reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Kurde a ja wczoraj sie tak cieszylam a dzisiaj znowu zaczelam plamic...
Masakra ...
Nie spodziewalam sie, ze zamiast sie cieszyc ciaza ja tak przezywac i sie smucic.
Spokojnie - jeśli delikatne plamienie to jeszcze nic strasznego A wczoraj miałaś wizytę u gina to może coś po badaniu. Będzie dobrze!

Nie róbcie mi ochoty na gofry !! Bo coraz większą robicie

Ja mam dzisiaj ogromną ochotę na pieczarki, ślinka mi cieknie na samą myśl [emoji23] zaraz wyskoczę do sklepu i coś ugotuję, ale nie mam pomysłu [emoji848]
Macie jakieś fajne przepisy na dania z pieczarkami?

Ja mam dzisiaj ogromną ochotę na pieczarki, ślinka mi cieknie na samą myśl [emoji23] zaraz wyskoczę do sklepu i coś ugotuję, ale nie mam pomysłu [emoji848]
Macie jakieś fajne przepisy na dania z pieczarkami?
Ja w zeszłym tygodniu miałam ochotę na pieczarki. W nocy po 23 smazylam sobie, obtoczylam w jajku i bułce tartej i na patelnię, później posolilam i zjadłam kilka sztuk. :D
A tak mi się chciało, że nie mogłam opanować drżenia rąk, jak stałam przy patelni hahahah

Myślicie, że moge łyknać stoperan? Nie mam węgla tylko te tabletki.
Już nie daje razy z tą biegunka.. Czuję się totalnie wypompowana!

Tak mialam wczoraj badanie.
Badal mnie wziernikiem, pozniej USG
Zauwazylam jak wstalam rano, w toalecie przy podcieraniu sie , papoer byl zabarwiony rozmieszana krwia, ale nie taka zywo czerwona.
A teraz mam male ilosci brazowego plamienia. Cale szczescie coraz mniej.
Nie kochalismy sie, ale mialam senny orgazm heh, jesli ma cos to do rzeczy.

Tak mialam wczoraj badanie.
Badal mnie wziernikiem, pozniej USG
Zauwazylam jak wstalam rano, w toalecie przy podcieraniu sie , papoer byl zabarwiony rozmieszana krwia, ale nie taka zywo czerwona.
A teraz mam male ilosci brazowego plamienia. Cale szczescie coraz mniej.
Nie kochalismy sie, ale mialam senny orgazm heh, jesli ma cos to do rzeczy.
Mi lekarz po cytologii i usg powiedział, żebym nie panikowala, bo mogę poplamic w ten sam dzień, albo dzień po. Że niema reguły ale się zdążyć może.

reklama
Do góry