reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Witam Was w sobotę.
Z rama bylam na IP z powodu różowego plamienia...
Myślałam ze już po wszystkim...
Mam dwie cysty na jajniku...
Trochę krwi było w moczu, ale przy badaniu bylo czysto...
Akcja serca stwierdzona, nasz okruszek odpowiada wymiarom 6t1d więc jest ok lekarz powiedział że moglo to być plamienie implatacyjne..
A o to najmłodszy członek naszej rodziny

@ edit... Właśnie zauważyłam że z tych nerwów mój post nie miał ładu i składu hehe wybaczcie

Załączniki

• 20190921_115323~3.jpg
    20190921_115323~3.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 118
Ostatnia edycja:
Dziewczyny jeżeli któraś w ostatnim czasie wysłała prośbę o
U nas też miało być jedno dziecko póki co, mieliśmy starać się za rok, bo diagnozowalismy młodego i wyszedł lekki autyzm i skupilismy się na terapiach, lekarzach itp. Ja nie byłam gotowa na ciaze, narzeczony chciał teraz kolejne i namawial mnie aż mu się udało.
A kto pierwszy zauważył że coś się z dzieckiem dzieje, przedszkole??

Witam Was w sobotę.
Z rama bylam na IP z powodu różowego plamienia...
Myślałam ze już po wszystkim...
Mam dwie cysty na jajniku...
Trochę krwi było w moczu, ale przy badaniu bylo czysto...
Akcja serca stwierdzona, nasz okruszek odpowiada wymiarom 6t1d więc jest ok lekarz powiedział że moglo to być plamienie implatacyjne..
A o to najmłodszy członek naszej rodziny

@ edit... Właśnie zauważyłam że z tych nerwów mój post nie miał ładu i składu hehe wybaczcie
Cudeńko [emoji7]

Chciałabym żebyśmy się budowali :p
Nie to nie ja.
Ale mamy to kiedyś w planach .
Na razie kamienica 4 piętro bez windy :/
I podwójny wózek który będę musiała zostawiać na klatce :(
Ja Grochów.

to coś mi się pomieszalo. My po drugiej stronie Wisły bo na Ursynowie. Przypinasz wózek jak go zostawiasz? Moje koleżanki zostawiamy i nigdy im nie zniknął na szczęście..

reklama
Do góry