reklama
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Ja zamierzam rodzic w szpitalu Bielańskim w Wawie, tam gdzie drugiego Synka
Ja ale ja mam zwykła wizytę. Prenatalne mam za tydzień. Daj znac co i jakDzień dobry przyszłe Mamusie, na 10.40 mam prenatalne z pobieraniem krwi na Pappa. Która z was dzisiaj wizytuje?
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
PowodzeniaDzień dobry przyszłe Mamusie, na 10.40 mam prenatalne z pobieraniem krwi na Pappa. Która z was dzisiaj wizytuje?
Ja wczoraj położyłam syna później bo dziś jeszcze jesteśmy w domu i myslalam że sobie troszkę dłużej pośpi, obudził się przed 7 [emoji849]
Dziś jeszcze idziemy odwiedzić Panie w starym żłobku bo zrobiliśmy podziekowania a jutro do nowego przedszkola idzie, strasznie się stresuje...
Dziś jeszcze idziemy odwiedzić Panie w starym żłobku bo zrobiliśmy podziekowania a jutro do nowego przedszkola idzie, strasznie się stresuje...
Ja o 10 mam wizytę już u mojej gin (jestem po prenatalnych). Wczoraj miałam pobieraną krew na papp-a i dziś o 13 będę miała wyniki. Musze je przesłać do lekarki od genetycznych i ona mi je opisze jeszcze. Mimo wszystko mam małego stresa przed wynikami papp-a.Dzień dobry przyszłe Mamusie, na 10.40 mam prenatalne z pobieraniem krwi na Pappa. Która z was dzisiaj wizytuje?
Ja sobie nie radzę z tym. Nawilżam się itp ale gdzie nie spojrzę to nowy wulkan:/ ehhh ale to swędzenie jest jeszcze gorsze. Dziś mam wizytę to zapytam lekarza co na to poradzić bo taz ze to nie wyglada to dwa jest odczuwalne dla mnie.![]()
Ja też jestem obsypana, plecy, twarz.... Najgorzej na dekoldzie, w tej ciąży nie dość że czuję się tragicznie to jeszcze tak samo wyglądam
Od jakiego wieku Twój synek chodził do żłobka?Ja wczoraj położyłam syna później bo dziś jeszcze jesteśmy w domu i myslalam że sobie troszkę dłużej pośpi, obudził się przed 7 [emoji849]
Z
zmianak
Gość
Ja tu tylko żeby bronić osoby które puszczaly dzieciaki z bostonka - ona się wykluwa kilka dni i mogli nie mieć objawów i zarażaćDziewczyny... pociesze mnie, ze dobrze robię . Mam bostonke w sumie może z 3 krostki na dłoniach. Czuje się świetnie, synek 3 latka tez ma bez żadnych większych wysypow. Straszy syn przyniósł te ***** ze szkoły bo mądrzy rodzice puszczali do szkoły chore dzieci. Mam 11+2 . Dzownie do swojego lekarza i pytam jak to wpływa? Co teraz? Słyszę "No co Jest infekcja " zero odpowiedzi na to czy jest groźna? Czy nie ? Czytam czytam i czytam w jednym artykule, że niby ze względu na temperaturę w drugim, że ogólnie jest niebezpieczna. Po tym jak zostałam olana przez lekarza postanowiłam, że wolę jeździć te 80 km do prywatnej kliniki niż płacić pieniądze i od łaski usłyszeć 2 słowa które nic nie wnoszą ....
reklama
Ja mam eliptyka w domu ale boje się ze za bardzo obciąża brzuch wiec chodzę albo na basen albo na bieżnie co oczywiście nie spowalnia wzrostu wagi;/Ja pytalam tez mam rowerek... a jak czesto chcesz na nim smigac?
Podziel się: