AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Pytam, bo też mam przeboje z moim młodszym synem i latanie po psychologachPoniżej roku już diagnozuja. Już nie ma teorii, że diagnozuja tylko powyżej trzech lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytam, bo też mam przeboje z moim młodszym synem i latanie po psychologachPoniżej roku już diagnozuja. Już nie ma teorii, że diagnozuja tylko powyżej trzech lat
A dostawka boczna???
Ja miałam opcje na sobotę, dzisiaj. Ale zanim się zalogowałam, obmyśliłam,co i jak, wolne godziny zniknęły hahah..Ja wyboru nie miałam. Tylko po 15 były terminy i teraz patrzę, że na 15-45 mam. To będzie długi dzień
Cześć dziewczyny, też chciałabym się przywitać. Mam 34 lata to moja pierwsza ciąża. U mnie termin z OM na 10 maja, dziś widziałam bijące serduszko Z maleństwem niby wszystko ok ale mam dość sporego mięśniaka. Lekarz uspokoił mnie troszkę że znajduje się w takim miejscu że nie będzie kolidował z dzidziusiem. Ale ja i tak się martwię
Ja z Kraśnika, Lubelszczyzna. W którym tyg ciąży macie mdłości? Bo u mnie cisza i brakJezusie jak mnie mdli, czuję się jakbym gabke miala w przelyku