reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

A ja mam pytanie do dziewczyn po CC, czy faktycznie tak bardzo boli po i prawie nie można się ruszyć? Ja się nasłuchałam strasznych historii i jestem przerażona.

reklama
Ja też muszę zacząć coś brać, ale kompletnie nie wiem jakie witaminy. Lekarka mi zalecała Omegamed, ale ma z nimi umowe...

A tak z innej beczki.. Rozglądam się za jaką fajną świąteczną sukienką, znacie jakieś strony z ciekawymi ubraniami dla ciężarnych? :p

A ja mam pytanie do dziewczyn po CC, czy faktycznie tak bardzo boli po i prawie nie można się ruszyć? Ja się nasłuchałam strasznych historii i jestem przerażona.
Co do CC, nigdy nie miałam, ale mam wiele znajomych po CC i mówią, że wolałby rodzic naturalnie (przeważnie są po CC i naturalnym więc wiedzą o czym mówią). Moja mama np. Ze mną w ciąży miała ciężki naturalny poród, z moim bratem CC i mówi, że wolałaby i tak rodzic naturalnie

Dzień dobry :)
Ooo jeszcze cisza, ładnie śpicie, a mój budzik jak szalony. Dziś bez drzemki! Wow! :D
Jakie głupoty mi się śniły, za dużo Peaky Blinders oglądałam i dodatkowo cały sen gryzlam krwawiace guzki na dziąsłach.. Chora główa :D

Któraś dziś wizytuje?
Mam nadzieję, że noc Wam dobrze mija! Spokojnego poranku :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry miłego dnia.
Ja dziś uciekam do laboratorium sprawdzić jak tarczyca zareagowała na odstawienne jednego leku i Nowa dawkę.

We wtorek mam Endo.

Potem praca i w końcu długiweekend.
Nie mogę doczekać się aż w końcu bede mogła odpocząć.

Ja w poprzedniej ciąży smarowalam się seria z Rossmann dla mam i nie miałam nic...

Posłucham Was i kupię bio oil. Gdzie się opłaca?

Dzień dobry dziewczyny! Już piątek :)
Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty i badania :)
Wczoraj w nocy usiłowałam coś napisać, ale był "remont" forum. Miało trwać 20-30 minut, ale było zdecydowanie dłużej i się poddałam.

Dzień dobry, mój budzik miał dzisiaj 4 drzemki, wczoraj nie mogłam zasnąć... jeszcze dzisiaj praca i 3 dni wolnego ale pocieszam się że dzisiejsza praca to w zasadzie same fajne przygody: wczoraj zapomniałam przepustki więc rano podrepczę do ochrony ją odblokować, potem muszę przejść małe szkolenie online, pomagam koledze w rekrutacji do południa a poźniej już obiad i w ramach teambuildingu idziemy grać mecz w kosza po którym będzie pizza. Niby muszę zostać do 17 ale jeśli płacą mi za taką pracę to ja się na L4 nie wybieram;)

Dzieczyny jecie pomarańcze? Niby 1 na tydzień żaden problem, ale zgaga moze byc gigantyczna... nie pamiętam czy jadlam w pierwszej ciąży :)
Jem , ostatnio naszła mnie straszna ochota na nie [emoji854]
Najlepiej to byloby wstac jak najpozniej, szybko sie zebrac. Migiem na badania i do domu na sniadanie, tak zeby bylo minimum czasu od wstania do badan.
Ja biorę jedzenie do labo :)
Wiesz to chyba zależy od człowieka
Ja czułam się tragicznie , a to przez to też ,że rodziłam prawie 16 godzin. Ostatnie noce nie przespane i na prawdę nie miałam siły po cięciu. Inne koleżanki czuły ból , ale funkcjonowały normalnie. Ja po ok 10 dniach zaczęłam chodzić wyprostowana. Ogólnie po CC , dziewczyny trzeba dużo chodzić . Tak mi koleżanka położna zaleciła. Żeby dobrze się tam wszystko zrosło.

Nie pisałam wieczorem . Siedziałam z mężem i córką. Mała nam wczoraj zdjęła pieluchę i zrobiła kupę na jasny dywan ;) . Dobrze ,że humorystycznie do tego podeszliśmy. Ogólnie kończę jej ściany w pokoiku. Pochwalę wam się zwierzątkami. Mąż będzie miał od jutra 5 dni wolnego to listwy przymocuje :)
IMG_20191107_204156.jpeg

Sent from my RNE-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry