Ja co chwilę biegam to toalety. Już nie wyrabiamOj biedaku…
Ja w poprzedniej ciąży miałam cały czas biegunki na poczatku i co nie zjadłam, zwłaszcza z rana to biegunka… Lekarz mi tłumaczył że to kwestia trawienia i tego że układ pokarmowy troszeczkę inaczej funkcjonuje. Doraźnie pomagał mi Węgiel bo tak to bym do pracy nie doszła[emoji12]
reklama
A który masz tydzień ciąży?Ale dużo naskrobałyście [emoji85]
Ja dziś byłam na IP. Od rana bardzo kłuł mnie prawy jajnik, a potem cale podbrzusze. W pracy az zginałam się w pół z bólu, co spowodowalo ze musiałam powiedzieć koleżance o ciąży...
Po dwoch godzinach czekania w koncu lekarz dyzurujacy zbadal mnie i stwierdził że nic niepokojacego nie widzi. Uspokoił mnie i zaznaczyl, że takie bóle odczuwa wiekszosc pacjentek. U mnie dodatkowo dochodzi endometrioza co moze potęgowac ból, z racji tego ze wszystko w srodku się rozciąga.
Plusem jest to, ze lekarz zrobil mi USG i widac juz zarodek [emoji7][emoji7] czynnosc serca rowniez widzialam, ale jest jeszzcze troche za wczesnie, aby dokladnie pomierzyc.
Mdłosci mam teraz rano, na czczo. Po zjedzeniu sniadania troche ustepuja...
Ja też mam największe mdlosci na rano i wieczorem. Choc dzid mdlilo mnie do południa mocnoAle dużo naskrobałyście [emoji85]
Ja dziś byłam na IP. Od rana bardzo kłuł mnie prawy jajnik, a potem cale podbrzusze. W pracy az zginałam się w pół z bólu, co spowodowalo ze musiałam powiedzieć koleżance o ciąży...
Po dwoch godzinach czekania w koncu lekarz dyzurujacy zbadal mnie i stwierdził że nic niepokojacego nie widzi. Uspokoił mnie i zaznaczyl, że takie bóle odczuwa wiekszosc pacjentek. U mnie dodatkowo dochodzi endometrioza co moze potęgowac ból, z racji tego ze wszystko w srodku się rozciąga.
Plusem jest to, ze lekarz zrobil mi USG i widac juz zarodek [emoji7][emoji7] czynnosc serca rowniez widzialam, ale jest jeszzcze troche za wczesnie, aby dokladnie pomierzyc.
Mdłosci mam teraz rano, na czczo. Po zjedzeniu sniadania troche ustepuja...
Pozwolę się włączyć do tematu
Ja od tygodnia mam takie mdłości, że już tracę cierpliwość. Jak zjem cokolwiek poza domem od razu boli mnie żołądek i jest mi niedobrze. Czasem po jedzeniu domowym też się zdarza...
W 1C miałam taki patent ze jadłam kostkę czekolady zaraz po przebudzeniu. Wtedy miałam mdłości od ok 9tc, więc dużo poźniej. Musiałam ją zjeść przed wstaniem z łóżka inaczek nie działało
Ja od tygodnia mam takie mdłości, że już tracę cierpliwość. Jak zjem cokolwiek poza domem od razu boli mnie żołądek i jest mi niedobrze. Czasem po jedzeniu domowym też się zdarza...
W 1C miałam taki patent ze jadłam kostkę czekolady zaraz po przebudzeniu. Wtedy miałam mdłości od ok 9tc, więc dużo poźniej. Musiałam ją zjeść przed wstaniem z łóżka inaczek nie działało
Jeśli chodzi o betę to zrobię w przyszłym tyg jeśli dalej testy będą mi wychodzić.
Przyznam, że jestem w lekkim szoku bo w 1 ciąży testy zaczęły mi wychodzić tydzień po spodziewanej @ i nigdy nie były tak blade.
Hej ja też miałam taka blada kreskę na 1 teście. One też się różnią zależy jakiej firmy test. Ja dla pewności zrobiłam w kolejnych dniach inny test i bete.
ps.ja się za niedługo przeprowadzam w Twoje okolice
A który masz tydzień ciąży?
Wedlug USG zaczynam 6 tydzien
U
użytkownik 180176
Gość
My po wizycie
Dzidziuś ma 23 mm. Serduszko pięknie bije
My po wizycie
Gratuluję! <3 takie momenty są najpiękniejsze
carlas
Fanka BB :)
Duża fasolka! Moja fasolka z usg dzisiejszego 7mm,6tc. Ależ różnica[emoji3531] to niesamowite, że tak szybko się rozwijaja w brzuszkach [emoji3531]My po wizycie
reklama
nnatalie04
Fanka BB :)
My po wizycie
Super wiadomości!!
Podziel się: