reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja czuję, że będzie drugi Syn.
Albo Julian albo Antoś.
Mojemu się jeszcze Fryderyk podoba ale dla mnie za twardo za germańsko i zdrobnienia nie ma ładnego ..

Hej Dziewczyny czy któraś idzie na test pappa ? A może robicie ten drogi test ?
Czy może odpuszczacie ?
Ja mam na 24 października to będzie 12+0 I zastanawiam się czy nie za wcześnie.
Niby drugi raz już a muszę zerknąć w papiery kiedy byłam z Frankiem.

12 tydzień to tak dobrze choć idealnie chyba 13tc. Max do 13+6 bo potem dziecko za duże i już nie da rady tych badań dobrze zrobić.

Ja robię najpierw pappa jakby wyszło coś nie tak to zrobię jeszcze nifty

12 tydzień to tak dobrze choć idealnie chyba 13tc. Max do 13+6 bo potem dziecko za duże i już nie da rady tych badań dobrze zrobić.

Ja robię najpierw pappa jakby wyszło coś nie tak to zrobię jeszcze nifty

Ok dzięki. Właśnie tak też coś słyszałam że lepiej tydzień później czyli 13+0.
Przesune . Tzn spróbuje.
U nas nifty 2500 zł .

Rozumiem Cie doskonale.
Wiem co czujesz.
Ja w pierwszej ciazy czulam, ze cos jest nie tak..kazdy organizm reaguje inaczej, ja wtedy od poczatku czulam sie okropnie..nic nie moglam jesc, pamietam ze nawet po wypiciu wody wszystko zwracalam..intuicja dobrze mi podpowiedziala ze cos jest nie tak.
W tej ciazy jest inaczej, odpukac [emoji4]
U Ciebie bedzie tak samo[emoji9]
To moja 3 ciaza z pierwsza 9 lat temu nawet nie czulam ze jestem w ciazy. Druga 1.5 roku temu masakra od samego poczatku wszystko mi smierdzialo, schudlam okropnie i okropne tozdraznienie. Czulam ze chyba cos nie tak. W 11 tyg poronienie zatrzymane. Teraz z ostatniej wizyty 27.09 wyszlo 5t+6 bola mnie piersi i troche brzuch a poza tym jest wszystko ok. Nastepna wizyta bd 11.10. Zobaczymy. Strasz przeogromny.

Cześć :) ja staram się pisać regularnie ale nie zawsze mi wychodzi jednak witam Cię :)

Jak się czujesz ?

Dzięki ;)

Czuję się bardzo dobrze. W dalszym ciągu jestem trochę w szoku bo udało się w pierwszym cyklu a nastawiałam się na długie starania. Ale fizycznie jest super, bałam się że będę nie do życia ale w zasadzie na razie nie odczułam większej zmiany poza szybką zadyszką.

Dzięki. Nie doczytałam. No to przecież owulacja mogła być później i stąd brak zarodka. Ja bym zrobiła betę i powtórzyła.
Mysle ze na spokojnie. U mnie Om 13 sierpnia. 27.09 wizyta i tam okazalo sie ze ciaza jest mlodsza bo 5t+6 i tez nic nie bylo widac. Nastepna wizyte mamy 11.10. I tez sie boje bo wczesniejsza poronilam

Powiem Wam, że im dalej tym jestem spokojniejsza o tę ciąże Czuje, że jest okey. Cycki mnie bolą i rosną, mdli i muli, od lodówki na kilometr i brak ochoty na seks ... odrzuciłam kawę (mimo, że jestem kawoszem), i rzuciłam z dnia na dzień fajki (a paliłam nałogowo). Mój D jak pali teraz to musi się umyć bo tak śmierdzi. Hihi.. więc objawy takie jak miałam z Zuzą. W poprzedniej ciąży (tej poronionej) paliłam troszkę bo miałam mega ochotę i czułam że coś nie jest okey. A teraz wręcz na odwrót :)

Sprawdzałyście może kalendarz chiński płci? Wiem, że to bujda ale mi się z Zuzią sprawdziło i mojej przyjaciółce również - teraz powinien wg tego kalendarza być chłopak, ale intuicja mi podpowiada dziewczynkę A Wam się sprawdziło kiedyś?

Gdybym dokładnie znała datę poczęcia to bym sprawdziła. A tak to ciężko.

Dzień dobry!
Można jeszcze dołączyć?

Jestem w ciąży pierwszy raz, termin wyliczony z OM wychodzi na 20 maja.
Witaj

Co do tętna płodu gdy zaczyna bić to bije słabiej nawet 80-90 potem przyspiesza i wali jak oszalałe.

reklama
Do góry