reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Dziewczyny a ja z pytaniem na całkiem inny temat :) jaki miodek do herbaty polecacie? Jaki jest najlepszy na przeziębienie? Pytam bo ja od dzieciaka nienawidzę miodu także też się nie znam jaki jest najlepszy a przydałby się teraz w domu dla mnie i rodzinki żeby pić herbatki przeciwprzeziebieniowe i się rozgrzać porządnie [emoji3]

Na górne drogi oddechowe infekcje przeziębienia . Bardzo fajny jest miód lipowy.
Dla Dzieci również bo jest z tych lagodniejszych :)

Ja się zmuszam do jedzenia :/
W ogóle nie mam apetytu
Wczoraj P. Kupił d0brej wołowiny i zrobił fajnie na patelni ale nie dałam rady zjeść :/

W głowie mam makaron z krewetkami :p
Jedyna rzecz za którą teraz przepadam to szpinak na śmietanie i czosnek
Albo z jajkiem i czosnkiem.

Dziewczyny a ja z pytaniem na całkiem inny temat :) jaki miodek do herbaty polecacie? Jaki jest najlepszy na przeziębienie? Pytam bo ja od dzieciaka nienawidzę miodu także też się nie znam jaki jest najlepszy a przydałby się teraz w domu dla mnie i rodzinki żeby pić herbatki przeciwprzeziebieniowe i się rozgrzać porządnie [emoji3]
Najlepszy na przeziębienie to lipowy :)
Sama nie przepadam ale dzieciakom dodaję do herbatki

U mnie dzis lepiej - mdłości o wiele słabsze - może nawet wcale..? I oczywiście już zaczęłam sie martwić czy coś może być nie tak, że tak nagle poprawa?! :/
Zwariować można!

U mnie dzis lepiej - mdłości o wiele słabsze - może nawet wcale..? I oczywiście już zaczęłam sie martwić czy coś może być nie tak, że tak nagle poprawa?! :/
Zwariować można!
Widzę, że nie jestem sama. Ja cały czas jak mam już lepszy dzień, że mnie nie mdli albo piersi tak bardzo nie bolą to się martwie. W ostatniej ciąży jak objawy ustąpiły to beta spadała. Ale nie ma co schizowac każda ciąża jest inna.

Widzę, że nie jestem sama. Ja cały czas jak mam już lepszy dzień, że mnie nie mdli albo piersi tak bardzo nie bolą to się martwie. W ostatniej ciąży jak objawy ustąpiły to beta spadała. Ale nie ma co schizowac każda ciąża jest inna.
Spokojnie dziewczyny, ja tak miałam w poprzedniej ciąży. Nagłe ustąpienie objawów w 1 trymestrze. A miałam dość mocne mdłości, wymioty i ogólnie złe samopoczucie. Poleciałam do lakarza i okazało się ze z maluchem było wszystko ok. Także nie martwcie się na zapas. Bo najczęściej takie ustapienie objawow nie jest zwiastunem niczego niepokojacego. Wiem ze łatwo mówić, ale z własnego doświadczenia wiem, co się nastresowałam i napłakałam w poprzedniej ciąży to nic dobrego mi nie przyniosło.

Ściskam mocno [emoji8]

Zwariować można!

ja też mam lepsze i gorsze dni, piersi mnie rzadko bola ale te mdłości łe....
w 1 ciąży też mi w końcu odpuściło :)

Dziewczyny ja dziś nie mam objawów prawie wcale, ale się też nie stresuje na zapas. Na jednym forum czytałam niedawno, że dziewczyna miała wszystkie objawy ciąży włącznie z wymiotami a ciąża obumarla i nawet o tym nie wiedziała przez ponad tydzień. Także nie wkrecajcie się, nerwy do kieszeni i spokój :) bo tylko spokój i czekanie nam pozostało :) PS. Ja w pierwszej ciazy całe 9 miesięcy nie miałam żadnych objawów, jedynie piersi bolały przez pierwszy trymestr, i dużo spałam. Zero bólu brzucha i zero wszystkiego gdzie każda dziewczyna na forum miała coś a ja nic, wtedy się niepotrzebnie martwiłam. Także noł stres i główki do góry [emoji3531][emoji18] wszystko jest napewno ok! [emoji3531]

reklama
Do góry