reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Dziewczyny a ja z pytaniem na całkiem inny temat :) jaki miodek do herbaty polecacie? Jaki jest najlepszy na przeziębienie? Pytam bo ja od dzieciaka nienawidzę miodu także też się nie znam jaki jest najlepszy a przydałby się teraz w domu dla mnie i rodzinki żeby pić herbatki przeciwprzeziebieniowe i się rozgrzać porządnie [emoji3]
Nie pomogę bo też nie cierpię miodu [emoji21]

reklama
Ja mam niedoczynność z hashimoto. Wczoraj odebrałam wyniki i tsh mocno mi skoczyło w miesiąc czasu (miałam jakoś 0.8). Właśnie siedzę i czekam aż endokrynolog mnie do gabinetu zaprosi, jestem ciekawa co powie. Zwłaszcza że mam guza na tarczycy [emoji106] Zobacz załącznik 1023289
U mnie tes hashi i niedoczynności. Wczoraj odebrałam wyniki i tsh 4 a wczesniej bylo 1.7, czyje sie jak zombi ale jestem uzależniona aż mnie szpital laskawie wezwie. Lekarka rodzinna niechce sama mi dawki zmienić i kazala w przyszłym tygodniu dzwonić na szpital gdybym jeszcze wezwania nie dostala [emoji53]

W ogóle jak się dziś czujecie ? Ja myślałam ,że będę wczoraj wymiotować. Było mi zimno. Wsiadłam na stacjonarny rower i poczułam się lepiej. Choć ciągle w buzi mam gumy , bo bym nie wyrobiła. Ciągle porównuje te ciążę do poprzedniej i ta na prawdę jest łaskawa.
Screenshot_20190917-093732.jpeg

Ja mam niedoczynność z hashimoto. Wczoraj odebrałam wyniki i tsh mocno mi skoczyło w miesiąc czasu (miałam jakoś 0.8). Właśnie siedzę i czekam aż endokrynolog mnie do gabinetu zaprosi, jestem ciekawa co powie. Zwłaszcza że mam guza na tarczycy [emoji106] Zobacz załącznik 1023289

I jak tam po wizycie u endo? Jakie dostalas zalecenia?

Mi tez jest ciagle zimno, w nocy okna wszedzie pozamykane, a na nogach grube goralskie skarpety [emoji16] Juz zaczelam sie tym martwic, bo myslalam ze bedzie zupelnie odwrotnie... Moze jest to po czesci zwiazane z jakims niedoborem witamin?

Dziewczyny, a ktora z Was choruje na niedoczynnosc tarczycy? Jakie macie doswiadczenia z wynikami na poczatku ciazy? Czekam do pierwszej wizyty u ginekologa zeby zlecila mi wszystkie badania, ale juz czuje ze tarczyca mi poleciala w gore... Trzesa mi sie rece i coraz wiecej wlosow mi wypada... Ostatnie wyniki mialam dobre (robione jakies 3 msce temu), wiec czy to mozliwe aby juz w pierwszych tygodniach ciazy tsh mocno podskoczylo w górę?

Miłego dnia [emoji8][emoji8]
Ja nie choruje, ale w kazdej ciąży roslo mi tsh i musialam brac leki. Po ciazy tsh wraca u mnie do normy.

W ogóle jak się dziś czujecie ? Ja myślałam ,że będę wczoraj wymiotować. Było mi zimno. Wsiadłam na stacjonarny rower i poczułam się lepiej. Choć ciągle w buzi mam gumy , bo bym nie wyrobiła. Ciągle porównuje te ciążę do poprzedniej i ta na prawdę jest łaskawa. Zobacz załącznik 1023332
Mi jest niedobrze, ale jem, co ja mowie... Nie jem, ja zre. Najlepsze - rano zemdlilo mnie na widok parowki a przed chwila jedna zjadlam [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry