reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Dziewczyny a ja z pytaniem na całkiem inny temat :) jaki miodek do herbaty polecacie? Jaki jest najlepszy na przeziębienie? Pytam bo ja od dzieciaka nienawidzę miodu także też się nie znam jaki jest najlepszy a przydałby się teraz w domu dla mnie i rodzinki żeby pić herbatki przeciwprzeziebieniowe i się rozgrzać porządnie [emoji3]
Nie pomogę bo też nie cierpię miodu [emoji21]

reklama
Ja mam niedoczynność z hashimoto. Wczoraj odebrałam wyniki i tsh mocno mi skoczyło w miesiąc czasu (miałam jakoś 0.8). Właśnie siedzę i czekam aż endokrynolog mnie do gabinetu zaprosi, jestem ciekawa co powie. Zwłaszcza że mam guza na tarczycy [emoji106] Zobacz załącznik 1023289
U mnie tes hashi i niedoczynności. Wczoraj odebrałam wyniki i tsh 4 a wczesniej bylo 1.7, czyje sie jak zombi ale jestem uzależniona aż mnie szpital laskawie wezwie. Lekarka rodzinna niechce sama mi dawki zmienić i kazala w przyszłym tygodniu dzwonić na szpital gdybym jeszcze wezwania nie dostala [emoji53]

W ogóle jak się dziś czujecie ? Ja myślałam ,że będę wczoraj wymiotować. Było mi zimno. Wsiadłam na stacjonarny rower i poczułam się lepiej. Choć ciągle w buzi mam gumy , bo bym nie wyrobiła. Ciągle porównuje te ciążę do poprzedniej i ta na prawdę jest łaskawa.
Screenshot_20190917-093732.jpeg

Ja mam niedoczynność z hashimoto. Wczoraj odebrałam wyniki i tsh mocno mi skoczyło w miesiąc czasu (miałam jakoś 0.8). Właśnie siedzę i czekam aż endokrynolog mnie do gabinetu zaprosi, jestem ciekawa co powie. Zwłaszcza że mam guza na tarczycy [emoji106] Zobacz załącznik 1023289

I jak tam po wizycie u endo? Jakie dostalas zalecenia?

Mi tez jest ciagle zimno, w nocy okna wszedzie pozamykane, a na nogach grube goralskie skarpety [emoji16] Juz zaczelam sie tym martwic, bo myslalam ze bedzie zupelnie odwrotnie... Moze jest to po czesci zwiazane z jakims niedoborem witamin?

Dziewczyny, a ktora z Was choruje na niedoczynnosc tarczycy? Jakie macie doswiadczenia z wynikami na poczatku ciazy? Czekam do pierwszej wizyty u ginekologa zeby zlecila mi wszystkie badania, ale juz czuje ze tarczyca mi poleciala w gore... Trzesa mi sie rece i coraz wiecej wlosow mi wypada... Ostatnie wyniki mialam dobre (robione jakies 3 msce temu), wiec czy to mozliwe aby juz w pierwszych tygodniach ciazy tsh mocno podskoczylo w górę?

Miłego dnia [emoji8][emoji8]
Ja nie choruje, ale w kazdej ciąży roslo mi tsh i musialam brac leki. Po ciazy tsh wraca u mnie do normy.

W ogóle jak się dziś czujecie ? Ja myślałam ,że będę wczoraj wymiotować. Było mi zimno. Wsiadłam na stacjonarny rower i poczułam się lepiej. Choć ciągle w buzi mam gumy , bo bym nie wyrobiła. Ciągle porównuje te ciążę do poprzedniej i ta na prawdę jest łaskawa. Zobacz załącznik 1023332
Mi jest niedobrze, ale jem, co ja mowie... Nie jem, ja zre. Najlepsze - rano zemdlilo mnie na widok parowki a przed chwila jedna zjadlam [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry