reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Witam wszystkie nowe mamy.

Mnie cały czas mdli i mi słabo, do pracy już nie wracam w ogóle. Trzeba sobie jakieś hobby znaleźć w ciąży ;)

@carlas trzymam kciuki za wizytę :)
Wiesz ,że ja mówiłam tak w pierwszej ciąży i w sumie nic nie robiłam [emoji854] mimo ,że uwielbiam rysować i w ogóle nie miałam siły się skupić [emoji55]

reklama
Cześć :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja jeszcze tydzień, strasznie mi się ciągnie hihi
Zaczynam 6 tydzień.. Mam postanowienie, dziś nie marudzić, na swoje samopoczucie [emoji14]

Co do płci, to mi obojętne, mam już córe i syna.
Zawsze marzyłam o 3dzieci,z małą różnica wieku.. Ale to się nie udało. Między córka a synem 7lat różnicy, między synem a "bąbelkiem" 6lat..
Miedzy Olivia a juniorem będzie aż 13lat..dokładnie tyle samo co między mną siostrą, trochę dużo.

A powiedzcie mi czy mówiłyscie już o ciąży rodzinie? Tzn rodzicom, rodzeństwo?
Ja jeszcze milczę..

Cześć dziewczyny [emoji4] jak sie czujecie? Ja dzis umówiłam sie na wizytę do gina. Za tydzień we wtorek mam. Bedzie 5+3. Zbadam tylko tsh.

Ostatnia edycja:
Cześć :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Ja jeszcze tydzień, strasznie mi się ciągnie hihi
Zaczynam 6 tydzień.. Mam postanowienie, dziś nie marudzić, na swoje samopoczucie [emoji14]

Zawsze marzyłam o 3dzieci,z małą różnica wieku.. Ale to się nie udało. Między córka a synem 7lat różnicy, między synem a "bąbelkiem" 6lat..
Miedzy Olivia a juniorem będzie aż 13lat..dokładnie tyle samo co między mną siostrą, trochę dużo.

Ja jeszcze milczę..
Rodzice i teściowa nie wiedza, czekamy. Wie kilka koleżanek i przyjaciółka. I milcza [emoji4]

O ciąży wie mąż, koleżanka jedna co wie jak się milczy [emoji3]
Rodzina i dzieci jeszcze nie. Czekam do jakiegoś granicznego momentu. Np 12tyg czy coś żeby już spokojnie i bez zmartwień....
Różnica wieku...
Moja najstarsza córka ma 14 lat [emoji3]
Potem 10 i roczna....
Hm...

Różnica wieku...
Moja najstarsza córka ma 14 lat [emoji3]
Potem 10 i roczna....
Hm...
To też całkiem spore różnice wieku :)
U mnie dzieci wiedzą. Młody nie wierzy, mówi że jestem chuda haha.. Ale brata może mieć :)
A starsza jest zła. Mówi że nie chce jeszcze bardziej młodszego rodzeństwa. Wyskoczyła nawet z tekstem, "że dopiero teraz to będzie odrzucona", nie wiem skąd jej się to wzięło.

Hej

U mnie będzie różnica wieku 11 i 7 lat. Chłopcy się cieszą i chcieliby siostre.

Na wizycie byłam 4t6d i był pęcherzyk tylko niecałe 5mm. 23 idę na kolejną wizytę ale już do mojego gina więc myślę że będzie już coś więcej wypada to na 6t2d

Ja jeszcze milczę..

Ja powiedziałam juz rodzicom, nie wytrzymalam [emoji854] Z checia oznajmilabym juz calemu swiatu, ze jestem w ciazy, ale staram sie powstrzymac chociaz do tego 3 msca... Co nie jest proste [emoji16][emoji16]

reklama

Ja jeszcze milczę..
Cześć.
Ja też dzisiaj nie marudzę tylko z bezsilności poleguje od rana.
W poprzedniej straconej ciąży zdecydowanie za prędko się wszystkim pochwaliłam (7 tydzień). W ciąży z córką czekałam do 9 tygodnia. Teraz wie mąż, córeczka i przyjaciółka, ale myślę, że rodzina się domyśla, bo co chwilę jakaś impreza rodzinna, a ja mimo, że mam kierowcę to nawet toastu szampanem nie chcę wznosić... Pracodawca pewnie też wie co jest grane jak dostał zwolnienie od ginekologa, a ja powiedziałam, że jeszcze nie chcę mówić co mi dolega.

Do góry