Zabiję was. Weszlam na lullalove i zbankrutujeJa rodziłam w Gdyni w Redłowie i jestem mega zadowolona
Lullalove extra jest - ja mam kosmetyki, kocyki - bajka
reklama
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
My przerabialismy w domu rota dwa tygodnie temu z chłopakami, nie ma na to cudownego specyfiku niestety, u nas też była smecta i elektrolity, nazwy nie pamietam, smak bananowy w każdym razie i chłopakom kompletnie nie podeszloMój też się topił. Miał tylko 49cm.
I melise niech wypiją te co się denerwują
Ja rodzić chciałam na początku tam gdzie pierwsze w Bydgoskim Bizielu. Jednak lekarz od mojej choroby zalecił CZMP w Łodzi
I cesarkę.
Brak tchu jakby ktoś naciskał na klatkę.
Dziewczyny co do wątku zamkniętego pomyślcie tak jak na fb są grupy zamknięte lub tajne i dodaje się osoby po spełnieniu wymagań tak i tu zamknięta ma dać szansę się vardziej otworzyć jednocześnie być anonimowym. Bo niech ktoras korzysta z firum będzie miała jakiś problem w rodzinie wygada się w tajemnicy przed mężem nam on by stworzył konto i miał od raxu byc dodany bo tak?? To troche bez sensu wtedy zamykać wątek.
Syn przyniósł jelitówkę z szkoły i pół nocy nie przespanej niestety.
Smecta larimed mam i juz dostał. Macie domowe sposoby na jelitówkę dziecka?
Niech dużo pije wody małymi łyczkami i nie podawaj gorących płynów a ile synek ma lat?Mój też się topił. Miał tylko 49cm.
I melise niech wypiją te co się denerwują
Ja rodzić chciałam na początku tam gdzie pierwsze w Bydgoskim Bizielu. Jednak lekarz od mojej choroby zalecił CZMP w Łodzi
I cesarkę.
Brak tchu jakby ktoś naciskał na klatkę.
Dziewczyny co do wątku zamkniętego pomyślcie tak jak na fb są grupy zamknięte lub tajne i dodaje się osoby po spełnieniu wymagań tak i tu zamknięta ma dać szansę się vardziej otworzyć jednocześnie być anonimowym. Bo niech ktoras korzysta z firum będzie miała jakiś problem w rodzinie wygada się w tajemnicy przed mężem nam on by stworzył konto i miał od raxu byc dodany bo tak?? To troche bez sensu wtedy zamykać wątek.
Syn przyniósł jelitówkę z szkoły i pół nocy nie przespanej niestety.
Smecta larimed mam i juz dostał. Macie domowe sposoby na jelitówkę dziecka?
Ja, ostatnio poszłam do apteki z, pytaniem co mogę łyknać na kaszel, to mnie okrzyczaly że do lekarza mam iść na poradę,i wrócić z receptą!
A kiedyś zawsze mówili "skonsultować z farmaceuta bądź lekarzem"
Mi krwawi górne dziąsło wrry
Może na leniwe czy coś farmaceutki czy coś.
Ja mam takie sprawdzone .Zawsze doradziły przed ciążą i teraz bardzo chętnie podpowiadają co i jak .
SweetHope
Ja pytalam tez mam rowerek... a jak czesto chcesz na nim smigac?Hej , któraś pytała.mnie co ćwiczę i nie zdążyłam odpisać [emoji854].
Mąż na początku ciąży kupił mi rower stacjonarny. Wczoraj bez problemu zrobiłam 10 km. W pierwszym trymestrze po 3 sapałam.
Yonce
Zabiję was. Weszlam na lullalove i zbankrutuje
Ja też popełniłam ten „błąd” Maja cudowne rzeczy [emoji173]️ a miałam poczekać z zakupami do czwartku,bo wtedy mam usg..
reklama
Ja jestem z Sopotu i biorę pod uwagę Zaspę i Gdynię, ale o każdym z tych szpitali słyszałam przeróżne opinie.Oooo kochana. Powiedz mi gdzie w naszym cudownym Gdańsku najlepiej rodzić? Bo ja nie mam pojęcia
Ostatnia edycja:
Podziel się: