reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja wyboru nie miałam. Tylko po 15 były terminy i teraz patrzę, że na 15-45 mam. To będzie długi dzień
Ja miałam opcje na sobotę, dzisiaj. Ale zanim się zalogowałam, obmyśliłam,co i jak, wolne godziny zniknęły hahah..
I tak dopiero wtorek, i trzy tygodnie czekania [emoji14]
Oby szybko minęło!

Dzięki dziewczyny, w poniedziałek do ginekologa do kontroli. Niestety pracuję przez weekend, ale nie bede robiła więcej niż to konieczne
Teraz trzymamy kciuki za wasze serduszka ❤

U mnie też.dzis Kinder party. Przerobiłam się
Jestem tak zmęczona.

Jestem z okolic Radomia.
IMG_20190921_134538.jpeg

Cześć dziewczyny, też chciałabym się przywitać. Mam 34 lata to moja pierwsza ciąża. U mnie termin z OM na 10 maja, dziś widziałam bijące serduszko Z maleństwem niby wszystko ok ale mam dość sporego mięśniaka. Lekarz uspokoił mnie troszkę że znajduje się w takim miejscu że nie będzie kolidował z dzidziusiem. Ale ja i tak się martwię

Cześć dziewczyny, też chciałabym się przywitać. Mam 34 lata to moja pierwsza ciąża. U mnie termin z OM na 10 maja, dziś widziałam bijące serduszko Z maleństwem niby wszystko ok ale mam dość sporego mięśniaka. Lekarz uspokoił mnie troszkę że znajduje się w takim miejscu że nie będzie kolidował z dzidziusiem. Ale ja i tak się martwię

Witaj. Zaufaj lekarzowi i myśl pozytywnie, na pewno na każdej wizycie będzie Cię o wszystkim informował :)

reklama
Do góry