Miałam okazje być na Zaspie kilkukrotnie i Zawsze szybko i sprawnie wszystko szło. Bardzo dużo mówi się o odmowie przyjęcia ze względu na przepełnienie ale wśród moich znajomych nikt nie miał tego problemu.Kolejna z Trójmiasta <3 ja o Zaspie też słyszałam różne, ale moja kumpela tam rodziła i mówi, że porodówka mega super
reklama
Ja także dzisiaj prenatalne, ale dopiero wieczorem, nie wiem jak to wytrzymam.Dzień dobry przyszłe Mamusie, na 10.40 mam prenatalne z pobieraniem krwi na Pappa. Która z was dzisiaj wizytuje?
Czyli na razie raczej też tam będę celowaćMiałam okazje być na Zaspie kilkukrotnie i Zawsze szybko i sprawnie wszystko szło. Bardzo dużo mówi się o odmowie przyjęcia ze względu na przepełnienie ale wśród moich znajomych nikt nie miał tego problemu.
Ostatnia edycja:
Niee nic dopiero pół roku mieszkamy w Piasecznie więc w pierwszej ciąży nawet się nad nim nie zastanawiałamA słyszałaś coś o tym piaseczyńskim? Bo do tego mi najbliżej
@Katarina3 zdrówka.
Trzymam kciuki za wizytujące
U
użytkownik 180176
Gość
To ja nie mam wielkiego wyboru ze szpitalem. Jest tu jakaś mama z okolic Radomia ?
Kiniawk
Fanka BB :)
No nie!! Miałam nie myśleć o porodze, a teraz już zacznę.. Hahah szukać i czytać o pobliskich porodówkachCzyli na razie raczej też tam będę całować
Aurelka1994
Dzień dobry. Moje wczorajsze kłucia na wzgórku lonowym okazały się problemem z pecherzem, a raczej tam mi się wydaje. Dziś problem zszedł na dół, ciągle mam wrażenie parcia na pęcherz, wstać nie mogę.. I tak myślę czy się sama podratowac czy tłuc się do lekarza [emoji848]
Jak nie urok, to pęcherz..
Miłego dnia. Za wizytujace trzymam kciuki [emoji1696]!
Jak nie urok, to pęcherz..
Miłego dnia. Za wizytujace trzymam kciuki [emoji1696]!
Yonce
Ja także dzisiaj prenatalne, ale dopiero wieczorem, nie wiem jak to wytrzymam.
Będzie dobrze [emoji1320][emoji173]️ trzymam kciuki
reklama
Haha tak to jest z tym forum hahaNo nie!! Miałam nie myśleć o porodze, a teraz już zacznę.. Hahah szukać i czytać o pobliskich porpdowkach
Podziel się: