reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Dzień dobry!
Zaraz trzeba wstać i szykować dzieciaki do szkoły, trochę mnie podbrzusze pobolewa wiec zaprowadzam szarańcze do szkoły, ogarnę chatę i kładę się na kanapę.
Do wizyty 1,5 tyg
Miłego dnia!!

reklama
Moje starsze poszły do szkoły.
Aurora lata ...ocyckala mnie...
Ja się zaczynam martwić, wczoraj dość intensywny dzień był i dziś lekko rozowawo na papierze...moze wkręcam sobie...nie wiem...siedzę.mala się bawi.nic dziś nie robię odpoczywam

Hej wszystkim :) U mnie poza minimalnymi mdłościami na czczo z rana nadal żadnych objawów. Cieszę się że poszłam w poniedziałek na to usg bo bym ześwirowała do tego 4 października. Czy wy też macie takie realistyczne, męczące sny? Od kiedy jestem w ciąży śnią mi się strasznie zagmatwane rzeczy ale bardzo realistyczne, czuję się jakbym tam była naprawdę :) Wczoraj całą noc zbierałam z siostrą i mamą grzyby w lesie na przykład, obudziłam się zmęczona :)

Hej, ja się właśnie zbieram ,żeby wstać i odprowadzić A do przedszkola. Dzisiaj po 17 mam wizytę (Ale raczej bez usg) u gina, do którego chodziłam w ciąży z A.

@Kffiatek mam to samo co Ty tylko,że te sny przeważnie dotyczą ciąży..Ale są tak realistyczne,że kiedy się budzę wydają mi się prawdziwe. :-) :)

Hej wszystkim :) U mnie poza minimalnymi mdłościami na czczo z rana nadal żadnych objawów. Cieszę się że poszłam w poniedziałek na to usg bo bym ześwirowała do tego 4 października. Czy wy też macie takie realistyczne, męczące sny? Od kiedy jestem w ciąży śnią mi się strasznie zagmatwane rzeczy ale bardzo realistyczne, czuję się jakbym tam była naprawdę :) Wczoraj całą noc zbierałam z siostrą i mamą grzyby w lesie na przykład, obudziłam się zmęczona :)
Ja dopiero mogę iść próbować prosić o usg za 1,5 tyg a jak nie to najwyżej pójdę prywatnie.... ale tez świruje głównie przez to ze codziennie mam rozciągania podbrzusza i pobolewanie jak na okres. A to dopiero 5tc 4dzien i nie za wcześnie na zobaczenie fasoliny i serducha

Hej. Ja dziś wizytuje o 15. Kolejną wizytę mam 7 za półtora tygodnia u swojej pani doktor. Ja nie spalam 2 h w nocy. Było mi nie dobrze l. Wypiłam kakao wczoraj i mi się odbijało

Kciuki za wizytę!
Moje starsze poszły do szkoły.
Aurora lata ...ocyckala mnie...
Ja się zaczynam martwić, wczoraj dość intensywny dzień był i dziś lekko rozowawo na papierze...moze wkręcam sobie...nie wiem...siedzę.mala się bawi.nic dziś nie robię odpoczywam

Odpoczywaj ile wlezie, może to faktycznie przez to ze dzień intensywny

reklama
Do góry