reklama
Ja też muszę zacząć coś brać, ale kompletnie nie wiem jakie witaminy. Lekarka mi zalecała Omegamed, ale ma z nimi umowe...
A tak z innej beczki.. Rozglądam się za jaką fajną świąteczną sukienką, znacie jakieś strony z ciekawymi ubraniami dla ciężarnych?
A tak z innej beczki.. Rozglądam się za jaką fajną świąteczną sukienką, znacie jakieś strony z ciekawymi ubraniami dla ciężarnych?
Co do CC, nigdy nie miałam, ale mam wiele znajomych po CC i mówią, że wolałby rodzic naturalnie (przeważnie są po CC i naturalnym więc wiedzą o czym mówią). Moja mama np. Ze mną w ciąży miała ciężki naturalny poród, z moim bratem CC i mówi, że wolałaby i tak rodzic naturalnieA ja mam pytanie do dziewczyn po CC, czy faktycznie tak bardzo boli po i prawie nie można się ruszyć? Ja się nasłuchałam strasznych historii i jestem przerażona.
eM-eS-Zet
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży i teraz oliwką dla dzieci
Bez rozstępów poki co
Bez rozstępów poki co
Dziewczęta, gadaliście o tym, czym się smarujecie. Jak BioOil to tylko z Allegro!! W rossku 200ml 8-9dych, na Allegro 50zl z przesyłką
Kiniawk
Dzień dobry
Ooo jeszcze cisza, ładnie śpicie, a mój budzik jak szalony. Dziś bez drzemki! Wow!
Jakie głupoty mi się śniły, za dużo Peaky Blinders oglądałam i dodatkowo cały sen gryzlam krwawiace guzki na dziąsłach.. Chora główa
Któraś dziś wizytuje?
Mam nadzieję, że noc Wam dobrze mija! Spokojnego poranku
Ooo jeszcze cisza, ładnie śpicie, a mój budzik jak szalony. Dziś bez drzemki! Wow!
Jakie głupoty mi się śniły, za dużo Peaky Blinders oglądałam i dodatkowo cały sen gryzlam krwawiace guzki na dziąsłach.. Chora główa
Któraś dziś wizytuje?
Mam nadzieję, że noc Wam dobrze mija! Spokojnego poranku
Ostatnia edycja:
Zaga32
Dzień dobry miłego dnia.
Ja dziś uciekam do laboratorium sprawdzić jak tarczyca zareagowała na odstawienne jednego leku i Nowa dawkę.
We wtorek mam Endo.
Potem praca i w końcu długiweekend.
Nie mogę doczekać się aż w końcu bede mogła odpocząć.
Ja w poprzedniej ciąży smarowalam się seria z Rossmann dla mam i nie miałam nic...
Posłucham Was i kupię bio oil. Gdzie się opłaca?
Ja dziś uciekam do laboratorium sprawdzić jak tarczyca zareagowała na odstawienne jednego leku i Nowa dawkę.
We wtorek mam Endo.
Potem praca i w końcu długiweekend.
Nie mogę doczekać się aż w końcu bede mogła odpocząć.
Ja w poprzedniej ciąży smarowalam się seria z Rossmann dla mam i nie miałam nic...
Posłucham Was i kupię bio oil. Gdzie się opłaca?
Pszczoła2020
Dzień dobry, mój budzik miał dzisiaj 4 drzemki, wczoraj nie mogłam zasnąć... jeszcze dzisiaj praca i 3 dni wolnego ale pocieszam się że dzisiejsza praca to w zasadzie same fajne przygody: wczoraj zapomniałam przepustki więc rano podrepczę do ochrony ją odblokować, potem muszę przejść małe szkolenie online, pomagam koledze w rekrutacji do południa a poźniej już obiad i w ramach teambuildingu idziemy grać mecz w kosza po którym będzie pizza. Niby muszę zostać do 17 ale jeśli płacą mi za taką pracę to ja się na L4 nie wybieram
U
użytkownik 180176
Gość
Jem , ostatnio naszła mnie straszna ochota na nie [emoji854]Dzieczyny jecie pomarańcze? Niby 1 na tydzień żaden problem, ale zgaga moze byc gigantyczna... nie pamiętam czy jadlam w pierwszej ciąży
Ja biorę jedzenie do laboNajlepiej to byloby wstac jak najpozniej, szybko sie zebrac. Migiem na badania i do domu na sniadanie, tak zeby bylo minimum czasu od wstania do badan.
Wiesz to chyba zależy od człowiekaA ja mam pytanie do dziewczyn po CC, czy faktycznie tak bardzo boli po i prawie nie można się ruszyć? Ja się nasłuchałam strasznych historii i jestem przerażona.
Ja czułam się tragicznie , a to przez to też ,że rodziłam prawie 16 godzin. Ostatnie noce nie przespane i na prawdę nie miałam siły po cięciu. Inne koleżanki czuły ból , ale funkcjonowały normalnie. Ja po ok 10 dniach zaczęłam chodzić wyprostowana. Ogólnie po CC , dziewczyny trzeba dużo chodzić . Tak mi koleżanka położna zaleciła. Żeby dobrze się tam wszystko zrosło.
Nie pisałam wieczorem . Siedziałam z mężem i córką. Mała nam wczoraj zdjęła pieluchę i zrobiła kupę na jasny dywan . Dobrze ,że humorystycznie do tego podeszliśmy. Ogólnie kończę jej ściany w pokoiku. Pochwalę wam się zwierzątkami. Mąż będzie miał od jutra 5 dni wolnego to listwy przymocuje
Sent from my RNE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Podziel się: