Nie, ja nie plamilam po wizycie [emoji4] może lekarz jakieś naczynko skaleczylHej. Ja też melduję się po wizycie. Jest 4t5d jak z Om. Póki co jest pęcherzyk i czekamy na zarodek. Następna wizyta za 3 tygodnie. Czy Wy też macie małe plamienia po wizycie??P.s Ta mała kropka to pęcherzyk
reklama
Kiniawk
Fanka BB :)
Śliczny pęcherzy.
Ja miałam dziś pobierana cytologie, i lekarz uprzedził, że mam nie panikowac bo mogę poplamic. I powiedział że niekiedy przy usg przez pochwe też można mieć małe plamieniem. Nie zawsze, nie ma reguł ale zdarza się
Ja miałam dziś pobierana cytologie, i lekarz uprzedził, że mam nie panikowac bo mogę poplamic. I powiedział że niekiedy przy usg przez pochwe też można mieć małe plamieniem. Nie zawsze, nie ma reguł ale zdarza się
Hej. Ja też melduję się po wizycie. Jest 4t5d jak z Om. Póki co jest pęcherzyk i czekamy na zarodek. Następna wizyta za 3 tygodnie. Czy Wy też macie małe plamienia po wizycie??P.s Ta mała kropka to pęcherzyk
Nie plamiłam po wizycie. Chociaż też obawiam się plamień bo to najgorsze co może stać się podczas ciąży.Hej. Ja też melduję się po wizycie. Jest 4t5d jak z Om. Póki co jest pęcherzyk i czekamy na zarodek. Następna wizyta za 3 tygodnie. Czy Wy też macie małe plamienia po wizycie??P.s Ta mała kropka to pęcherzyk
Moj lekarz jak do niego ide to daje mi niemalże litanie na jednej wizycie. I każde badanie w innym dniu cyklu miało być i jak ogarnięte były wszystkie to miałam do niego przyjść z wynikami. Myśle ze takie chodzenie 3 razy za każdym razem po inne jest bez sensu i nie wiem czemu miałoby służyćCzy któraś z Was, też ma tak śmiesznie jak ja, że musi zjawić się po pierwszej wizycie, 3 razy u dr, aby dostać 3skierowania na badania? I dopiero jak uzbiera sie te 3"zleconka", to iść na badania??
OdNowa
Fanka BB :)
Mamuśki, gratuluje ślicznych i zdrowo rosnących maluszków! Oby tak dalej
Ja mam wizytę 7/10 dopiero, stresuje się przez te jednodniowe plamienia i przez objawy takiej jak mdłości czy ból brzucha - raz umieram przez mdłości a raz się czuje jakbym w niej wcale nie była..
Ja mam wizytę 7/10 dopiero, stresuje się przez te jednodniowe plamienia i przez objawy takiej jak mdłości czy ból brzucha - raz umieram przez mdłości a raz się czuje jakbym w niej wcale nie była..
Sloth
Aktywna w BB
Czy któraś z Was, też ma tak śmiesznie jak ja, że musi zjawić się po pierwszej wizycie, 3 razy u dr, aby dostać 3skierowania na badania? I dopiero jak uzbiera sie te 3"zleconka", to iść na badania??
A dlaczego tak? Dlaczego od razu na wizycie nie dostałaś skierowań?
Chyba, ze to NFZ i może probuja Cię rozpisać na więcej wizyt żeby dostać więcej kasy...
reklama
Śliczny pęcherzy.
No mnie też uprzedził że mogę plamic, teraz patrzyłam to nic nie ma także jestem dobrej myśli
Podziel się: