reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja kupiłam jedne zwykle leginsy takie w sumie cienkie i w promocji to będę w nich chodziła po domu do sklepu itd.
A te droższe kupiłam na wyjścia i inne okazje [emoji4] też jestem zadowolona z jakości
Tez mam legginsy z H&M i już wiem ze będzie to mój podstawowy ubiór. Kupiłam tez 2 pack bluzki z długim rękawem - szczerze, chodziłabym tylko w tym. Wspaniałe. I tanie.

reklama
A dziewczynki czy miewacie sny erotyczne?? [emoji15] wczoraj to co przeszlam w nocy to chyba nigdy nie zapomnę...

Sent from my LG-M320 using Forum BabyBoom mobile app

Ja miewam takie sny [emoji16] Budze sie w srodku nocy, motylki w brzuchu i szybko tule sie do mojego niemęża :p
Ogolnie teraz codziennie mi sie cos sni. Niektore sa bardzo dziwne i niewytlumaczalne... co te hormony potrafia namieszac w organizmie [emoji16]

Ja kupiłam jedne zwykle leginsy takie w sumie cienkie i w promocji to będę w nich chodziła po domu do sklepu itd.
A te droższe kupiłam na wyjścia i inne okazje [emoji4] też jestem zadowolona z jakości
Tez mam legginsy z H&M i już wiem ze będzie to mój podstawowy ubiór. Kupiłam tez 2 pack bluzki z długim rękawem - szczerze, chodziłabym tylko w tym. Wspaniałe. I tanie.

A jak z waszym libido?? U mnie przed ciążą byla masakra...pewnie to staranie sie na siłę w owulacje tak poskutkowało. A w ciąży szok...caly czas o tym mysle, wczesniej jak mąż był jeszcze w polsce to od 6tc mielismy zakaz przez krwiaka, ale sam jego oddech juz mnie jarał, wystarczyło ze koło mnie przeszedł i juz gotowa, a on wtedy specjalnie mnie judził, chodził i mnie zaczepial a ja wtedy tak sie denerwowałam, że chce a nie mozemy. Nawet teraz jak ogladam w tv jak sie całuja to ja glowa w drugą stronę :D

Ja mam często erotyczne sny i senny orgazm [emoji4]
Ja miewam takie sny [emoji16] Budze sie w srodku nocy, motylki w brzuchu i szybko tule sie do mojego niemęża [emoji14]
Ogolnie teraz codziennie mi sie cos sni. Niektore sa bardzo dziwne i niewytlumaczalne... co te hormony potrafia namieszac w organizmie [emoji16]

A ja właśnie nie mam ochoty i się zastanawiam czy normalna jestem.
A jak z waszym libido?? U mnie przed ciążą byla masakra...pewnie to staranie sie na siłę w owulacje tak poskutkowało. A w ciąży szok...caly czas o tym mysle, wczesniej jak mąż był jeszcze w polsce to od 6tc mielismy zakaz przez krwiaka, ale sam jego oddech juz mnie jarał, wystarczyło ze koło mnie przeszedł i juz gotowa, a on wtedy specjalnie mnie judził, chodził i mnie zaczepial a ja wtedy tak sie denerwowałam, że chce a nie mozemy. Nawet teraz jak ogladam w tv jak sie całuja to ja glowa w drugą stronę :D

Ja mam ochote i moj mąż tez ma zawsze ochote i jak możemy to działamy aczkolwiek trochę mnie to stresuje pomimo ze lekarz dał zielone światło. Ale przyznał ze jednak sex w ciąży uprawiamy inaczej. Czasem jest śmiesznie:)

reklama
Ja mam ochote i moj mąż tez ma zawsze ochote i jak możemy to działamy aczkolwiek trochę mnie to stresuje pomimo ze lekarz dał zielone światło. Ale przyznał ze jednak sex w ciąży uprawiamy inaczej. Czasem jest śmiesznie:)

U nas na początku jak mój się dowiedział o ciąży to nieco bał się uprawiać seks. Nawet jak spaliśmy razem to kazał mi się odwracać na drugi bok bo bał się, że mnie przez przypadek w nocy uderzy albo kopnie w brzuch. Teraz już mu przeszło chociaż czasem dalej mówi mi, że mam się obrócić, haha. Ciekawe co będzie robił jak będzie już brzusio duży :D

Do góry