reklama
Kiniawk
Fanka BB :)
Weszlam sobie właśnie na strony szpitali i czytam o porodówkach
Uśmiałam się trochę bo na jednej stronie wspomnieli o muzykoterapi by złagodzić stres.. Od razu przypomniała mi się noc z 24na25.grudnia, też miałam muzykę relaksacyjna na sali poporodowej.. (Edit w sali porodowej!)
Cały czas leciały kolędy w radiu hahah [emoji1787][emoji1787]
Też Wam się tak smaki zmieniły?? Nic mi nie smakuje, nic mi nie podchodzi :/
Uśmiałam się trochę bo na jednej stronie wspomnieli o muzykoterapi by złagodzić stres.. Od razu przypomniała mi się noc z 24na25.grudnia, też miałam muzykę relaksacyjna na sali poporodowej.. (Edit w sali porodowej!)
Cały czas leciały kolędy w radiu hahah [emoji1787][emoji1787]
Ostatnia edycja:
Kiniawk
Oj przytulam!! Pogłaszcz brzuszek!Hej laski. Nie jestem w stanie nadrobić wiadomości.
U mnie źle..tragicznie.
Nie będę tutaj pisała i się zalila, czekam więc na zamknięty.
Cudownego weekendu.
Grun
Hello, ja po prenatalnych, wszystko super. Wskaźniki idealnie, na miejscu wszystko ci trzeba. Nic ci zarzucenia. Czekam tylko na Pappa.
O płci nie chce jeszcze wiedzieć bo wg mnie to jeszcze za duża ruletka-początek 13tydz.
Mam rosnący brzuch ale chyba jeszcze nie wierzyłam że to jest to. A to druga ciąża! Chyba teraz dochodzi do mnie. Bo zobaczyłam i rączkę, główkę i ruszył się....
A potem poszliśmy na gruzińska wyżerkę [emoji6][emoji502][emoji492]
O płci nie chce jeszcze wiedzieć bo wg mnie to jeszcze za duża ruletka-początek 13tydz.
Mam rosnący brzuch ale chyba jeszcze nie wierzyłam że to jest to. A to druga ciąża! Chyba teraz dochodzi do mnie. Bo zobaczyłam i rączkę, główkę i ruszył się....
A potem poszliśmy na gruzińska wyżerkę [emoji6][emoji502][emoji492]
mam to samo! Tak mi się gust zmienił ze szok wczesniej uwielbiałam jeść rożnego rodzaju makarony a teraz jak je widze to od razu mi niedobrze ;pWeszlam sobie właśnie na strony szpitali i czytam o porodówkach
Uśmiałam się trochę bo na jednej stronie wspomnieli o muzykoterapi by złagodzić stres.. Od razu przypomniała mi się noc z 24na25.grudnia, też miałam muzykę relaksacyjna na sali poporodowej.. Cały czas leciały kolędy w radiu hahah [emoji1787][emoji1787]
milenka30
Ale z dzidzia wszystko ok?Hej laski. Nie jestem w stanie nadrobić wiadomości.
U mnie źle..tragicznie.
Nie będę tutaj pisała i się zalila, czekam więc na zamknięty.
Cudownego weekendu.
milenka30
Super że wszystko dobrze. A gruzińskie bym zjadła, już dawno nie byłam na tym zarelku. Trzeba będzie nadrobićHello, ja po prenatalnych, wszystko super. Wskaźniki idealnie, na miejscu wszystko ci trzeba. Nic ci zarzucenia. Czekam tylko na Pappa.
A potem poszliśmy na gruzińska wyżerkę [emoji6][emoji502][emoji492]Zobacz załącznik 1043130
Moni_89
Mam nadzieję, ale tyle co miałam stresu i lez..brzuch daje o sobie znać bo boli . Ale myślę, że z dzidzia okey.
Ale z dzidzia wszystko ok?
milenka30
Odpoczywaj i nie denerwuj się, dzidzia się uspokoi razem z Tobą.Mam nadzieję, ale tyle co miałam stresu i lez..brzuch daje o sobie znać bo boli . Ale myślę, że z dzidzia okey.
reklama
Lilka455
Ja mam to szczęście, że mój to domator, woli żeby to do nas ktoś przyszedł jestem z nim 10 lat i nigdy beze mnie nie wyszedł z domu twkze mnie to wkurza bo nawet nie mam za co na niego byc zla hahaA co dokładnie cię wkurza? Mnie w pierwszej ciąży wkurzało, że ja nie mogę sobie wyjść albo nie mam z kim i że mnie zostawia. Taka zwykła zazdrość.
Ale no warto myśleć nad przyczyną nerwów z tego powodu bo może być dużo różnych powodów
Podziel się: