reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Powiedz mi proszę, bo już sobie łeb nabijam. Czy ty codziennie odczuwasz bóle podbrzusza jak na okres czy nie?
Ta moja psychika mnie kiedyś zabije...

Ja mam codziennie. Dziś np były od rana bardziej odczuwalne, teraz nic. Wczoraj przez caly dzień było ok za to wieczorem wieczorem bardziej. I tak od tygodnia. Raz czuje Klocia/ rozciągania, raz czuje jak na okres. Cały czas się schizuje i doszłam do wniosku ze jak będzie tak cały czas to w poniedziałek zaliczam wizytę w klinice ze scanem mimo ze to będzie dopiero skończony 6tydzien bo chyba jajo zniosę

Dziewczyny w którym tygodniu miałyście/ będziecie mieć pierwsza wizytę tak żeby było widać serduszko? Ja ciagle schizuje, mam ciagle pobolewania podbrzusza i jestem w 5tyg i 4dni. Niestety mieszkam w UK gdzie pierwszy scan dopiero w 13tc, ale mogę iść do specjalnej kliniki w szpitalu dla kobiet przed 14tc i zrobią usg. Pierwotnie planowałam poczekać do skończonego 7tc czyli iść dopiero za półtorej tygodnia ale nie wiem czy tyle wytrzymam. Poszłabym w skończonym 6tc ale boje się ze znowu w 6tc nie będzie widać jeszcze serduszka i potem znowu będę się stresować;/‍♀️
Jak to było u Was?

reklama
Do góry