MB91
Fanka BB :)
Proszę o dopisanie do listy
Lista już została wysłana do tworzenia grupy. Dlatego jak już się utworzy proszę żebyś wysłała prośbę o dołączenie bezpośrednio do grupy [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Proszę o dopisanie do listy
Oj pizze to bym zjadła, ale smaki robicie.
U mnie na wsi są małe klasy u syna jest 16 osób tak w sam raz. Dużo wyciąga z lekcji więc w domu dużo nauki nie ma, jest w 6 klasie. Oby córce też tak lekko nauka szła.
Odkąd pierwszy raz sama zrobilam pizze nigdy wiecej nie zamowilam z pizzerii nie ma porownaniaO jaaaa, dzisiaj kupiłam chipsy a jutro zamawiam pizzę jak tak będziecie wstawiać zdjecia jedzenia to ja nie wiem z iloma kilogramami dodatkowymi wszystkie skończymy
I co zadowolona z powrotu jesteś? Ja mieszkam w Austrii i cos tam cicho myślę o powrocie do Polski po porodzie, ale mieszkam tu 10 i tak ciężko mi się zdecydować.
I wszystkie całe i zdrowe?? [emoji1787][emoji1787]
Mój syn z matmy super, ale z j. polskiego. Dokładnie to co piszesz.... Nie umie zdania sklecić... Przykład na bieżąco bo właśnie dzisiaj stał się cud i ma coś zadane- napisać max 3 zdania na temat Detektywa Pozytywki... Siedzi już nad tym 30 minut.. Stwierdził że skoro max 3 to on napisze 2 bo będzie wtedy do pary... BOŻE widzisz i nie grzmisz no załamka normalnie... Bo nawet z tymi dwoma jest problem...No mi wlasnie się nie podoba ten brak pisania. On nie umie kilku zdań spójnych sklecić . Robi tyle błędów, że szok. Każda lektura to droga przez mękę ( A przecież w młodszych klasach same przyjemne książki są).
Podejrzewam, że ma dysleksje ale Pani nie wysyła go na diagnozę...
Haha może w tej samejMoja córka też w 6 klasie,też na wsi tez 16osób
A znacie sklep newbie? Ja mojemu tam głównie kupuje ubranka albo w next. Ale dla chłopca to rozsądnie bo jakość rzadko mnie coś tam aż tak mocno zachwyci na wow ale dla dziewczynki! Matko jakbym tylko miała dziewczynkę
Ja mialam taki na lozeczko i bylam zadowolona. Nie bylo trzeba sie schylac a bylam po cc. Przewijalam na nim dopoki synek nie zaczol siadac i raczkowac. Od tego czasu to przewijanie stalo sie nie lada sztuka. A odkad chodzi to juz wogole. Przewaznie jest to na stojaco i z bajkami w tle inaczej ucieka po calym domu.Ale się naczytałam, 40 stron od wczoraj narobiłyście!
@OdNowa wybacz, że zapytam, ale co to za haemowe wtyki na min. 30%? Nawet pracownicy nie mają takiej zniżki
Ja w środę idę na prenatalne. Trochę się nakręciłam od czytania waszych postów, że może już będzie widać kto to siedzi we mnie... chociaż ja i tak planuję robić wyprawkę raczej w neutralnych kolorach. Wydaje mi się, że przy takim maluszku świeżaku najważniejsza będzie wygoda np. w szybkim zmienianiu zafajdanych bodziaków a stroić się będziemy jak już dzidzia będzie trochę większa.
Dziewczyny, które mają już dzieci! Macie przewijaki? Tzn. wiecie, taka np. „komódka” i u góry przewijak a na dole półki lub szafki. Czy może taki mobilny, w sensie sama „tacka”? Zastanawiam się, czy takie coś okaże sie potrzebne czy wystarczy właśnie jakaś mata czy tacka i na łóżku przewijanie...