reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Inhalacjie sola fizjoligiczna.

Ja po prenatalnych. Badanie z krwi wynik zax2 5yg. Usg prawidłowe. Nie mogła serduszka uchwycić bo skakał i miał czkawkę. Nazwała go ucieknier. Zapytałam o płeć to na razie nie widać.
Wg tego usg 17.05 czyli niewielka różnica z OM.
I dostalam skuerowanie do CZMP w Łodzi na badanie profikaktycznie echo serca płodu. Mimo że wszystko ok.

Ciesze sie kamien z serca bo się bałam
Super wieści. A zdjęcie extra

Uwielbiam pieczone ziemniaczki. Moja mama robiła pyszne, mi niestety nie wychodzą. Jakieś suche zawsze są.
Jak mój mąż jest w domu , to też odkładam telefon.

Zresztą zrobiłam dziś pyszny obiad. Sałatkę grecką , pieczone ziemniaki i kurczaka... Oj ziemniaki pieczone to mój smak w tej ciąży , jak ogórki kiszone [emoji854][emoji854][emoji854]

eeeeejjjj nawet nie żartujcie już się nastawiłam na chłopaka :) a dla mam starszaków polecam książke jak mówić żeby maluchy nas sluchały. Moja córka ma tak cięzki charakter (ale przynajmniej wiem że w życiu sobie da radę :) ) ale te triki z książki na nią działają i mamy spokój z wiecznym mędzeniem o coś

Ja juz po prenatalnych [emoji5]
Wszystko jest dobrze, parametry prawidlowe, mały bobek przewracal sie tam z pleców na brzuszek, szalał strasznie :p
Usg mialam dopochwowo, bo macice mam w tyłozgięciu.
Co do płci to niestety lekarz nie określił. Pokazal mi wyraznie ze wystaje antenka, ale wytlumaczyl mi to dokladnie tak, jak kiedys ktoras z Was wstawiala tu zdjecie, ze z tej "antenki" moze powstac i chlopiec i dziewczynka. Moze to i dobrze, nie zaczne jeszcze szalenstwa zakupowego [emoji16]

Po badaniu jezdzilam chyba po 5 sklepach w poszukiwaniu tego mleczka w tubce i MAM! Zaraz bede je pałaszować [emoji16]

Dziekuje za wsparcie i trzymam kciuki za nastepne [emoji8]

reklama
Do góry