Mi brzuch twardnial ale tak od ok 25 tygodnia na razie cisza to takie dziwne uczucie jakby caly brzuch sie napelnil tak jak maksymalnie napelniony balon. Skurczy przepowiadajacych nie mialam to nie wie wiem a zwlykle skurcze to dla mnie takie uczucie jak na okres zlokalizowane tylko na dole brzucha. Mi dr mpwil jak teraz mi brzuch by twardnial to brac nospe i magnez po 30 tyg jak to beda jednorazowe akcje to jest to normalne
reklama
Grun
Fanka BB :)
U mnie córa na urodziny 10.12 - teściowie razem kupili kuchnie z Lidla-super bo jest extra i dzięki ze mam na nią miejsce ufff...Też bardzo liczyłam, że będzie u Ciebie wszystko dobrze i bardzo się cieszę z Twoich dobrych wieści.
Olejek z Weledy dla ciężarnych to dla mnie rewelacja. Właśnie zaczęłam używać, bo już czuję, że brzuszek swędzi.
Też szukałam ładnej kuchni, myślałam o tej z Ikei, bo pasuje mi estetycznie. Jednak jak córeczka zobaczyła u koleżanki kuchnię z Lidla, która ma dźwięk w mikrofali, piekarniku i płycie indukcyjnej z efektami światła to wiedziałam, że musimy postawić na tą. Czego nie robi się dla córeczki...
Helenka pięknie. Gdybym miała córkę też bym to imię wybrała. U nas wstępnie Nikoś, ale jeszcze rozmyslamy. Co do zdjęcia to prawda hehe.Wstępnie :
Dziewczynka : Helena
Chłopczyk : Tadeusz,albo Antoś
Kiniawk
W punkt haha
Kiniawk
Któraś z Was wspomniała o łaszkach dla maluchów, z sinsay.. Lol! Szkoda, że online nie da się zamówić.
U mnie "w mieście" nie mają działu dziecięcego. Będzie trzeba wybrać się do Gdyni bądź Gdańska
Pisałyscie też o lumpkach. Nie mam problemu z ciuchami z takich sklepów. Moja mama jest dobrym łowcą haha.
Ja za to nie lubię i nie umiem szukać.. A dodatkowo jak wchodzę do lumpeksów, to zaczyna mnie ciało swędzieć..
U mnie "w mieście" nie mają działu dziecięcego. Będzie trzeba wybrać się do Gdyni bądź Gdańska
Pisałyscie też o lumpkach. Nie mam problemu z ciuchami z takich sklepów. Moja mama jest dobrym łowcą haha.
Ja za to nie lubię i nie umiem szukać.. A dodatkowo jak wchodzę do lumpeksów, to zaczyna mnie ciało swędzieć..
Ostatnia edycja:
Kala07
Ja mam w planach do kwietnia pracowac a od wrzesnia musze wrocic takze zazdroszcze Wam błogiego spokoju w domu. Ja jestem pracuś, gorzej funkcjonuje jak siedze w domu za dlugo, musze cos robić.pozaznaczalam sobie wasze posty, zeby odpowiedziec, ale cos kliknelam i mi zniknelo... widze, ze te, ktore jeszcze maja wczesniejsza ciaze to dolegliwosci maja, a reszcie mojaja, ja mam juz 15+2 i oprocz tego, ze szybciej sie mecze i wieczorkiem przysypiam to jest oki. Zazdroszcze posprzatanych domow, ja pomalutku, ale obiecalam sobie, ze dopiero jak pojde na zwolnienie to sobie pokolei wszystko ogarne. Ale ti na spokojnie, pewnie popracuje do konca stycznia.
Zycze milego weekendu laski!
reklama
Jaska.JDM
Dziewczyny! Miałam dziś wizytę i okazało się, że krwiak się wchłonął
Ale żeby nie było zbyt dobrze to okazało się, że uaktywniła mi się niedoczynnosc tarczycy i dostałam na to leki
Żelki i wątróbka potem? [emoji23][emoji257]
Hahahahahaha nie mogę z Tobą.
Tak jakoś wyszło a żelki kwaśne.
Z parę minut różnicy miedzy jednym a drugim.
A czy któraś z Was ma zdiagnozowana niedoczynnosc tarczycy? Miałyśmy w ogóle jakieś objawy z tym zwiazane?
Ja mam teraz w ciąży. Wczesniej były tylko guzki. Wypadanie włosów zmęczenie problemy z wypróżnieniem sue (zaparcia lyb biegunka).
Mówicie że brzuchy wam twardnieją i nospy i magnezy nie pomagają, mi też twardnieje i coraz bardziej się zastanawiam: może to normalne, może tak ma być? Może macica musi sobie ćwiczyć? Ktoś ma teraz wizytę i może zapytać lekarza czy twardniejący brzuch to takie zagrożenie dla ciąży? Albo przeankietujmy kilku lekarzy, w kupie siła!
Mi w pierwszej na twardnienie skutkowalo polozenie sie na lewym bok i podkurczenie prawej nogi i momentalnie puszczalo.
Twardnienie to normalne o ile nie jest wciąż. Może to być też od jelit które są teraz sciśnięte coraz bardzuej.
Mi Też skulenie pimaga. No spa nie biorę.
Podziel się: