Lilka455
Fanka BB :)
Moje mocno zaciśnięte , powodzenia!Hej dziewczyny! 30 minut do wizyty więc proszę o kciuki! W powrotnej trasie Was nadrobię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje mocno zaciśnięte , powodzenia!Hej dziewczyny! 30 minut do wizyty więc proszę o kciuki! W powrotnej trasie Was nadrobię.
Ja tez się zbieram. Trochę mnie stres wziął...Hej dziewczyny! 30 minut do wizyty więc proszę o kciuki! W powrotnej trasie Was nadrobię.
Super wieści. A zdjęcie extraInhalacjie sola fizjoligiczna.
Ja po prenatalnych. Badanie z krwi wynik zax2 5yg. Usg prawidłowe. Nie mogła serduszka uchwycić bo skakał i miał czkawkę. Nazwała go ucieknier. Zapytałam o płeć to na razie nie widać.
Wg tego usg 17.05 czyli niewielka różnica z OM.
I dostalam skuerowanie do CZMP w Łodzi na badanie profikaktycznie echo serca płodu. Mimo że wszystko ok.
Ciesze sie kamien z serca bo się bałam
Jak mój mąż jest w domu , to też odkładam telefon.
Zresztą zrobiłam dziś pyszny obiad. Sałatkę grecką , pieczone ziemniaki i kurczaka... Oj ziemniaki pieczone to mój smak w tej ciąży , jak ogórki kiszone [emoji854][emoji854][emoji854]
Dziewczyny, mam wizytę o 16:30..proszę trzymajcie kciuki [emoji25]
Mnie też ... czekamy w samochodzie pod gabinetem doktorka bo otwiera dla mnie chwile wcześniej. Mówił, że przed 15 mam być. Z minuty na minutę bardziej boli mnie brzuch.. będzie dobrze ! Musi byćJa tez się zbieram. Trochę mnie stres wziął...