reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Trzymaj się. Przedziwne to wszystko, wychodzi na to że ale albo położna coś pomyliła albo lekarz w szpitalu, taka ciąża nie wchłania się sama z siebie. Można poronić no ale to byłoby krwawienie, ale znikająca ciąża? Dziwy jakieś :( trzymam kciuki że się ułoży!
Właśnie o to chodzi że echo u położnej wszystko widzieliśmy zarówno jak przy 1 i 2 jak worek plodowy początek zarodka przy 1 nie było zarodka A ginekologa nic Więc sami byliśmy w szoku

reklama
Tak czytam i naprawdę bardzo szybko się udało i udaję Wam zajść w ciążę. U mnie tez dosyć szybko 3-4 mies a mam 26 lat. Tak pytałam bo do 30 pewnie chciałabym mieć dwojeczke. Odchować dwójkę i kiedyś może już koło 35 roku pomyśleć o trzecim. Takie moje małe-duze marzenie. Od kiedy zaczęłam myśleć poważnie o dzieciach, o rodzinie w głowie mam tą trojeczke. Mąż mówi min 2 a max 3

Ostatnia edycja:
Tak czytam i naprawdę bardzo szybko się udało i udaję Wam zajść w ciążę. U mnie tez dosyć szybko 3-4 mies a mam 26 lat. Tak pytałam bo do 30 pewnie chciałabym mieć dwojeczke. Odchować dwójkę i kiedyś może już koło 35 roku pomyśleć o trzecim. Takie moje małe-duze marzenie
Jaki wiek między dziećmi uważacie za odpowiedni.? Ale zadaję pytania

U mnie będzie prawie 5,5 roku różnicy miedzy starszakiem a młodszym. Uważam, że trochę dużo i na ostatnią chwilę to rodzeństwo dla starszaka ale myślę też że jeszcze zdążą się trochę wspólnie pobawić i zaprzyjaźnić :D

Chciałbym iść prywatnie ale tu w Holandii nie ma takiej możliwości nawet żeby dostać się do ginekologa trzeba mieć skierowanie do szpitala .

Moja siostra dwie ciąże w Holandii. Jak słuchałam o tym jak to tam wyglada to tylko szpitala jej zazdrościłam i tego, ze tego samego dnia wyszła już do domu

Jaki wiek między dziećmi uważacie za odpowiedni.? Ale zadaję pytania
Zawsze chciałam mieć 3 dzieci z małą różnicą.
Potoczyło się inaczej.
Miedzy 1córą a 2synem 7lat
Miedzy 1cora a 3maluchem będzie 13lat
A synem2 a 3maluszkiem 6lat..
Cóż :)
Sama mam starsza siostrę o 13 lat, wiem że moje w przyszłość mogą mieć super relacje..
A między moją starsza a młodsza siostrą jest 16lat różnicy hihi..tez się dogaduja ze sobą , choć jak to starsza mówi, gówniarka gówniarką zawsze będzie hahahha...

reklama
U mnie wygldalo to tak
Jak miałam 21 lat zaszłam w pierwsza ciąże-wpadka-poroniłam bo zarodek się nie rozwijał.
23 lata zaszłam w pierwszym miesiacu starań- ciąża bliźniacza i teraz córki maja 6lat:)
Teraz 29lat rok starań, usłyszałam ze mam za cienkie endometrium żeby zarodek mogl się zagnieździć, załamałam się kompletnie i miesiąc później pozytywny test ciążowy :)

Do góry