Powodzenia [emoji4]Ja czekam na wizytę w poczekalni, stresik jest
reklama
Lal [emoji33] u mnie pierwszy cykl i juz. Sama jestem w szoku
u nas z pierwszą ciążą tak sie udało, w 2 cyklu, a teraz takie problemy...
U nas taka sytuacja dziś Zobacz załącznik 1022914
co to za aplikacja?
trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś. ja mam pierwszą wizytę za tydzien we wtorek, będzie 7+1
Duzo by pisac. W skrocie: nigdy przyjaciółkami nie będziemy, ona o tym wie, o wszystko jest zazdrosna, o ciąże zwłaszcza. Kiedyś miala kolesia, który nie chcial z nia dziecka. Obecny tez niechętny. No i ją nosi. Sama z córką relacji nie ma matka-corka i myśli, ze wynagrodzi sobie to kolejnym dzieckiem (w jej oczach zabawka, bo wychowa babcia jak jest teraz przy córce). Dluga historia...Co ty mówisz ? Dlaczego ci docina ?
Ja od razu powiedziałam rodzinie najbliższej mąż oczywiście wiedział pierwszy [emoji3590]
Sama jestem w szoku. Az nie wierzylam jak kreska testowa wyskoczyla pierwsza a po niej dopiero kontrolna [emoji23]u nas z pierwszą ciążą tak sie udało, w 2 cyklu, a teraz takie problemy...
co to za aplikacja?
trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś. ja mam pierwszą wizytę za tydzien we wtorek, będzie 7+1
U
użytkownik 180176
Gość
HiMommyu nas z pierwszą ciążą tak sie udało, w 2 cyklu, a teraz takie problemy...
co to za aplikacja?
Tez jej używam [emoji4]HiMommy
szewczuka
Początkująca w BB
Hejki
Przycupnę sobie tu z Wami. Apka mowi, że planowany termin to 17.05.2020. Jest to moja pierwsza ciąża i już zaczęłam panikować [emoji2356]. Pierwszą wizytę mam 18.09 i stwierdzam, że chyba się pospieszyłam jak poczytałam Wasze wpisy. Myślicie, że bedzie coś tam widać ?
Mam zrobioną betę, progesteron, dzisiaj zrobilam glukozę, morfologię i tsh (mialam jakieś zaległe skierowania, stwierdziłam, że pora je zrobić[emoji23]) lekarz chyba stwierdzi, że nawiedzona jakaś jestem...
PS serdeczne gratulacje dla wszystkich, trzymam za nas kciuki .[emoji847][emoji106]
Przycupnę sobie tu z Wami. Apka mowi, że planowany termin to 17.05.2020. Jest to moja pierwsza ciąża i już zaczęłam panikować [emoji2356]. Pierwszą wizytę mam 18.09 i stwierdzam, że chyba się pospieszyłam jak poczytałam Wasze wpisy. Myślicie, że bedzie coś tam widać ?
Mam zrobioną betę, progesteron, dzisiaj zrobilam glukozę, morfologię i tsh (mialam jakieś zaległe skierowania, stwierdziłam, że pora je zrobić[emoji23]) lekarz chyba stwierdzi, że nawiedzona jakaś jestem...
PS serdeczne gratulacje dla wszystkich, trzymam za nas kciuki .[emoji847][emoji106]
koni
Zaangażowana w BB
U mnie też termin na 17.05.20 [emoji6]Hejki
PS serdeczne gratulacje dla wszystkich, trzymam za nas kciuki .[emoji847][emoji106]Zobacz załącznik 1023012
Będzie dobrzeJa czekam na wizytę w poczekalni, stresik jest
reklama
HejHejki
PS serdeczne gratulacje dla wszystkich, trzymam za nas kciuki .[emoji847][emoji106]Zobacz załącznik 1023012
Podziel się: