reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Trzymaj się. Przedziwne to wszystko, wychodzi na to że ale albo położna coś pomyliła albo lekarz w szpitalu, taka ciąża nie wchłania się sama z siebie. Można poronić no ale to byłoby krwawienie, ale znikająca ciąża? Dziwy jakieś :( trzymam kciuki że się ułoży!
Właśnie o to chodzi że echo u położnej wszystko widzieliśmy zarówno jak przy 1 i 2 jak worek plodowy początek zarodka przy 1 nie było zarodka A ginekologa nic Więc sami byliśmy w szoku

reklama
Tak czytam i naprawdę bardzo szybko się udało i udaję Wam zajść w ciążę. U mnie tez dosyć szybko 3-4 mies a mam 26 lat. Tak pytałam bo do 30 pewnie chciałabym mieć dwojeczke. Odchować dwójkę i kiedyś może już koło 35 roku pomyśleć o trzecim. Takie moje małe-duze marzenie. Od kiedy zaczęłam myśleć poważnie o dzieciach, o rodzinie w głowie mam tą trojeczke. Mąż mówi min 2 a max 3

Ostatnia edycja:
Tak czytam i naprawdę bardzo szybko się udało i udaję Wam zajść w ciążę. U mnie tez dosyć szybko 3-4 mies a mam 26 lat. Tak pytałam bo do 30 pewnie chciałabym mieć dwojeczke. Odchować dwójkę i kiedyś może już koło 35 roku pomyśleć o trzecim. Takie moje małe-duze marzenie
Jaki wiek między dziećmi uważacie za odpowiedni.? Ale zadaję pytania

U mnie będzie prawie 5,5 roku różnicy miedzy starszakiem a młodszym. Uważam, że trochę dużo i na ostatnią chwilę to rodzeństwo dla starszaka ale myślę też że jeszcze zdążą się trochę wspólnie pobawić i zaprzyjaźnić :D

Chciałbym iść prywatnie ale tu w Holandii nie ma takiej możliwości nawet żeby dostać się do ginekologa trzeba mieć skierowanie do szpitala .

Moja siostra dwie ciąże w Holandii. Jak słuchałam o tym jak to tam wyglada to tylko szpitala jej zazdrościłam i tego, ze tego samego dnia wyszła już do domu

Jaki wiek między dziećmi uważacie za odpowiedni.? Ale zadaję pytania
Zawsze chciałam mieć 3 dzieci z małą różnicą.
Potoczyło się inaczej.
Miedzy 1córą a 2synem 7lat
Miedzy 1cora a 3maluchem będzie 13lat
A synem2 a 3maluszkiem 6lat..
Cóż :)
Sama mam starsza siostrę o 13 lat, wiem że moje w przyszłość mogą mieć super relacje..
A między moją starsza a młodsza siostrą jest 16lat różnicy hihi..tez się dogaduja ze sobą , choć jak to starsza mówi, gówniarka gówniarką zawsze będzie hahahha...

reklama
U mnie wygldalo to tak
Jak miałam 21 lat zaszłam w pierwsza ciąże-wpadka-poroniłam bo zarodek się nie rozwijał.
23 lata zaszłam w pierwszym miesiacu starań- ciąża bliźniacza i teraz córki maja 6lat:)
Teraz 29lat rok starań, usłyszałam ze mam za cienkie endometrium żeby zarodek mogl się zagnieździć, załamałam się kompletnie i miesiąc później pozytywny test ciążowy :)

Do góry