reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

A dziewczynki czy miewacie sny erotyczne?? [emoji15] wczoraj to co przeszlam w nocy to chyba nigdy nie zapomnę...

Sent from my LG-M320 using Forum BabyBoom mobile app

Ja miewam takie sny [emoji16] Budze sie w srodku nocy, motylki w brzuchu i szybko tule sie do mojego niemęża :p
Ogolnie teraz codziennie mi sie cos sni. Niektore sa bardzo dziwne i niewytlumaczalne... co te hormony potrafia namieszac w organizmie [emoji16]

reklama
Ja kupiłam jedne zwykle leginsy takie w sumie cienkie i w promocji to będę w nich chodziła po domu do sklepu itd.
A te droższe kupiłam na wyjścia i inne okazje [emoji4] też jestem zadowolona z jakości
Tez mam legginsy z H&M i już wiem ze będzie to mój podstawowy ubiór. Kupiłam tez 2 pack bluzki z długim rękawem - szczerze, chodziłabym tylko w tym. Wspaniałe. I tanie.

A jak z waszym libido?? U mnie przed ciążą byla masakra...pewnie to staranie sie na siłę w owulacje tak poskutkowało. A w ciąży szok...caly czas o tym mysle, wczesniej jak mąż był jeszcze w polsce to od 6tc mielismy zakaz przez krwiaka, ale sam jego oddech juz mnie jarał, wystarczyło ze koło mnie przeszedł i juz gotowa, a on wtedy specjalnie mnie judził, chodził i mnie zaczepial a ja wtedy tak sie denerwowałam, że chce a nie mozemy. Nawet teraz jak ogladam w tv jak sie całuja to ja glowa w drugą stronę :D

Ja mam często erotyczne sny i senny orgazm [emoji4]
Ja miewam takie sny [emoji16] Budze sie w srodku nocy, motylki w brzuchu i szybko tule sie do mojego niemęża [emoji14]
Ogolnie teraz codziennie mi sie cos sni. Niektore sa bardzo dziwne i niewytlumaczalne... co te hormony potrafia namieszac w organizmie [emoji16]

A ja właśnie nie mam ochoty i się zastanawiam czy normalna jestem.
A jak z waszym libido?? U mnie przed ciążą byla masakra...pewnie to staranie sie na siłę w owulacje tak poskutkowało. A w ciąży szok...caly czas o tym mysle, wczesniej jak mąż był jeszcze w polsce to od 6tc mielismy zakaz przez krwiaka, ale sam jego oddech juz mnie jarał, wystarczyło ze koło mnie przeszedł i juz gotowa, a on wtedy specjalnie mnie judził, chodził i mnie zaczepial a ja wtedy tak sie denerwowałam, że chce a nie mozemy. Nawet teraz jak ogladam w tv jak sie całuja to ja glowa w drugą stronę :D

Ja mam ochote i moj mąż tez ma zawsze ochote i jak możemy to działamy aczkolwiek trochę mnie to stresuje pomimo ze lekarz dał zielone światło. Ale przyznał ze jednak sex w ciąży uprawiamy inaczej. Czasem jest śmiesznie:)

Ja mam ochote i moj mąż tez ma zawsze ochote i jak możemy to działamy aczkolwiek trochę mnie to stresuje pomimo ze lekarz dał zielone światło. Ale przyznał ze jednak sex w ciąży uprawiamy inaczej. Czasem jest śmiesznie:)

U nas na początku jak mój się dowiedział o ciąży to nieco bał się uprawiać seks. Nawet jak spaliśmy razem to kazał mi się odwracać na drugi bok bo bał się, że mnie przez przypadek w nocy uderzy albo kopnie w brzuch. Teraz już mu przeszło chociaż czasem dalej mówi mi, że mam się obrócić, haha. Ciekawe co będzie robił jak będzie już brzusio duży :D

reklama
Do góry