reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Ja zamierzam rodzic w szpitalu Bielańskim w Wawie, tam gdzie drugiego Synka
Jak wspominasz pobyt? Ja słyszałam różne opinie.

Ja rodziłam w Praskim i tam zamierzam mimo że mam do przejechania cała Warszawę. Mimo dramatycznie trudnego porodu nikt nie sprawił że czułam się źle potraktowana, opieka po porodzie super. Do wyboru codziennie 3 zestawy obiadowe, mogłam zadzwonić po położna w każdej chwili chociażby po to żeby przewinęło dziecko albo podała mi wodę bo ja 2 dni się ruszać nie mogłam. Wszystkie były przemiłe.

reklama
Jak wspominasz pobyt? Ja słyszałam różne opinie.

Ja rodziłam w Praskim i tam zamierzam mimo że mam do przejechania cała Warszawę. Mimo dramatycznie trudnego porodu nikt nie sprawił że czułam się źle potraktowana, opieka po porodzie super. Do wyboru codziennie 3 zestawy obiadowe, mogłam zadzwonić po położna w każdej chwili chociażby po to żeby przewinęło dziecko albo podała mi wodę bo ja 2 dni się ruszać nie mogłam. Wszystkie były przemiłe.

A słyszałaś coś o tym piaseczyńskim? Bo do tego mi najbliżej :D

@Katarina3 zdrówka. :)

Trzymam kciuki za wizytujące

Może na leniwe czy coś farmaceutki czy coś. :(
Ja mam takie sprawdzone .Zawsze doradziły przed ciążą i teraz bardzo chętnie podpowiadają co i jak .;)
Nie wiem [emoji2368]
Oczywiście jak poszłam z receptą to doradziły co i jak. Np miałam wziąść Wit c. Chciały mi dać 1000mg bo przy przeziebieniu potrzeba dużo witaminki, zapytałam czy dla ciężarnej nie za dużo, to sprawdziły w komputerze, i faktycznie przesadzac nie można, dostałam 200

Dzień dobry :)

Chyba przyłącze się do bankrutek po wejściu nastronę lulalove:cool2: Tym bardziej, jak się okazało, ze działają prawie rzut beretem ode mnie:-) :) Cudowności maja❤️ A mozecie podpowiedzieć jak z jakością? Zastanawiam się nad kocykami i otulaczami właśnie.

reklama
Kolejna z Trójmiasta <3 ja o Zaspie też słyszałam różne, ale moja kumpela tam rodziła i mówi, że porodówka mega super :)
Miałam okazje być na Zaspie kilkukrotnie i Zawsze szybko i sprawnie wszystko szło. Bardzo dużo mówi się o odmowie przyjęcia ze względu na przepełnienie ale wśród moich znajomych nikt nie miał tego problemu.

Do góry