reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Weszlam sobie właśnie na strony szpitali i czytam o porodówkach :)
Uśmiałam się trochę bo na jednej stronie wspomnieli o muzykoterapi by złagodzić stres.. Od razu przypomniała mi się noc z 24na25.grudnia, też miałam muzykę relaksacyjna na sali poporodowej.. (Edit w sali porodowej!)
Cały czas leciały kolędy w radiu hahah [emoji1787][emoji1787]

Też Wam się tak smaki zmieniły?? Nic mi nie smakuje, nic mi nie podchodzi :/

Ostatnia edycja:
reklama
Hello, ja po prenatalnych, wszystko super. Wskaźniki idealnie, na miejscu wszystko ci trzeba. Nic ci zarzucenia. Czekam tylko na Pappa.
O płci nie chce jeszcze wiedzieć bo wg mnie to jeszcze za duża ruletka-początek 13tydz.

Mam rosnący brzuch ale chyba jeszcze nie wierzyłam że to jest to. A to druga ciąża! Chyba teraz dochodzi do mnie. Bo zobaczyłam i rączkę, główkę i ruszył się....
A potem poszliśmy na gruzińska wyżerkę [emoji6][emoji502][emoji492]
IMG_20191108_213319-1536x2048.jpeg

Uśmiałam się trochę bo na jednej stronie wspomnieli o muzykoterapi by złagodzić stres.. Od razu przypomniała mi się noc z 24na25.grudnia, też miałam muzykę relaksacyjna na sali poporodowej.. Cały czas leciały kolędy w radiu hahah [emoji1787][emoji1787]

mam to samo! Tak mi się gust zmienił ze szok :p wczesniej uwielbiałam jeść rożnego rodzaju makarony a teraz jak je widze to od razu mi niedobrze ;p

Hello, ja po prenatalnych, wszystko super. Wskaźniki idealnie, na miejscu wszystko ci trzeba. Nic ci zarzucenia. Czekam tylko na Pappa.
O płci nie chce jeszcze wiedzieć bo wg mnie to jeszcze za duża ruletka-początek 13tydz.

Mam rosnący brzuch ale chyba jeszcze nie wierzyłam że to jest to. A to druga ciąża! Chyba teraz dochodzi do mnie. Bo zobaczyłam i rączkę, główkę i ruszył się....
A potem poszliśmy na gruzińska wyżerkę [emoji6][emoji502][emoji492]Zobacz załącznik 1043130
Super że wszystko dobrze. A gruzińskie bym zjadła, już dawno nie byłam na tym zarelku. Trzeba będzie nadrobić 😳

A co dokładnie cię wkurza? Mnie w pierwszej ciąży wkurzało, że ja nie mogę sobie wyjść albo nie mam z kim i że mnie zostawia. Taka zwykła zazdrość.
Ale no warto myśleć nad przyczyną nerwów z tego powodu bo może być dużo różnych powodów ;)
Ja mam to szczęście, że mój to domator, woli żeby to do nas ktoś przyszedł jestem z nim 10 lat i nigdy beze mnie nie wyszedł z domu :D twkze mnie to wkurza bo nawet nie mam za co na niego byc zla haha

reklama
Uśmiałam się trochę bo na jednej stronie wspomnieli o muzykoterapi by złagodzić stres.. Od razu przypomniała mi się noc z 24na25.grudnia, też miałam muzykę relaksacyjna na sali poporodowej.. Cały czas leciały kolędy w radiu hahah [emoji1787][emoji1787]

Ja rodzilam przy radiu enegry późnym wieczorem i o tej porze najczęściej lecą live z Wiedenskich dyskotek haha bylo śmiesznie tamczylam z mężem na piłce, a dziecko mimo ze przy takiej nucie się urodzilo to jakby słoń na ich o nadepnal, nic się nie rusza pupa do tańca...

Do góry