A może jakiś kiepski sprzęt miała babeczka. Bo to nie możliwe że było a nie ma jeśli w międzyczasie nie miałaś żadnego plamienia. A pozamaciczna też przecież można zobaczyć na USGWitam ! Jestem tutaj nową , chciała bym się podzielić moja sytuacja. Zacznę od tego że mam 36 lat od 3 lat staraliśmy się z moim partnerem o ciaza. W pierwsza ciaza zaszłam w tym roku w kwietniu , niestety straciliśmy ciaza w 8 tygodniu, po tym stwierdziła że nie mam więcej szans ale w sierpniu brak okresu szybko do sklepu kupić test, dwie kreski radość ale nie na długo( dodam że mieszkam w Holandii i ciaza prowadzi położna). Umówiona wizyta do położnej A tam szok jest pęcherz ciążowy 5 tygniowy więc proszę żebyśmy przeszli w następnym tygodniu. Przy kolejnej wizycie pęcherz ciążowy 6 tygodnie zarodek 5 tyg i 2 dni, położna stwierdziła że zarodek przestał się rozwijać. Położna musi nas umówić do szpitala w którym mam mieć jeszcze jedno echo i dostanę tabletki. Kolejny tydzień w stresie . Po tyg idziemy do szpitala na kolejne echo i z nastawieniem ze dostane tabletki i wroce do domu A tam nic my zdziwieni ginekolog zdziwiony gdzie podziała się ciaza . Pani ginekologa stwierdziła że to może być ciaza pozamaciczna dostaje skierowania na badanie hormonu ciazowego( wynik otrzymaliśmy tego samego dnia 5000) Pani ginekolog srmtwierdzila że jest bardzo wysoko i że muszę przyjść w piątek na badania jeżeli hormony wskocza to czeka mnie zabieg tego samego dnia. Jestem strasznie zmęczona i przerażona ta sytuacja pozdrawiam Karolina
reklama
karola20101
Początkująca w BB
Witam plamienie mialam tyłko na początku jak poszlam na pierwsze echo to szlam z nastawienia ze ciaza jest 7 tydzień pani położna stwierdziła ze to 5 tydzień i musiala mi sie owulacjia przesunąć dodam ze nic mnie nie boliA może jakiś kiepski sprzęt miała babeczka. Bo to nie możliwe że było a nie ma jeśli w międzyczasie nie miałaś żadnego plamienia. A pozamaciczna też przecież można zobaczyć na USG
blondynka28
Fanka BB :)
Kobietki zdradzicie jak długo staraliscie się z mężem/partnerem o ciążę. I w jakim wieku. Czy wiek ma tutaj aż takie znaczenie wielkie aby zajść w ciążę w okolicy 35 roku życia. Tak głośno myślę.
karola20101
Początkująca w BB
Wlasnie gdy mialam robione echo to stwierdziła ze nigdzie nie ma ciąży i nie widzi krwi zwariuje z tym wszystkimWitam plamienie mialam tyłko na początku jak poszlam na pierwsze echo to szlam z nastawienia ze ciaza jest 7 tydzień pani położna stwierdziła ze to 5 tydzień i musiala mi sie owulacjia przesunąć dodam ze nic mnie nie boli
No to może jednak już wtedy było poronienie, ale trzymam kciuki by jednak wszystko się ułożyłoWitam plamienie mialam tyłko na początku jak poszlam na pierwsze echo to szlam z nastawienia ze ciaza jest 7 tydzień pani położna stwierdziła ze to 5 tydzień i musiala mi sie owulacjia przesunąć dodam ze nic mnie nie boli
Ja: lat 25 za 1 razem (kontrolowana wpadka), lat 28 za 1 razem ale na lekach wspomagających (metformina)Kobietki zdradzicie jak długo staraliscie się z mężem/partnerem o ciążę. I w jakim wieku. Czy wiek ma tutaj aż takie znaczenie wielkie aby zajść w ciążę w okolicy 35 roku życia. Tak głośno myślę.
karola20101
Początkująca w BB
Właśnie o to chodzi że plamienie (czyli tak jak w ostatnim dniu okresu) mialam przed pierwszym echo na którym bym pęcherz A na drugim zarodek. Dla tego nic z tego nie rozumieNo to może jednak już wtedy było poronienie, ale trzymam kciuki by jednak wszystko się ułożyło Ja: lat 25 za 1 razem (kontrolowana wpadka), lat 28 za 1 razem ale na lekach wspomagających (metformina)
Sloth
Aktywna w BB
Wlasnie gdy mialam robione echo to stwierdziła ze nigdzie nie ma ciąży i nie widzi krwi zwariuje z tym wszystkim
Kurcze dziwne to. Bo rzeczywiście skoro coś tam widziała a potem zniknęło to aż niemożliwe, i jeszcze te hormony...
idz może do kogoś prywatnie? Kogoś z dobrym sprzętem i doświadczeniem.
KINDERBUENOO88
Kobietki zdradzicie jak długo staraliscie się z mężem/partnerem o ciążę. I w jakim wieku. Czy wiek ma tutaj aż takie znaczenie wielkie aby zajść w ciążę w okolicy 35 roku życia. Tak głośno myślę.
Ja pierwsza ciąża starałam się 18 miesięcy a teraz 4. Ale te 4 miesiące były seksu co 2 dni a w owulacji codziennie
KINDERBUENOO88
Wlasnie gdy mialam robione echo to stwierdziła ze nigdzie nie ma ciąży i nie widzi krwi zwariuje z tym wszystkim
Tak dziwna sytuacja, ze nawet nie potrafię się odnieść
reklama
karola20101
Początkująca w BB
Chciałbym iść prywatnie ale tu w Holandii nie ma takiej możliwości nawet żeby dostać się do ginekologa trzeba mieć skierowanie do szpitala .Kurcze dziwne to. Bo rzeczywiście skoro coś tam widziała a potem zniknęło to aż niemożliwe, i jeszcze te hormony...
idz może do kogoś prywatnie? Kogoś z dobrym sprzętem i doświadczeniem.
Podziel się: