Ja mam eliptyka w domu ale boje się ze za bardzo obciąża brzuch wiec chodzę albo na basen albo na bieżnie co oczywiście nie spowalnia wzrostu wagi;/Ja pytalam tez mam rowerek... a jak czesto chcesz na nim smigac?
reklama
Jak wspominasz pobyt? Ja słyszałam różne opinie.Ja zamierzam rodzic w szpitalu Bielańskim w Wawie, tam gdzie drugiego Synka
Ja rodziłam w Praskim i tam zamierzam mimo że mam do przejechania cała Warszawę. Mimo dramatycznie trudnego porodu nikt nie sprawił że czułam się źle potraktowana, opieka po porodzie super. Do wyboru codziennie 3 zestawy obiadowe, mogłam zadzwonić po położna w każdej chwili chociażby po to żeby przewinęło dziecko albo podała mi wodę bo ja 2 dni się ruszać nie mogłam. Wszystkie były przemiłe.
Ja chcę chodzić na basen, ale nie wiem jaki strój kupić najlepiej :/Ja mam eliptyka w domu ale boje się ze za bardzo obciąża brzuch wiec chodzę albo na basen albo na bieżnie co oczywiście nie spowalnia wzrostu wagi;/
Mial 1.5 roku Jak poszedlOd jakiego wieku Twój synek chodził do żłobka?
Jak wspominasz pobyt? Ja słyszałam różne opinie.
Ja rodziłam w Praskim i tam zamierzam mimo że mam do przejechania cała Warszawę. Mimo dramatycznie trudnego porodu nikt nie sprawił że czułam się źle potraktowana, opieka po porodzie super. Do wyboru codziennie 3 zestawy obiadowe, mogłam zadzwonić po położna w każdej chwili chociażby po to żeby przewinęło dziecko albo podała mi wodę bo ja 2 dni się ruszać nie mogłam. Wszystkie były przemiłe.
A słyszałaś coś o tym piaseczyńskim? Bo do tego mi najbliżej
@Katarina3 zdrówka.
Trzymam kciuki za wizytujące
Kiniawk
Fanka BB :)
Nie wiem [emoji2368]Może na leniwe czy coś farmaceutki czy coś.
Ja mam takie sprawdzone .Zawsze doradziły przed ciążą i teraz bardzo chętnie podpowiadają co i jak .
Oczywiście jak poszłam z receptą to doradziły co i jak. Np miałam wziąść Wit c. Chciały mi dać 1000mg bo przy przeziebieniu potrzeba dużo witaminki, zapytałam czy dla ciężarnej nie za dużo, to sprawdziły w komputerze, i faktycznie przesadzac nie można, dostałam 200
anielka0612
Dzień dobry
Chyba przyłącze się do bankrutek po wejściu nastronę lulalove Tym bardziej, jak się okazało, ze działają prawie rzut beretem ode mnie Cudowności maja A mozecie podpowiedzieć jak z jakością? Zastanawiam się nad kocykami i otulaczami właśnie.
Chyba przyłącze się do bankrutek po wejściu nastronę lulalove Tym bardziej, jak się okazało, ze działają prawie rzut beretem ode mnie Cudowności maja A mozecie podpowiedzieć jak z jakością? Zastanawiam się nad kocykami i otulaczami właśnie.
No właśnie tak myślę żeby po roku urlopu odczekać jeszcze do września żeby dzidzia miała chociaż 1 rok i 4 msc i wtedy dać do żłobka. Ale bałam się, że to szybko. Chociaż wiem, że i mniejsze dzieci tam chodzą.Mial 1.5 roku Jak poszedl
reklama
AniaSkrzat1
Daj znać koniecznie, ja też już nie wiem co z tym robićJa sobie nie radzę z tym. Nawilżam się itp ale gdzie nie spojrzę to nowy wulkan:/ ehhh ale to swędzenie jest jeszcze gorsze. Dziś mam wizytę to zapytam lekarza co na to poradzić bo taz ze to nie wyglada to dwa jest odczuwalne dla mnie.
Podziel się: