reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

U mnie dziś brzuch sie napiął bardzo teraz na wieczór. I jest twardy ale jest to chyba normalne.
Objadłam się dziś mandarynek, żelek i wątróbkę. I jestem pełna. Oczywiście nie wszystko na raz.

U nas ubranka po nowym roku kupujemy.

Żelki i wątróbka potem? [emoji23][emoji257]
Hahahahahaha nie mogę z Tobą.

reklama
Kochane jestescie niesamowite! Kilka dni nie wchodzilam, bo cala ta sytuacji, ze smiercia szwagra tak mnie przybila, ze nie mialam sily, a tu 300 stron do nadrobienia! Wybaczcie, ale nie jestem w stanie tego ogarnac. Ja czuje sie dobrze, zadnych ciazowych dolegliwosci. Moze troche wiecej spie i to tyle. W czwartek mam prenatalne, a we wtorek jeszcze konsultanta ze wzgledu na problemy z druga ciaza i przedwczesny porod. Zapewne znowu tylko powie, ze przy porodzie na wszelki wypadek podac antybiotyk i to tyle 🙄. Tak bylo z Olafem ostatnio.

A jak duzy krwiak mialas kochana? Ja mialam w 8 tyg prawie 2 cm, dostalam silnego krwawienia a teraz jest 0,95mm i nie ma zamiaru sie wchłonąć. Jest przy samej szyjsce macicy.
Ja tez miałam przy samej szyjce macicy... początkowo miał wymiary 5mmx9,9mm a później powiekszyl się do 9mmx11 mm... Miałam nakaz lezenia i odpoczynku i po 3 tyg okazało się, że nie ma po nim sladu...

A czy któraś z Was ma zdiagnozowana niedoczynnosc tarczycy? Miałyśmy w ogóle jakieś objawy z tym zwiazane?

A czy któraś z Was ma zdiagnozowana niedoczynnosc tarczycy? Miałyśmy w ogóle jakieś objawy z tym zwiazane?

Ja od paru lat się leczę, ogolnie samopoczucie miałam złe, zero sił, senność. Wypadanie włosów, sucha skóra i uczucie zimna.
A w tej ciąży wyszło zapalenie i jednak diagnoza hashimoto. Objawy w zasadzie te same.

Hej dziewczyny, ja się nie odzywałam bo odkąd wróciłam do Holandi z Polski to się nie możemy z mężem sobą nacieszyć hihi ;) Apetyt mi wrócił i czuje się bardzo dobrze, dzisiaj 14t równy. Następna wizytę mam dopiero 3 grudnia. Pozdrawiamy z maluszkiem w brzuszku i życzymy miłego wieczoru:) my się dzisiaj rozpieszczamy ❤️

Załączniki

• 54B2ECFD-82A3-4B89-A3BE-B8A5951DE446.jpeg
    54B2ECFD-82A3-4B89-A3BE-B8A5951DE446.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry