reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Nie martw się na zapas. Mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta u lekarza Cie uspokoi. Gdzieś czytałam, że w ciąży może lecieć krew z nosa i jest to jeden z objawów. Ponoć naczynia krwionośne robią się bardziej wrażliwe.
Dzięki kochana. To moja pierwsza i bardzo wyczekana ciąża dlatego trochę świruję.

reklama
Cześć mamuśki.
Ja północy przewracalam sie z boku na bok bo mialam nos zatkany. Uciska mnie w zatokach, glowa pobolewa i czuje sie osłabiona a jutro do pracy trzeba iść [emoji53]

Ja właśnie zrobiłam sobie jajecznice mialam ogromną chęć na nią ale teraz jak ja jem to ledwo ja przelykam a zjeść musze.

Dzień dobry.
Mnie dzisiaj przywitała opryszczka na twarzy. Gdyby nie spotkało mnie to regularnie, to chyba bym zwariowała.
Zrobiłam mojej córce na śniadanie jaglankę, ale nawet nie tknęła. Zjadłam pół za nią, a potem mnie odrzuciło. Mąż obudził mnie komplementem, że tak atrakcyjnych piersi chyba nigdy nie miałam... To chyba złudzenie, bo mam wrażenie, że w poprzedniej ciąży było tak samo. Wam też tak urosły biusty? Pewnie I po tej ciąży dojdą kolejne rozstępy

Ja właśnie poinformowałam przełożonego ze narazie nie wracam do pracy. Bardzo fajnie to przyjął. Domyślił się i pogratulował. Także kamień z serca spadł:)
Dobrze, że i tacy pracodawcy się zdarzają. U mnie w pracy też się ucieszył, pogratulował i przeniósł na lżejsze stanowisko. We wtorek wracam do pracy, ale czy na stałe to zobaczymy.

Dzień dobry.
Mnie dzisiaj przywitała opryszczka na twarzy. Gdyby nie spotkało mnie to regularnie, to chyba bym zwariowała.
Zrobiłam mojej córce na śniadanie jaglankę, ale nawet nie tknęła. Zjadłam pół za nią, a potem mnie odrzuciło. Mąż obudził mnie komplementem, że tak atrakcyjnych piersi chyba nigdy nie miałam... To chyba złudzenie, bo mam wrażenie, że w poprzedniej ciąży było tak samo. Wam też tak urosły biusty? Pewnie I po tej ciąży dojdą kolejne rozstępy
Ja schudłam przed ciąża 15 kg i piersi zmalaly. Teraz w ciazy są ogromne [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja wczoraj w toalecie zobaczyłam jedną plamkę brązowego ŚLUZU i spanikowalam a teraz już wszystko okej i nie plamie. Myślicie że to po tej nieszczęsne cytologii? Nie ukrywam była bolesna.
Pół nocy nie spałam ze strachu i będę leżeć cały dzień ale już później nie plamilam wcale tylko ta jedna nitka śluzu.

Do góry