reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Moje starsze poszły do szkoły.
Aurora lata ...ocyckala mnie...
Ja się zaczynam martwić, wczoraj dość intensywny dzień był i dziś lekko rozowawo na papierze...moze wkręcam sobie...nie wiem...siedzę.mala się bawi.nic dziś nie robię odpoczywam
Helenka może jak mąż będzie w domu to na IP ?

reklama
Cześć dziewczyny, mi dzisiaj leci krew z nosa mam wręcz skrzepy w nosie. Mam zawroty głowy. Leżę od rana, nie mogę nic zjeść. Martwi mnie to, jutro mam wizytę na szczęście

Moje starsze poszły do szkoły.
Aurora lata ...ocyckala mnie...
Ja się zaczynam martwić, wczoraj dość intensywny dzień był i dziś lekko rozowawo na papierze...moze wkręcam sobie...nie wiem...siedzę.mala się bawi.nic dziś nie robię odpoczywam
Mnie po wczorajszym intensywnym dniu mocno bolał brzuch i szybko się położyłam

Ja mam P oko -8,5 lewe oko -5,5 trzy cesarki.
Ale nie przez oczy.
Powinnaś okulisty poradzić się, bo to od ciśnienia i ogólnej kondycji oka zależy nie tylko od wady
Witajcie,czy wśród majówek jest ktoś,kto ma dużą wadę wzroku? Mam -5 dioptrii i zastanawiam się ,czy CC to konieczność w moim przypadku??

Hej. Ja dziś wizytuje o 15. Kolejną wizytę mam 7 za półtora tygodnia u swojej pani doktor. Ja nie spalam 2 h w nocy. Było mi nie dobrze l. Wypiłam kakao wczoraj i mi się odbijało
Ooo ale mi smaka narobiłaś na kakao. Nie ważne, że przed chwilą zjadłam ogórkową. [emoji23]
Ciąża rządzi się swoimi prawami.

Cześć dziewczyny, mi dzisiaj leci krew z nosa mam wręcz skrzepy w nosie. Mam zawroty głowy. Leżę od rana, nie mogę nic zjeść. Martwi mnie to, jutro mam wizytę na szczęście
Nie martw się na zapas. Mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta u lekarza Cie uspokoi. Gdzieś czytałam, że w ciąży może lecieć krew z nosa i jest to jeden z objawów. Ponoć naczynia krwionośne robią się bardziej wrażliwe.

reklama
Do góry