Też mam udrzenia goraca, dość często. Jeszcze przed zrobieniem testu mialam.A daj spokój zimno ze szok. Wieczorami trzęse się z zimna, w dzień jest trochę lepiej. Ale za to od czasu do czasu zdajrzaja mi sie uderzenie gorąca. Zwariować można. [emoji28]
reklama
Ja tak mialam w dwoch z trzech straconych ciążach [emoji27] ciąża byla martwa a objawy trwaly [emoji27][emoji27][emoji27][emoji27] teraz strasznie sie bojeDziewczyny ja dziś nie mam objawów prawie wcale, ale się też nie stresuje na zapas. Na jednym forum czytałam niedawno, że dziewczyna miała wszystkie objawy ciąży włącznie z wymiotami a ciąża obumarla i nawet o tym nie wiedziała przez ponad tydzień. Także nie wkrecajcie się, nerwy do kieszeni i spokój bo tylko spokój i czekanie nam pozostało PS. Ja w pierwszej ciazy całe 9 miesięcy nie miałam żadnych objawów, jedynie piersi bolały przez pierwszy trymestr, i dużo spałam. Zero bólu brzucha i zero wszystkiego gdzie każda dziewczyna na forum miała coś a ja nic, wtedy się niepotrzebnie martwiłam. Także noł stres i główki do góry [emoji3531][emoji18] wszystko jest napewno ok! [emoji3531]
helenka_22
Fanka BB :)
Mnie było do południa ciepło.a teraz znowu zaczynam marznąć we własnym mieszkaniu no...kicha
U
użytkownik 180176
Gość
Ja od wczoraj jestem jak butla gazowa , chyba rozumiecie [emoji43][emoji2962]
U
użytkownik 180176
Gość
Ja już się zastanawiam nad paleniem w piecu . Mój mąż robi oczy , ale chyba trzeba do października wytrzymać.Mnie było do południa ciepło.a teraz znowu zaczynam marznąć we własnym mieszkaniu no...kicha
Ja od wczoraj jestem jak butla gazowa , chyba rozumiecie [emoji43][emoji2962]
Mam to samo [emoji85][emoji85] Brzuch wyglada jakby to byl z 20 tydzien, a tam chyba samo powietrze... krepuje sie juz chodzic w obcislych bluzkach, zeby nikt sie nie domyslil, wiec dzis w pracy koszula oversize [emoji16][emoji16]
nikolka1203
Ja już mam brzuszek też widoczny.. Inny niż normalnieMam to samo [emoji85][emoji85] Brzuch wyglada jakby to byl z 20 tydzien, a tam chyba samo powietrze... krepuje sie juz chodzic w obcislych bluzkach, zeby nikt sie nie domyslil, wiec dzis w pracy koszula oversize [emoji16][emoji16]
Mamcia_86
Ja. Plamilam cała środę, praktycznie na brązowo. Wieczorem miałam usg, biło serduszko, dostałam duphaston i teraz leżę.Czy ktoras z Was plami? Ja termin miesiaczki mialam na sobotę i w piątek kropla jasnobrazowego sluzu, w sobote rano też, w niedziele rano tez. Przed chwilą tez kropla na papierze toaletowym. Biore luteine, zostala mi z ostatniej ciąży. Plamie tak jakby na każdy dzien przypadajacy na dzien okresu. Byle do wizyty.
A jak długo go bralas? Na początku ciąży? Dziwi mnie, że nie dostałam skierowania na badanie hormonów.Ja plamilam w poprzedniej ciąży i po duphastonie przeszło.
Dopiero w 7 widać fasolke. Ale mi kazał przyjść też w 4 tygodniu, żeby zobaczyć, czy dobrze się zagnieździł zarodek i wtedy był sam pęcherzykNiestety u mnie dużo osób też nie po
A który masz tydzień? Ja nie wiem czy iść 23 do gina to będzie 6t2d czy czekac do 4.10 żeby już napewno coś było widać a nie pecherzyk tylko.
reklama
szewczuka
Początkująca w BB
I jak tam po wizycie u endo? Jakie dostalas zalecenia?
Nie muszę robić biopsji na szczęście, mogę z tym poczekać na po porodzie. Ogolnie to zmartwił go moj niski progesteron, ale nic mi nie przepisał. Powiedział ze lekarz prowadzacy ciaże się tym zajmie. Mam w górnej normie glukozę i powiedział, żebym odstawiła całkowicie cukier i mam pilnować regularnego jedzenia. Z tym cukrem to akurat na plus, boję się jak diabli przytyć, nie latwo bylo zrzucać 25kg ... ale to cholerne ssanie w żoładku [emoji2368][emoji2356] jak tu nie jeść ?!
Jaka bierzesz dawkę euthyroxu? Ja 100
Dotychczas przez ostatnie 1.5 roku miałam 75, dzisiaj mi podwyższył do 100 ale wydaje mi się że mało, okaże się za 4 tyg.
Podziel się: