reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja dzisiaj tylko z doskoku czytam, przyjechała siostra z mężem także jest co robic, ale muszę się pochwalić bo się udusze poczułam motylki w brzuchu tzn pierwsze ruchy dziecka i to na.pewno to bo pamiętam.z pierwszej ciazy, a zeby się upewnić po godzinie zjadlam ciasta u znów to samo , jestem w niebie... az musialam poczytać czy to możliwe, ale jak najbardziej tak, w 2 ciazy wszystko dzieję się szybciej :) nie zasnę dzis. Pamietam ze w pierwszej ciąży poczułam ruchy w 16 tc, ale później dlugo nic pewnie teraz też tak będzie, że tylko od czasu do czasu :D
Uwielbiam czytać takie wiadomości !!!

A wiesz, że ja właściwie wariatki nie chce z siebie robić na forum bo dopiero weszłam w 12 tc ale ... czuje „stukanie” w połowie drogi do pępka 😀 tak już jakoś dwa dni i zastanawiam się czy wkręcam sobie, czy po prostu tak bardzo chce już czuć dzidziulka🧐🤔

Uduszę - ten tort nie da mi spokoju !!!😇

Któraś pytała o wątek - miał być wczoraj ale administrator się nie wyrobił. Trzeba cierpliwie czekać

reklama
A jak duzy krwiak mialas kochana? Ja mialam w 8 tyg prawie 2 cm, dostalam silnego krwawienia a teraz jest 0,95mm i nie ma zamiaru sie wchłonąć. Jest przy samej szyjsce macicy.
Dziewczyny! Miałam dziś wizytę i okazało się, że krwiak się wchłonął :)
Ale żeby nie było zbyt dobrze to okazało się, że uaktywniła mi się niedoczynnosc tarczycy i dostałam na to leki :(

Tez mam ochotę pójść do ciucha, kupić cos ładnego dla dzidzi ale mąż powiedział, ze mam zakaz, powiedział, ze jego "dziedzic" ma miec same nowe ubrania :( ZOBACZYMY CZY WYROBI NA NOWE UBRANIA, DZIECKO SZYBKO ROŚNIE ;)

Ja mam tyle rzeczy do zrobienia że szok. Codziennie od razu po pracy zabieram syna z przedszkola i zwykle do wieczora jesteśmy sami, w soboty mój mąż pracuje ... nie mam nikogo kto by mi się mógł zająć dzieckiem a dom mi zarasta brudem... teraz i tak syn dużo rozumie i dużo jestem w stanie zrobic będąc z nim sama ale on we wszystkim chce mi "pomóc " więc niektórych rzeczy się nawet nie dotykam...
Marzy mi się w kuchnii pomyc wszystkie szafki w srodku i zrobić porzadki ale nie mam kiedy i jak :/

Tez mam ochotę pójść do ciucha, kupić cos ładnego dla dzidzi ale mąż powiedział, ze mam zakaz, powiedział, ze jego "dziedzic" ma miec same nowe ubrania :( ZOBACZYMY CZY WYROBI NA NOWE UBRANIA, DZIECKO SZYBKO ROŚNIE ;)
Ja dla córki miałam sporo ubranek po córkach brata j siostry i te ubranka były jak nowe bo ile te maluchy w tym pochodzą no i przecież nie niszczą jeszcze ubranek ;D a to fakt te małe ubranka są tez czasami tak drogie ;p

U mnie dziś brzuch sie napiął bardzo teraz na wieczór. I jest twardy ale jest to chyba normalne.
Objadłam się dziś mandarynek, żelek i wątróbkę. I jestem pełna. Oczywiście nie wszystko na raz.

U nas ubranka po nowym roku kupujemy.

reklama

Nie musisz przecież z każdego ubranka się spowiadać. Jak kupisz nowe to i tak do prania matkę trzeba oderwać A te z ciuchów niektóre jak nówki sztuki!

Do góry