No właśnie od czego?? Jutro mam zwykła wizytę wiec zobacze jak zrobi lekarz prowadzący ale chyba nie przez brzuszek jeszcze:/Co do USG prenatalnego. Miałyście dopochwowo czy przez brzuszek. Od czego to zależy,? Nie wiem jakiego dziś się spodziewać
reklama
gochagosiaczek
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny! Za wizytujace 3mam kciuki mocno na pewno bedzie wszystko dobrze [emoji8]dajcie znac po wizytach. U mnie dzien zapowiada sie w domu jest szaro, ponuro i ma zaraz padac [emoji12]czyli dzien kiedy bede pracowac na laptopie jak tylko corka mi pozwoli. Mężol pojechal w delegacje i taaaki spokoj w domu, aż sie spac spowrotem zachcialo [emoji23]
Z
zmianak
Gość
a ja dzis sie nie popisalam - wyszlam do pracy bez sniadania i oczywiscie zrobilo mi sie slabo w tramwaju i wysiadlam zeby przeczekac przystanek.
troche niezrecznie wyszlo bo jechalam z sasiadka, ktora jest raczej dalsza znajoma i nie jest wtajemniczona w moj odmienny stan wiec pewnie teraz mysli ze jej nie lubie skoro tak nagle wysiadlam ;>
troche niezrecznie wyszlo bo jechalam z sasiadka, ktora jest raczej dalsza znajoma i nie jest wtajemniczona w moj odmienny stan wiec pewnie teraz mysli ze jej nie lubie skoro tak nagle wysiadlam ;>
Jaska.JDM
Co do USG prenatalnego. Miałyście dopochwowo czy przez brzuszek. Od czego to zależy,? Nie wiem jakiego dziś się spodziewać ☺
W pierwszej miałam przez brzuch badanie prenatalne.
MB91
Jeszcze nie mamy nadanej opcji moderatorek. Jak tylko dostaniemy to wysyłamy. Do wątku zamkniętego nie będą przyjęte dziewczyny, które nie udzieliły się na forum tutaj (jest kilka takich nick’ów) albo pisały wieeeeeki temu (3/4 wypowiedzi). Od wczoraj z @luna91 weryfikujemy listę. Po stworzeniu wątku jeżeli będzie taka konieczność również będzie weryfikowana.
Odnośnie mnie jako moderatora - ja wzięłam to chwilowo, żeby móc stworzyć wątek i żeby poszło to w końcu do przodu. Jeżeli ktoś będzie później chciał mnie zmienić - z chęcią odstąpię
Odnośnie mnie jako moderatora - ja wzięłam to chwilowo, żeby móc stworzyć wątek i żeby poszło to w końcu do przodu. Jeżeli ktoś będzie później chciał mnie zmienić - z chęcią odstąpię
blondynka28
Z USG u mnie termin 12.05, a z OM 16.05. Ciekawe czy dziś coś się zmieni i co zobaczę. I jestem ciekawa i się boje.O u mnie podobnie. Dzisiaj 12+5
blondynka28
Ooo to idę włączyć tv bo ja w domu na L4.Dziewczyny dzisiaj w DD TVN o SN i CC będzie
reklama
Podziel się: