mnie organizm oszuka i będzie chciał mięsa. Od czasów nastoletnich nie jem więc byłby to dla mnie duży etyczny problem. Na razie się nie zapowiada ale to dopiero początek drogi.
Ale jak ktoś je obok to jest mi obojętne. Natomiast fastfoody i chipsy śmierdzą strasznie.

reklama
Cześć.. dawno nie pisałam ale Was podczytuje. Dzisiaj mam wizytę i jestem cała w stresie. Wg aplikacji 10 t 1 d. Modlę się o bicie serduszka itp. W piatek mam badanie prenatakne z krwi. Czyje że będzie to dziewczynka i z kalendarza chińskiego też tak wychodzi.
Wszystko bd dobrze. Trzeba byc dobrej mysli. Daj znac po wizycie.
A to pierwsze usg?

Czekam już na wizytę... -pierwsze usg 6+3.
dziwnie spokojna. Jak nigdy.

PS. Najadłam się kabanosów po drodze o mam wrażenie ze śmierdzi teraz kiełbasa [emoji15][emoji15][emoji15] aż zawstydzona siedzę :)

Dziewczyny, umawiała się już któraś z Was na prenatalne? Będziecie robić czy nie? Macie finansowane z projektu czy będziecie musiały płacić? [emoji848]
Siostra w zeszłym roku robiła i miała finansowane, a ja niestety się już nie załapię, bo wykluczyli mój powiat z projektu [emoji849] ale jest jeszcze możliwość żeby ginekolog wystawił skierowanie wtedy jest na NFZ, bo normalnie koszt to 550 zł. Zawsze lepiej wydać te pieniądze na wyprawkę jeśli jest możliwość zrobienia ich za darmo, ale jeśli się nie uda to i tak planuje zrobić.
Ja mam z dofinansowania UE, wizyta 28 październik.

reklama
Dziewczyny, umawiała się już któraś z Was na prenatalne? Będziecie robić czy nie? Macie finansowane z projektu czy będziecie musiały płacić? [emoji848]
Siostra w zeszłym roku robiła i miała finansowane, a ja niestety się już nie załapię, bo wykluczyli mój powiat z projektu [emoji849] ale jest jeszcze możliwość żeby ginekolog wystawił skierowanie wtedy jest na NFZ, bo normalnie koszt to 550 zł. Zawsze lepiej wydać te pieniądze na wyprawkę jeśli jest możliwość zrobienia ich za darmo, ale jeśli się nie uda to i tak planuje zrobić.

Będę robić, w luxmedzie mam w pakiecie :)

Jeśli coś <odpukać> wyjdzie nie tak to zrobię na własną rękę te dodatkowe.

Do góry